Opublikowano poniedziałek o 08:105 dni 5 minut temu, Emtebe napisał(a):Jak myślicie, konsole już na magazynach w polskich sklepach? Czy dostawy na ostatnią chwilę będą? A może później?Na 100% co większe sieciówki już dostały swoje egzemplarze, chociaż raczej nie chodzi (jeszcze) o salony w miastach powiatowych.Czekam na swój zagraniczny egzemplarz, ma jednak przyjść kilka dni później, nie mam jednak ciśnienia - za zaoszczędzone 200+ zł wpadnie CP2077 w którymś ze sklepów.
Opublikowano poniedziałek o 08:335 dni Ale w sklepie Nintendo sie placi w euro? To jak zaoszczedzone 200 zl nie macie oplat za zakupy w obcej walucie?
Opublikowano poniedziałek o 08:385 dni 4 minuty temu, Ken Adams napisał(a):Ale w sklepie Nintendo sie placi w euro? To jak zaoszczedzone 200 zl nie macie oplat za zakupy w obcej walucie?W euro. U mnie po przeliczeniu wyszło 2174,90zł.
Opublikowano poniedziałek o 08:545 dni Jesli konsola w wersji z wyscigowka to spoko wyszlo, a jesli nie, to tak normalnieAle za to paczki od oficjalnego Nintendo przychodza w najlepszych kartonach ;)
Opublikowano poniedziałek o 10:575 dni I takich przedsiębiorców się ceni PS. Sklep się nazywa Konzolko I jeszcze gość ma extra usługi, staro za novo Edytowane poniedziałek o 11:045 dni przez Emtebe
Opublikowano poniedziałek o 11:405 dni Ta kamerka Nintendo to w ogóle jaką ma specyfikację, 1080p? Nigdzie za bardzo nie ma info co sugeruje guano za 3 stówy.
Opublikowano poniedziałek o 13:565 dni Ja jednak anulowalem. Kasa jest, ale w domu Series X, PS5, Switch Oled i czwarta konsola pod dachem to juz by byla przesada. Mam z 20 gier do ogrania na pierwszym Switchu, Ultimate na Xboxie wykupiony do polowy 2026 roku, wiec przeczekam te 2 lata do V2 Oled. Edytowane poniedziałek o 13:575 dni przez bebbop
Opublikowano poniedziałek o 14:085 dni Czwarta konsola? Kurwaaaa, moja to będzie 15... Ehhh. Co ja robię ze swoimi życiem
Opublikowano poniedziałek o 14:175 dni A mnie wkur*** jak cos lezy i zbiera kurz. Najchetniej bym pogonil PS5, ale juz zostawie, by ograc ta jedna gre w roku.
Opublikowano poniedziałek o 15:325 dni Lista przegrywów nie biorących S2 na premierę:@bebbop@maciuchaktoś jeszcze?
Opublikowano poniedziałek o 15:465 dni 2 godziny temu, addhoc napisał(a):Na magazynach będą w środęUuu. To wysyłki na ostatnią chwilę.
Opublikowano poniedziałek o 18:345 dni Wiedzieliscie, ze Zelda Nintendo Switch 2 Edition, to Zelda na Switcha + kodzik na Upgrade?
Opublikowano poniedziałek o 19:195 dni 44 minutes ago, Pierre Deck said:Wiedzieliscie, ze Zelda Nintendo Switch 2 Edition, to Zelda na Switcha + kodzik na Upgrade?Tak, to samo będzie z nowym Metroidem.
Opublikowano poniedziałek o 19:355 dni Jako że Switch 2 będzie moim pierwszym Switchem to zapytam się was szanowni panowie, w jaką ochronę ekranu (o ile w ogóle) inwestujecie? Trochę widzę tych szkieł ochronnych, ale nie mam pojęcia co brać. Jakaś podpowiedź?
Opublikowano poniedziałek o 19:465 dni 20 minutes ago, Paolo de Vesir said:Ej, ale girawdupie mówił, że gry od Nintendo będą całe na karcie :(Gra będzie na carcie ale w wersji S1.
Opublikowano poniedziałek o 19:485 dni 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Gra będzie na carcie ale w wersji S1.Czyli gra na S2 która nie jest nawet grą na S2. Beka wnusiu.
Opublikowano poniedziałek o 19:585 dni i wnioskujecie to po tym screenie pudelka? na pudelku jest tylko napisane że upgrade pack jest również dostępny osobno, pewnie to info dla niezorientowanych że nie muszą całej gry kupować jeśli mają już wersje na S1. W wielu miejscach bylo mowione ze na cartcie jest wszystko, nic sie nie pobiera.
Opublikowano poniedziałek o 20:025 dni 27 minut temu, Pix napisał(a):Jako że Switch 2 będzie moim pierwszym Switchem to zapytam się was szanowni panowie, w jaką ochronę ekranu (o ile w ogóle) inwestujecie? Trochę widzę tych szkieł ochronnych, ale nie mam pojęcia co brać. Jakaś podpowiedź?Ja zakupiłem takie 9H za 15 zł z allegro. To i tak za dużo jak na taki sprzęt.
Opublikowano poniedziałek o 20:085 dni 26 minut temu, Pix napisał(a):Jako że Switch 2 będzie moim pierwszym Switchem to zapytam się was szanowni panowie, w jaką ochronę ekranu (o ile w ogóle) inwestujecie? Trochę widzę tych szkieł ochronnych, ale nie mam pojęcia co brać. Jakaś podpowiedź?23 minuty temu, Rozi napisał(a):W żadną, pozdrawiam.to samo, nawet by mi do glowy nie przyszło naklejać coś na ekran, chyba że zamierzasz wciskać go do kieszeni razem z kluczami...
Opublikowano poniedziałek o 20:125 dni Pierdek podpuszcza wrzucając gówno informacje dawno zdementowane a boty łykają jak delicje Edytowane poniedziałek o 20:165 dni przez GearsUp