Skocz do zawartości

Fast Fusion

Featured Replies

Opublikowano

Tam raczej nie pracowała ekipa z Psygnosis/liverpool ale podobieństwa widoczne. Szkoda że postanowiłem nie kupować gier cyfrowo na switchu…

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Kilka godzin gry za mną. Bawię się znakomicie. W trybie przenośnym Fast Fusion prezentuje się kapitalnie. Niesamowite, że została wyceniona na zaledwie sześćdziesiąt złotych.

• Dziś wleciał patch z photo mode to na szybko machnąłem kilka fotek

• Wut? Jaki to ma sens? Rozumiem jakby gra była w pudle albo cyfra. Ale jak tylko cyfra, to brać i nie gadać.

Opublikowano

Wut? Jaki to ma sens? Rozumiem jakby gra była w pudle albo cyfra. Ale jak tylko cyfra, to brać i nie gadać.

Opublikowano

Przy ps4 wydałem chyba 7000 na cyfrę, przy xboxie series sporo mniej, ale niestety kupuję te gry na promo bo tanio a mały procent kończę. Przy switchu postanowiłem więc tylko kupować pudełka, ale czy tak będzie, nie wiem.

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze w tej cenie, no ludzie nie ma co myśleć nawet

Opublikowano

Miałem nie kupować, ale chyba za bardzo zachęcacie. Chyba, że to gra na dwie godziny, to wtedy nawet dla ładnych widoczków nie warto?

Majk napisał reckę, ale jakoś ostatnio mu nie wierzę, więc jaka jest Wasza - bardziej szczegółowa - opinia na temat tej gry? Kto ma i gra?

Opublikowano

Szczerze, to dla mnie to jest po prostu gra na tę cenę. Trudno coś dodać w dziedzinie takich wyścigówek - ta nie różni się drastycznie od tych, które znasz.

Nie jest to zaiste ogromna gra w sensie zawartości jak na dzisiejsze czasy, nie ma też online, ani jakiegoś trybu generującego nieskończone wyzwania. Trasy nie są jakieś szalone, tempo też nie. Muzyka imo też przewidywalna, już wiemy co ma grać w tym gatunku wyścigówek i tak jest.

Ogólnie chyba każdy wie z góry, czy ma ochotę na taką grę, wiesz, co dostajesz. Jest to gra dostarczająca to, co widać. Tak uważam. Nic tam mnie nie uderzyło. Wygląda bardzo ładnie.

Osobiście nie polecam nikomu, kto się zastanawia, czy kupić - na Switchu jest masa gier zmieniających życie swoim geniuszem, jak ktoś nie ma pasji do Fasta. to nie widzę powodu kupować ot tak. Dla fana wyścigówek może być odwrotnie.