Opublikowano piątek o 23:022 dni Wygląda zajebiście, ale coś czuję, że będzie odejście od horroru i pójście w stronę akcyjniaka znowu
Opublikowano piątek o 23:032 dni Autor Pokazali Raccoon city, jestem ciekaw jak duze beda lokacje i jak bardzo to będzie dropić
Opublikowano piątek o 23:042 dni W tym trailerze wiecej Alana Wakea niz Residenta co nie zmieni faktu ze wyglada wykurwiscie i az sie rozbudzilem jak to pokazali
Opublikowano piątek o 23:052 dni No powrotu do Raccoon to się kompletnie nie spodziewałem. Ciekawe czy ta blondi to nowa protagonistka.
Opublikowano piątek o 23:052 dni Chociaż sam pomysł, żeby wrócić po latach do raccoon jest genialny. Powrót na zniszczony przez bombę atomową posterunek policji? Jeszcze jak
Opublikowano piątek o 23:072 dni 1 minutę temu, Josh napisał(a):No powrotu do Raccoon to się kompletnie nie spodziewałem. Ciekawe czy ta blondi to nowa protagonistka.To pewnie córka Ethana
Opublikowano piątek o 23:082 dni Kurde ale chcialbym 3rd person perspective i kogos z czolowki protagonistow a mi to wyglada na fpp i jakas nowa postac choc chyba ona byla w code veronica przedstawiona?
Opublikowano piątek o 23:102 dni 2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):To pewnie córka Ethanataki fan Residentów, że nie grał w Outbreak?
Opublikowano piątek o 23:112 dni FPP, open-world i ciul wie co jeszcze xdAle dygnął w chuj jak tylko REengine zobaczyłem na jej mordzie xD
Opublikowano piątek o 23:162 dni To córka Alyssy z outbreak. Trailer średni ale jak zobaczyłem raccoon po atomówce. znowu będzie spooky, giga jarańsko i czekam na gameplay
Opublikowano piątek o 23:302 dni FPSowe Residenty mnie jakoś nie kręciły, natomiast nie ukrywam, że zagranie kartą "Raccoon City" podbiło moje zainteresowanie.
Opublikowano piątek o 23:392 dni 26 minut temu, Figaro napisał(a):taki fan Residentów, że nie grał w Outbreak?Dobrych RE, nie wszystkiego. Grałem w obie dawno temu. Średniaki o których trudno pamiętać. Grałem też np w RE Revelations i pamiętam, że grało się kimś jeszcze poza Jill i Chrisem, ale bez zerknięcia w google nawet nie kojarzę imion.
Opublikowano piątek o 23:542 dni Jakoś wierzę że to będzie TPP i jednak nie open world, tylko takie dużo większe Village. Powrót do RC wydaje się grubymi nićmi szyty (serio ktoś tam wybudował nowe miasto obok krateru?), ale umówmy się: nikogo to nie obchodzi, bo każdy z nas marzył o kolejnym pełnoprawnym Residence w tej scenerii.Fajnie jakby była dwójka grywalnych bohaterów z osobnymi lokacjami i zazębiającym się story czyli blondyna i Leon. Nie czarujmy się, znani i lubiani bohaterzy młodsi już nie będą, to może być ostatnia okazja żeby zagrać kimś ze starej gwardii. Ciekawe kim jest ten ziomek siedzący w fotelu, może odkurzą Weskera xdO gameplay jestem spokojny i liczę na powrót do formy z RE7 / RE2R, czyli idealny balans między eksploracją, zagadkami i walką. Totalnie day 1 i mam nadzieję że mnie jakiś rak nie wykończy do lutego albo coś nie pierdolnie na pasach, bo muszę w to zagrać Edytowane piątek o 23:572 dni przez Josh
Opublikowano sobota o 01:572 dni 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):To córka Alyssy z outbreak.Przypadek, ze koniec Outbreak pokazywal wlasnie to?
Opublikowano sobota o 02:262 dni Będą polskie napisy, no chyba że steam wprowadza w błądResident Evil Requiem na SteamResident Evil Requiem na SteamRequiem dla zmarłych. Koszmar dla żywych.
Opublikowano sobota o 03:532 dni Nie zdziwię się jak znowu zaczną z FPP, a w wersji ostatecznej dadzą TPP z DLC. Trailer przypomina faktycznie Alana Wake’a niż RE.Krąży teoria, że może być to last dance Leona. Zaczął w Racoon City, skończy w Racoon City, chociaż chciałbym się mylić.
Opublikowano sobota o 04:591 dzień Waznze cos pokazali. Niewiele ale zawsze cos. Premiera juz w lutym wiec bardzo niedlugo zacznie sie wysyp informacji.
Opublikowano sobota o 05:111 dzień Leakerzy a zwłaszcza golem to się mogą w łeb pierdolnąć....tyle lat pisania że na wyspie będzie akcja xddddZwiastun super, powrót na stare śmieci jeszcze lepiej.
Opublikowano sobota o 05:341 dzień Oby tylko nie fpp bo jeśli chodzi o klimat to widzę że to typu siódemkowa straszność, więc szansa że capcomowi odjebało i będzie powtórka z re6 spadła praktycznie do zera
Opublikowano sobota o 05:591 dzień Capcom nieźle to rozegrał na Summer Fest ale wreszcie to mamy, wyczekiwania dobiegł kres i za 8mc ruszamy do RC. Jeszcze nie wszystko zostało pokazane, czekamy na kolejnych bohaterów. Gameplay w sierpniu na gamescom
Opublikowano sobota o 06:131 dzień Oby więcej takich poranków, gdzie człowiek wstaje i atakuje go zajebisty trailerek nowego RE