Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

A mediamarkt nic... myślałem, ze odbiór osobisty bedzie szybszy a ludzie z dowozem już w łapach trzymają. Wtf

Edytowane przez ronie147
Literówka

• Odpowiedzi 814
  • Wyświetleń 62,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywan

Opublikowano

No wróci, rano, w miejscowym centrum. Jak każda paczka, ale na pewno dowiesz się o statusie mojej z następnego mojego posta w temacie kolego - nie zrobiłbym Ci tego, nie zostaniesz z takim cliffhangerem!

Opublikowano

Oj, Jezu, niech się jarają tym że sprzęt sobie zamówili, ładnie że raz jakieś pozytywne emocje mają. No i że walą o tym w osobnym temacie o tym a nie spamować w głównym.

Sam mam podział 50/50 na jaranie się odświeżaniem strony InPostu (po co? Przecież wiem, że o 22 wieczorem nie przyjdzie) i uczucie "meh, kolejna rzecz na którą będzie trzeba znaleźć czas, niby jak, mam ciągle backlog ze Switcha 1 taki jebitny, po chuj ja kupowałem tyle setek gier na jedną konsolę..." itd.

Opublikowano

Ja chyba pojadę pod InPost rano, może wyda mi prosto z paki- nie wytrzymie!!!!1

Opublikowano
4 minuty temu, MichAelis napisał(a):

Dobrze, że mimo, że wszystkie sklepy sprzedawały preordery bez pokrycia to jednak udało im się zrealizować )

ale to też trzeba mieć dar wciskania kitu, żeby kretyni się na takie bajki nabierali i jeszcze bronili z pianą w ustach pana prywaciarza

Edytowane przez tlas

Opublikowano
1 hour ago, ronie147 said:

A mediamarkt nic... myślałem, ze odbiór osobisty bedzie szybszy a ludzie z dowozem już w łapach trzymają. Wtf

Też ani słowa od nich, jutro i tak koło 9 będę blisko punktu w którym miałem odebrać i zakładałem że po prostu podejdę i odbiorę… ale nie wygląda to na pewniak. Gdybym miał pewność, że się do tej 9 nie wyrobią lub przynajmniej duże prawdopodobieństwo to bym po prostu anulował i skoczył za godzinę na nocną do lokalnego sklepu.

Opublikowano

Jesli jutro nie dostane powiadomienia/maila, to ja ostatni raz zamawiam coś z MM. Nigdy więcej. 2 miesiąca czekania i nawet aktualizacji statusu nie dostałem.

Wg ich regulaminu już powinno cokolwiek sie pojawić.

Opublikowano

Uwaga, PRZYJĘTA W CENTRUM LOGISTYCZNYM DOCELOWYM! Zaraz będzie wydana do doręczenia!

Opublikowano

Ja już mam konsolę, spoko to wygląda ale faktycznie jak bym się przesiadał z PS4 na PS5. Zelda wlatuje w pierwszej kolejności. Szkoda tylko ,że PB nawet mi mariana jeszcze nie wysłało :(

Opublikowano

Premiera na smutno, najbardziej szkoda tego ekranu. Oled4ever

Opublikowano

A skąd zamawiałeś? W jakim sklepie?

Opublikowano

W empiku cisza. Ale powiem wam że właśnie chyba fajnie zamówić konsole (podobno ostatnia taką), żeby móc przeżywać ten cały hype z forumowiczami.

Czuję się prawie jak w 2004 roku na forum skizo.org

Opublikowano

U mnie empik wczoraj wieczorem wszystko wysłał. Odbieram w salonie, więc liczę, że będzie wcześnie na miejscu!

Opublikowano

No dobra, a ktoś z nocnej już sobie pograł gdy spaliśmy, czy jeszcze nic a nic? Bo siedzę i sie zastanawiam, czy jechać do sklepu D

Trochę walczę z hypem - z jednej strony nie potrzebuję totalnie Switcha 2, a to co mówicie że nie czuć przeskoku to strasznie mnie martwi. Z drugiej strony o ile mój Switch OLED w handheldzie sprawuje sie super, tak ogrywania gier w docku na 65’ OLED potrafi zaboleć w oczy. Być może bym sobie Switcha schował do etui jako stricte handheld a Switch 2 pod telewizor do grania na Pro Controllerze. Nawet chociażby do ogrywania backlogu z S1

Niestety nie pociesza mnie fakt wyboru gier, wolałbym Donkey Konga na start, bardziej utożsamiałbym nową gre z premierą nowej konsoli. Mario Kart mimo że jest moim ulubionym gatunkiem to totalnie nie czuję podjarki - wolałbym już Fast Fusion

Opublikowano

Odbiorę po pracy, nadal hype prawie zerowy. Nowy sprzęt, nic więcej.

Maniaka nie było na premierze w PB, bo oglądałem live z nocnej premiery na tiktoku.

Tylko ten wydziarany po prawej stronie nijak, bo za dużo przeklinał.

Opublikowano

No szkoda ,że do małpy jeszcze miesiąc. Podoba mi się to nowe mocowanie padów, dużo lepsze niż w Switchu 1. Sama konsola robi dużo lepsze wrażenie niż Switch 1 na premierę, nie jest tak tandetnie.

Największy przeskok to z tymi padami jest, będą dużo wygodniejsze niż te gówna od Switcha 1 lapka

Pobawione, lecę do roboty.

Opublikowano

Kto już ma wydaną do doręczenia? Wpisujcie miasta!!

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, Symeon_88 napisał(a):

Kto już ma wydaną do doręczenia? Wpisujcie miasta!!

Kurier już L E C I byczku boomer licze że o 12 będę już w grzybowym królestwie

Opublikowano

Nie starczy dzisiaj serduszek na wpisy w temacie o zakupach chyba ;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywana przez kuriera. Dzieci mi płaczą całe zestresowane, że coś się stało i że trzeba koniecznie zainterweniować. A ona do mnie, że nie będzie ze mną rozmawiała jeżeli nie przestanę płakać i jedynym dzieckiem jestem tu ja. Nie wiem skąd wiedziała.

Opublikowano

Ostatni update koledzy, dziękuję, że odbyliście ze mną tę wspaniałą podróż i mam nadzieję, że wszyscy bawiliśmy się równie fajnie banderas

obraz.png

Pozdrawiam też klauna od 15 kart graficznych kupionych w poszukiwaniu tej idealnie cichej xd

Opublikowano

dobra MM żarty się skończyły, lepiej dla nich żeby grzecznie czekało o 10:00 do odbioru bo jestem w bitewnym nastroju pawel

hype hype hype

Opublikowano

Chciałem jutro wolne, ale chyba lipa. Szkoda, mam okna do umycia.

IMG_6550.jpeg