Skocz do zawartości

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

• Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oby więcej takich poranków, gdzie człowiek wstaje i atakuje go zajebisty trailerek nowego RE

• Chociaż sam pomysł, żeby wrócić po latach do raccoon jest genialny. Powrót na zniszczony przez bombę atomową posterunek policji? Jeszcze jak

• Kim jest ta kobieta? Gdzie jest Leon, Chris i Wesker?

Opublikowano

Wygląda zajebiście, ale coś czuję, że będzie odejście od horroru i pójście w stronę akcyjniaka znowu

Opublikowano
  • Autor

Pokazali Raccoon city, jestem ciekaw jak duze beda lokacje i jak bardzo to będzie dropić

Opublikowano

W tym trailerze wiecej Alana Wakea niz Residenta co nie zmieni faktu ze wyglada wykurwiscie i az sie rozbudzilem jak to pokazali

Opublikowano

No powrotu do Raccoon to się kompletnie nie spodziewałem. Ciekawe czy ta blondi to nowa protagonistka.

Opublikowano

Chociaż sam pomysł, żeby wrócić po latach do raccoon jest genialny. Powrót na zniszczony przez bombę atomową posterunek policji? Jeszcze jak banderas

Opublikowano
1 minutę temu, Josh napisał(a):

No powrotu do Raccoon to się kompletnie nie spodziewałem. Ciekawe czy ta blondi to nowa protagonistka.

To pewnie córka Ethana

Opublikowano

Kurde ale chcialbym 3rd person perspective i kogos z czolowki protagonistow a mi to wyglada na fpp i jakas nowa postac choc chyba ona byla w code veronica przedstawiona?

Opublikowano

Grubo. We wrześniu silent, luty resident.

Opublikowano
2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):

To pewnie córka Ethana

taki fan Residentów, że nie grał w Outbreak?

Opublikowano

FPP, open-world i ciul wie co jeszcze xd

Ale dygnął w chuj jak tylko REengine zobaczyłem na jej mordzie xD

Opublikowano

To córka Alyssy z outbreak. Trailer średni ale jak zobaczyłem raccoon po atomówce. banderas znowu będzie spooky, giga jarańsko i czekam na gameplay

Opublikowano

FPSowe Residenty mnie jakoś nie kręciły, natomiast nie ukrywam, że zagranie kartą "Raccoon City" podbiło moje zainteresowanie.

Opublikowano
26 minut temu, Figaro napisał(a):

taki fan Residentów, że nie grał w Outbreak?

Dobrych RE, nie wszystkiego. Grałem w obie dawno temu. Średniaki o których trudno pamiętać. Grałem też np w RE Revelations i pamiętam, że grało się kimś jeszcze poza Jill i Chrisem, ale bez zerknięcia w google nawet nie kojarzę imion.

Opublikowano

Jakoś wierzę że to będzie TPP i jednak nie open world, tylko takie dużo większe Village. Powrót do RC wydaje się grubymi nićmi szyty (serio ktoś tam wybudował nowe miasto obok krateru?), ale umówmy się: nikogo to nie obchodzi, bo każdy z nas marzył o kolejnym pełnoprawnym Residence w tej scenerii.

Fajnie jakby była dwójka grywalnych bohaterów z osobnymi lokacjami i zazębiającym się story czyli blondyna i Leon. Nie czarujmy się, znani i lubiani bohaterzy młodsi już nie będą, to może być ostatnia okazja żeby zagrać kimś ze starej gwardii. Ciekawe kim jest ten ziomek siedzący w fotelu, może odkurzą Weskera xd

O gameplay jestem spokojny i liczę na powrót do formy z RE7 / RE2R, czyli idealny balans między eksploracją, zagadkami i walką. Totalnie day 1 i mam nadzieję że mnie jakiś rak nie wykończy do lutego albo coś nie pierdolnie na pasach, bo muszę w to zagrać reggie

Edytowane przez Josh

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

To córka Alyssy z outbreak.

Przypadek, ze koniec Outbreak pokazywal wlasnie to?

Opublikowano

Będą polskie napisy, no chyba że steam wprowadza w błąd

Resident Evil Requiem na Steam
No image preview

Resident Evil Requiem na Steam

Requiem dla zmarłych. Koszmar dla żywych.
Opublikowano

Nie zdziwię się jak znowu zaczną z FPP, a w wersji ostatecznej dadzą TPP z DLC. Trailer przypomina faktycznie Alana Wake’a niż RE.

Krąży teoria, że może być to last dance Leona. Zaczął w Racoon City, skończy w Racoon City, chociaż chciałbym się mylić.

Opublikowano

Waznze cos pokazali. Niewiele ale zawsze cos. Premiera juz w lutym wiec bardzo niedlugo zacznie sie wysyp informacji.

Opublikowano

Leakerzy a zwłaszcza golem to się mogą w łeb pierdolnąć....tyle lat pisania że na wyspie będzie akcja xdddd

Zwiastun super, powrót na stare śmieci jeszcze lepiej.

Opublikowano

Oby tylko nie fpp bo jeśli chodzi o klimat to widzę że to typu siódemkowa straszność, więc szansa że capcomowi odjebało i będzie powtórka z re6 spadła praktycznie do zera

Opublikowano

Jedyne o co należy się martwić to niestety o optymalizację.

Opublikowano

Capcom nieźle to rozegrał na Summer Fest ale wreszcie to mamy, wyczekiwania dobiegł kres i za 8mc ruszamy do RC. Jeszcze nie wszystko zostało pokazane, czekamy na kolejnych bohaterów. Gameplay w sierpniu na gamescom

Opublikowano

Oby więcej takich poranków, gdzie człowiek wstaje i atakuje go zajebisty trailerek nowego RE banderas