Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy Tactics - The Ivalice Chronicles

Featured Replies

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Patapon
    Patapon

Tylko ta Briana jest beznadziejna jeśli chodzi o głos Aeris.

• Jedna z gierek życia, ale nie dam się za bieda remaster golić na 260 zł, Jak cena zejdzie o połowę to pogadamy. Zwłaszcza, że chwilę przed mamy Silent Hill f, a chwilę po Ghost of Yotei.

• lysyolec
    lysyolec

Dla mnie porażka, jeśli chodzi o cenę gry jak i fakt że to biedny remaster. Po cichu liczyłem na remake, z ręcznie szkicowaną grafiką (jak w cutscenkach), a oni kurwa po tylu latach dają odświeżone me

Opublikowano

Reamster w stylu Tactics Ogre Reborn. Więcej nie oczekiwałem. Jeśli wyjdzie wersja pudełkowa na Switch1, to kiedyś się kupi na promce.

Opublikowano
  • Autor

Może dożyjemy kiedyś rimejka w stylu trylogii Dragon quest, ale i tak dam się teraz ogolić, bo chce legalnie zagrać w jedna z gierek życia.

Opublikowano

Trochę zjebali w sumie, że graficznie tylko na modłę Tactics Ogre, ale no parę rzeczy innych robią w tym remasterze, i tak day1 bo nie grałem w OG wjedzie na jakimś handheldzie na pewno, pewnie SD.

Opublikowano
8 minut temu, Shen napisał(a):

Może dożyjemy kiedyś rimejka w stylu trylogii Dragon quest, ale i tak dam się teraz ogolić, bo chce legalnie zagrać w jedna z gierek życia.

Ta gra właśnie zasługiwała na takie potraktowanie. Niby się spodziewałem, a i tak się zawiodłem, Square jak widać aż tak nie docenia jednej ze swoich najlepszych gier.

Opublikowano

Saga Frontier 1 dostał eleganckiego remastera, Star Ocean 2 remake w 2D-HD a FFT bieda remaster... Czekam na info odnośnie zmian w rozgrywce, czy będą jakieś nowe poziomy trudności, wyzwania, zmiany w balansie itd.

Opublikowano

Szkoda ze to nie 2D-HD ale wazne ze jest. Podoba mnie sie ten ten ekran pokazujący drzewko klas. Skoncze z czasem obie wersje.

Opublikowano

Ile sobie za to krzyczą? Jeśli cena będzie rozsądna to spoko - wiadomo, 2D-HD to nie jest, ale dostępność na normalnym sprzęcie w legalnej dystrybucji w przypadku tej gierki to i tak sporo.

Opublikowano

Za taką cenę to powinno być 2d-hd, nie wiem czy to się dobrze sprzeda przez to.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Shen napisał(a):

Mozna już preordery robić, spodziewałem się raczej ceny w okolicach 199złpika

Przechwytywanie2.JPG

9 minut temu, Bzduras napisał(a):

Ile sobie za to krzyczą? Jeśli cena będzie rozsądna to spoko - wiadomo, 2D-HD to nie jest, ale dostępność na normalnym sprzęcie w legalnej dystrybucji w przypadku tej gierki to i tak sporo.

Opublikowano

Ok, nie było pytania, do zobaczenia na promce -90% xd

Opublikowano

Troche lipa, ze taka gra jak Tactics dostaje tylko remastera. Do Ivalice zawsze wracam z przyjemnoscia, ale tutaj tez chyba zaczekam na promocje.

Opublikowano

Grafa trochę poprawiona, widać że przez jakieś AI przepuszczone zostały tekstury podobnie jak w Tactics Ogre tylko że tak samo jak tam część detali zostało rozmazane. Mimo że nie jestem zadowolony ani z postaranka ani z ceny to pewnie kupię pudełko.
Co do modów z ffhacktics ograłem z 5 i najczęściej zmiany/dodatki psują mocno balans.

Opublikowano

Ogram z ciekawości na pewno. Wiele ludzi stawia to wyżej iż FF7 więc warto na pewno się zaznajomić master

Opublikowano

Ehh mogli coś zrobić z wypranymi kolorami i rozmazanymi sprite'ami postaci. Mamy 2025 r., a to nadal wygląda jak Disgaea na ps3. Szkoda.

Opublikowano

Jakościowo się zesrali. Zobaczymy po ile na Steam bedzie ale na ten moment day 1 raczej pass.

Opublikowano

No dla mnie jedna z gierek życia. Więc raczej na S2 wezmę pudełeczko (albo na s1 bo coś pier'dolą że game card).

Ale tak, jest niesamak trochę

Opublikowano

Jedna z gierek życia, ale nie dam się za bieda remaster golić na 260 zł, Jak cena zejdzie o połowę to pogadamy. Zwłaszcza, że chwilę przed mamy Silent Hill f, a chwilę po Ghost of Yotei.

Opublikowano

Pełen voice acting włącznie z Codym i Briana jako Cloud i Aerith. banderas SE gotuje przed part3 spicy.

Opublikowano

Tylko ta Briana jest beznadziejna jeśli chodzi o głos Aeris.