Opublikowano środa o 21:194 dni Premiera 30 wrzesnia, dwie wersje gry będą do wyboru, klasyczna i ta z psphttps://blog.playstation.com/2025/06/04/final-fantasy-tactics-the-ivalice-chronicles-comes-to-ps5-and-ps4-september-30-2025/
Opublikowano środa o 21:544 dni Reamster w stylu Tactics Ogre Reborn. Więcej nie oczekiwałem. Jeśli wyjdzie wersja pudełkowa na Switch1, to kiedyś się kupi na promce.
Opublikowano środa o 22:064 dni Autor Może dożyjemy kiedyś rimejka w stylu trylogii Dragon quest, ale i tak dam się teraz ogolić, bo chce legalnie zagrać w jedna z gierek życia.
Opublikowano środa o 22:124 dni Trochę zjebali w sumie, że graficznie tylko na modłę Tactics Ogre, ale no parę rzeczy innych robią w tym remasterze, i tak day1 bo nie grałem w OG wjedzie na jakimś handheldzie na pewno, pewnie SD.
Opublikowano środa o 22:164 dni 8 minut temu, Shen napisał(a):Może dożyjemy kiedyś rimejka w stylu trylogii Dragon quest, ale i tak dam się teraz ogolić, bo chce legalnie zagrać w jedna z gierek życia.Ta gra właśnie zasługiwała na takie potraktowanie. Niby się spodziewałem, a i tak się zawiodłem, Square jak widać aż tak nie docenia jednej ze swoich najlepszych gier.
Opublikowano środa o 22:194 dni Saga Frontier 1 dostał eleganckiego remastera, Star Ocean 2 remake w 2D-HD a FFT bieda remaster... Czekam na info odnośnie zmian w rozgrywce, czy będą jakieś nowe poziomy trudności, wyzwania, zmiany w balansie itd.
Opublikowano środa o 22:404 dni FINAL FANTASY TACTICS - The Ivalice Chronicles | Square Enix BlogWięcej info "New difficulty levels - Do you want to really test your tactics, or are you in it more for the story? New difficulty levels let you adjust the game to your playstyle!"
Opublikowano środa o 22:574 dni Autor Cholera kusihttps://eu.store.square-enix-games.com/final-fantasy-tactics--the-ivalice-chronicles--collectors-boxMozna już preordery robić, spodziewałem się raczej ceny w okolicach 199zł
Opublikowano środa o 23:044 dni Najważniejsze, że jest pudło na Switch1. https://eu.store.square-enix-games.com/final-fantasy-tactics---the-ivalice-chronicles?searchid=0&search_query=FINAL+FANTASY+TACTICS
Opublikowano czwartek o 05:504 dni Szkoda ze to nie 2D-HD ale wazne ze jest. Podoba mnie sie ten ten ekran pokazujący drzewko klas. Skoncze z czasem obie wersje.
Opublikowano czwartek o 05:524 dni Ile sobie za to krzyczą? Jeśli cena będzie rozsądna to spoko - wiadomo, 2D-HD to nie jest, ale dostępność na normalnym sprzęcie w legalnej dystrybucji w przypadku tej gierki to i tak sporo.
Opublikowano czwartek o 06:004 dni Za taką cenę to powinno być 2d-hd, nie wiem czy to się dobrze sprzeda przez to.
Opublikowano czwartek o 06:014 dni Autor 7 godzin temu, Shen napisał(a):Mozna już preordery robić, spodziewałem się raczej ceny w okolicach 199zł9 minut temu, Bzduras napisał(a):Ile sobie za to krzyczą? Jeśli cena będzie rozsądna to spoko - wiadomo, 2D-HD to nie jest, ale dostępność na normalnym sprzęcie w legalnej dystrybucji w przypadku tej gierki to i tak sporo.
Opublikowano czwartek o 07:014 dni Również kierunek promka, choć cieszy mnie, że w końcu można legalnie ograć.
Opublikowano czwartek o 07:064 dni Troche lipa, ze taka gra jak Tactics dostaje tylko remastera. Do Ivalice zawsze wracam z przyjemnoscia, ale tutaj tez chyba zaczekam na promocje.
Opublikowano czwartek o 07:104 dni Polecam https://ffhacktics.com/smf/index.php?topic=13119.0 Na emulatorze grafa taka sama jak w tej wersji za 3 bomby xD a zmiany o wiele, wiele lepsze....
Opublikowano czwartek o 07:274 dni Grafa trochę poprawiona, widać że przez jakieś AI przepuszczone zostały tekstury podobnie jak w Tactics Ogre tylko że tak samo jak tam część detali zostało rozmazane. Mimo że nie jestem zadowolony ani z postaranka ani z ceny to pewnie kupię pudełko.Co do modów z ffhacktics ograłem z 5 i najczęściej zmiany/dodatki psują mocno balans.
Opublikowano czwartek o 07:414 dni Ogram z ciekawości na pewno. Wiele ludzi stawia to wyżej iż FF7 więc warto na pewno się zaznajomić
Opublikowano czwartek o 07:464 dni Ehh mogli coś zrobić z wypranymi kolorami i rozmazanymi sprite'ami postaci. Mamy 2025 r., a to nadal wygląda jak Disgaea na ps3. Szkoda.
Opublikowano czwartek o 07:554 dni Jakościowo się zesrali. Zobaczymy po ile na Steam bedzie ale na ten moment day 1 raczej pass.
Opublikowano czwartek o 07:564 dni No dla mnie jedna z gierek życia. Więc raczej na S2 wezmę pudełeczko (albo na s1 bo coś pier'dolą że game card).Ale tak, jest niesamak trochę
Opublikowano czwartek o 08:214 dni Jedna z gierek życia, ale nie dam się za bieda remaster golić na 260 zł, Jak cena zejdzie o połowę to pogadamy. Zwłaszcza, że chwilę przed mamy Silent Hill f, a chwilę po Ghost of Yotei.
Opublikowano czwartek o 08:344 dni Pełen voice acting włącznie z Codym i Briana jako Cloud i Aerith. SE gotuje przed part3 .