Skocz do zawartości

Final Fantasy Tactics - The Ivalice Chronicles

Featured Replies

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko ta Briana jest beznadziejna jeśli chodzi o głos Aeris.

• Jedna z gierek życia, ale nie dam się za bieda remaster golić na 260 zł, Jak cena zejdzie o połowę to pogadamy. Zwłaszcza, że chwilę przed mamy Silent Hill f, a chwilę po Ghost of Yotei.

• Dla mnie porażka, jeśli chodzi o cenę gry jak i fakt że to biedny remaster. Po cichu liczyłem na remake, z ręcznie szkicowaną grafiką (jak w cutscenkach), a oni kurwa po tylu latach dają odświeżone me

Opublikowano

Reamster w stylu Tactics Ogre Reborn. Więcej nie oczekiwałem. Jeśli wyjdzie wersja pudełkowa na Switch1, to kiedyś się kupi na promce.

Opublikowano
  • Autor

Może dożyjemy kiedyś rimejka w stylu trylogii Dragon quest, ale i tak dam się teraz ogolić, bo chce legalnie zagrać w jedna z gierek życia.

Opublikowano

Trochę zjebali w sumie, że graficznie tylko na modłę Tactics Ogre, ale no parę rzeczy innych robią w tym remasterze, i tak day1 bo nie grałem w OG wjedzie na jakimś handheldzie na pewno, pewnie SD.

Opublikowano
8 minut temu, Shen napisał(a):

Może dożyjemy kiedyś rimejka w stylu trylogii Dragon quest, ale i tak dam się teraz ogolić, bo chce legalnie zagrać w jedna z gierek życia.

Ta gra właśnie zasługiwała na takie potraktowanie. Niby się spodziewałem, a i tak się zawiodłem, Square jak widać aż tak nie docenia jednej ze swoich najlepszych gier.

Opublikowano

Saga Frontier 1 dostał eleganckiego remastera, Star Ocean 2 remake w 2D-HD a FFT bieda remaster... Czekam na info odnośnie zmian w rozgrywce, czy będą jakieś nowe poziomy trudności, wyzwania, zmiany w balansie itd.

Opublikowano

Szkoda ze to nie 2D-HD ale wazne ze jest. Podoba mnie sie ten ten ekran pokazujący drzewko klas. Skoncze z czasem obie wersje.

Opublikowano

Ile sobie za to krzyczą? Jeśli cena będzie rozsądna to spoko - wiadomo, 2D-HD to nie jest, ale dostępność na normalnym sprzęcie w legalnej dystrybucji w przypadku tej gierki to i tak sporo.

Opublikowano

Za taką cenę to powinno być 2d-hd, nie wiem czy to się dobrze sprzeda przez to.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Shen napisał(a):

Mozna już preordery robić, spodziewałem się raczej ceny w okolicach 199złpika

Przechwytywanie2.JPG

9 minut temu, Bzduras napisał(a):

Ile sobie za to krzyczą? Jeśli cena będzie rozsądna to spoko - wiadomo, 2D-HD to nie jest, ale dostępność na normalnym sprzęcie w legalnej dystrybucji w przypadku tej gierki to i tak sporo.

Opublikowano

Ok, nie było pytania, do zobaczenia na promce -90% xd

Opublikowano

Troche lipa, ze taka gra jak Tactics dostaje tylko remastera. Do Ivalice zawsze wracam z przyjemnoscia, ale tutaj tez chyba zaczekam na promocje.

Opublikowano

Grafa trochę poprawiona, widać że przez jakieś AI przepuszczone zostały tekstury podobnie jak w Tactics Ogre tylko że tak samo jak tam część detali zostało rozmazane. Mimo że nie jestem zadowolony ani z postaranka ani z ceny to pewnie kupię pudełko.
Co do modów z ffhacktics ograłem z 5 i najczęściej zmiany/dodatki psują mocno balans.

Opublikowano

Ogram z ciekawości na pewno. Wiele ludzi stawia to wyżej iż FF7 więc warto na pewno się zaznajomić master

Opublikowano

Ehh mogli coś zrobić z wypranymi kolorami i rozmazanymi sprite'ami postaci. Mamy 2025 r., a to nadal wygląda jak Disgaea na ps3. Szkoda.

Opublikowano

Jakościowo się zesrali. Zobaczymy po ile na Steam bedzie ale na ten moment day 1 raczej pass.

Opublikowano

No dla mnie jedna z gierek życia. Więc raczej na S2 wezmę pudełeczko (albo na s1 bo coś pier'dolą że game card).

Ale tak, jest niesamak trochę

Opublikowano

Jedna z gierek życia, ale nie dam się za bieda remaster golić na 260 zł, Jak cena zejdzie o połowę to pogadamy. Zwłaszcza, że chwilę przed mamy Silent Hill f, a chwilę po Ghost of Yotei.

Opublikowano

Pełen voice acting włącznie z Codym i Briana jako Cloud i Aerith. banderas SE gotuje przed part3 spicy.

Opublikowano

Tylko ta Briana jest beznadziejna jeśli chodzi o głos Aeris.