Opublikowano środa o 19:152 dni A mediamarkt nic... myślałem, ze odbiór osobisty bedzie szybszy a ludzie z dowozem już w łapach trzymają. Wtf Edytowane środa o 19:282 dni przez ronie147 Literówka
Opublikowano środa o 19:202 dni No wróci, rano, w miejscowym centrum. Jak każda paczka, ale na pewno dowiesz się o statusie mojej z następnego mojego posta w temacie kolego - nie zrobiłbym Ci tego, nie zostaniesz z takim cliffhangerem!
Opublikowano środa o 19:432 dni Oj, Jezu, niech się jarają tym że sprzęt sobie zamówili, ładnie że raz jakieś pozytywne emocje mają. No i że walą o tym w osobnym temacie o tym a nie spamować w głównym. Sam mam podział 50/50 na jaranie się odświeżaniem strony InPostu (po co? Przecież wiem, że o 22 wieczorem nie przyjdzie) i uczucie "meh, kolejna rzecz na którą będzie trzeba znaleźć czas, niby jak, mam ciągle backlog ze Switcha 1 taki jebitny, po chuj ja kupowałem tyle setek gier na jedną konsolę..." itd.
Opublikowano środa o 19:552 dni Ja chyba pojadę pod InPost rano, może wyda mi prosto z paki- nie wytrzymie!!!!1
Opublikowano środa o 20:282 dni Dobrze, że mimo, że wszystkie sklepy sprzedawały preordery bez pokrycia to jednak udało im się zrealizować
Opublikowano środa o 20:332 dni 4 minuty temu, MichAelis napisał(a):Dobrze, że mimo, że wszystkie sklepy sprzedawały preordery bez pokrycia to jednak udało im się zrealizować ale to też trzeba mieć dar wciskania kitu, żeby kretyni się na takie bajki nabierali i jeszcze bronili z pianą w ustach pana prywaciarza Edytowane środa o 20:332 dni przez tlas
Opublikowano środa o 20:442 dni 1 hour ago, ronie147 said:A mediamarkt nic... myślałem, ze odbiór osobisty bedzie szybszy a ludzie z dowozem już w łapach trzymają. WtfTeż ani słowa od nich, jutro i tak koło 9 będę blisko punktu w którym miałem odebrać i zakładałem że po prostu podejdę i odbiorę… ale nie wygląda to na pewniak. Gdybym miał pewność, że się do tej 9 nie wyrobią lub przynajmniej duże prawdopodobieństwo to bym po prostu anulował i skoczył za godzinę na nocną do lokalnego sklepu.
Opublikowano środa o 21:072 dni Jesli jutro nie dostane powiadomienia/maila, to ja ostatni raz zamawiam coś z MM. Nigdy więcej. 2 miesiąca czekania i nawet aktualizacji statusu nie dostałem. Wg ich regulaminu już powinno cokolwiek sie pojawić.
Opublikowano czwartek o 05:302 dni Uwaga, PRZYJĘTA W CENTRUM LOGISTYCZNYM DOCELOWYM! Zaraz będzie wydana do doręczenia!
Opublikowano czwartek o 05:332 dni Ja już mam konsolę, spoko to wygląda ale faktycznie jak bym się przesiadał z PS4 na PS5. Zelda wlatuje w pierwszej kolejności. Szkoda tylko ,że PB nawet mi mariana jeszcze nie wysłało :(
Opublikowano czwartek o 05:412 dni W empiku cisza. Ale powiem wam że właśnie chyba fajnie zamówić konsole (podobno ostatnia taką), żeby móc przeżywać ten cały hype z forumowiczami. Czuję się prawie jak w 2004 roku na forum skizo.org
Opublikowano czwartek o 05:532 dni U mnie empik wczoraj wieczorem wszystko wysłał. Odbieram w salonie, więc liczę, że będzie wcześnie na miejscu!
Opublikowano czwartek o 05:582 dni No dobra, a ktoś z nocnej już sobie pograł gdy spaliśmy, czy jeszcze nic a nic? Bo siedzę i sie zastanawiam, czy jechać do sklepu Trochę walczę z hypem - z jednej strony nie potrzebuję totalnie Switcha 2, a to co mówicie że nie czuć przeskoku to strasznie mnie martwi. Z drugiej strony o ile mój Switch OLED w handheldzie sprawuje sie super, tak ogrywania gier w docku na 65’ OLED potrafi zaboleć w oczy. Być może bym sobie Switcha schował do etui jako stricte handheld a Switch 2 pod telewizor do grania na Pro Controllerze. Nawet chociażby do ogrywania backlogu z S1 Niestety nie pociesza mnie fakt wyboru gier, wolałbym Donkey Konga na start, bardziej utożsamiałbym nową gre z premierą nowej konsoli. Mario Kart mimo że jest moim ulubionym gatunkiem to totalnie nie czuję podjarki - wolałbym już Fast Fusion
Opublikowano czwartek o 06:011 dzień Odbiorę po pracy, nadal hype prawie zerowy. Nowy sprzęt, nic więcej.Maniaka nie było na premierze w PB, bo oglądałem live z nocnej premiery na tiktoku. Tylko ten wydziarany po prawej stronie nijak, bo za dużo przeklinał.
Opublikowano czwartek o 06:021 dzień No szkoda ,że do małpy jeszcze miesiąc. Podoba mi się to nowe mocowanie padów, dużo lepsze niż w Switchu 1. Sama konsola robi dużo lepsze wrażenie niż Switch 1 na premierę, nie jest tak tandetnie. Największy przeskok to z tymi padami jest, będą dużo wygodniejsze niż te gówna od Switcha 1 Pobawione, lecę do roboty.
Opublikowano czwartek o 06:201 dzień Autor 13 minut temu, Symeon_88 napisał(a):Kto już ma wydaną do doręczenia? Wpisujcie miasta!!Kurier już L E C I byczku licze że o 12 będę już w grzybowym królestwie
Opublikowano czwartek o 06:291 dzień Nie starczy dzisiaj serduszek na wpisy w temacie o zakupach chyba ;)
Opublikowano czwartek o 06:331 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywana przez kuriera. Dzieci mi płaczą całe zestresowane, że coś się stało i że trzeba koniecznie zainterweniować. A ona do mnie, że nie będzie ze mną rozmawiała jeżeli nie przestanę płakać i jedynym dzieckiem jestem tu ja. Nie wiem skąd wiedziała.
Opublikowano czwartek o 06:401 dzień Ostatni update koledzy, dziękuję, że odbyliście ze mną tę wspaniałą podróż i mam nadzieję, że wszyscy bawiliśmy się równie fajnie Pozdrawiam też klauna od 15 kart graficznych kupionych w poszukiwaniu tej idealnie cichej xd
Opublikowano czwartek o 06:581 dzień dobra MM żarty się skończyły, lepiej dla nich żeby grzecznie czekało o 10:00 do odbioru bo jestem w bitewnym nastroju
Opublikowano czwartek o 07:001 dzień Chciałem jutro wolne, ale chyba lipa. Szkoda, mam okna do umycia.