Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 godziny temu, easye napisał(a):Nie wiem czy taki dobry, szczególnie jak później trzeba będzie odsyłać w razie chęci zwrotu, czy gwarancji nie wiadomo gdzie zamiast podjechać do jakiegokolwiek sklepu i rzucić przez ladę.Nie mam zamiaru zwracać. W sumie nie wiem, jak to działa u Nintendo, ale zakładam, że z gwarancją w razie co nie będzie problemów.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To mi tam akurat te 200 powiewa i nie chce mi się rozkminić kto mnie dyma. Duże wydarzenie premiera nowego sprzętu i odbywa się raz co kilka lat. To nie moment że rozwodzić się nad 200zł gdzie gry kosztują 350....
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tu 200, tam 200 i w skali miesiąca robi się już jednak konkretna suma :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Chuj w to przecież tu każdy zarabia 15 koła i ma milion w obligacjach skarbowych
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale tak można wszystko kminić. Ale nie w tym rzecz. Tu się konkretnie trzymamy samej konsoli i premiery. Mi dla tych 200zł nie chciałoby się czekać prawie tydzień, bo czwartek premiera, dochodzi weekend. No może być czasem po niedzieli z tego sklepu N. Ciekawe czy ogarną i wyślą wcześniej czy dzień przed, bo wtedy nie dojdzie do weekendu. I inni będą na hajpie tego dnia, a tu czekanko, paczka DHL w Niemczech siedzi. Ofcoz to moja opinia, dla mnie to nie jest warte 200zł :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, iluck85 napisał(a):To mi tam akurat te 200 powiewa i nie chce mi się rozkminić kto mnie dyma. Duże wydarzenie premiera nowego sprzętu i odbywa się raz co kilka lat. To nie moment że rozwodzić się nad 200zł gdzie gry kosztują 350....Jak ktoś ma hajp i musi mieć na premierę, to oczywiście. Ja kupuję głównie z myślą o małpie w lipcu i backlogu ze Switcha 1, więc zero ciśnienia.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja nie wiem czy się opłaca oleda sprzedawać. Jak nowe na Ali są po 900zł, to za ile mam puścić jedynkę bez gwarancji? 500zł? 400zł? Amazon ma za 1300zł. Na OLX są po 700zł.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja mam Switcha V1 to tego jeszcze z Homebrew to zostawiam. Szkoda to pchać za 5 stówek.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czy myślicie, że sprzedanie konta jest realne? Na głównym koncie na Switcha mam jednak setki gier, których kupienie nawet na promocji kosztowałoby nie wiem ile dziesiątek tysięcy złotych. No a wiem, że 99% z nich pewnie nigdy już w życiu nie włączę, bo kiedy lol. Wiem, że nikt pewnie nie dałby za to marnego ułamka faktycznej sumy cen, ale nadal wartość jest wysoka. Czy ludzie robią takie rzeczy?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kumpel wii czy wiiu miał z tymi grami w emu, snesy, nesy, n64, GC. Na eBayu konsole latały po 3k i lepiej u nas ciężko to było puscic. I te grupy na FB gdzie 90% komentarzy to filozofię ceny i wycena. Oleda zostawiam i dalej będę grał i nadrabiał backlog.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 30 minut temu, ogqozo napisał(a):Czy myślicie, że sprzedanie konta jest realne? Na głównym koncie na Switcha mam jednak setki gier, których kupienie nawet na promocji kosztowałoby nie wiem ile dziesiątek tysięcy złotych. No a wiem, że 99% z nich pewnie nigdy już w życiu nie włączę, bo kiedy lol. Wiem, że nikt pewnie nie dałby za to marnego ułamka faktycznej sumy cen, ale nadal wartość jest wysoka. Czy ludzie robią takie rzeczy?Oczywiście, można przecież zmienić adres mailowy przypisany do konta. Możesz mi wysłać PMke w 1 kolejności ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nintendo nie banuje takich kont?Poza tym to już masz do końca życia. Będzie Switch 5 i może będzie kompatybilny. Ograsz te gry na emeryturze
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. a za co miałoby banowac konta z oryginalnymi grami? Za to, że przyspoiałeś maila do nowej konsoli?