Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Lokowanie zegarków Hamiltona takie subtelne Można sobie kupić, jak ktoś ma nadmiar kasy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No niestety "trochę" więcej od zwykłych Khaki, bo kurwa ładny jest.btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 8 godzin temu, Rtooj napisał(a):Fajne widziałem komentarze że gdyby to było Grace 100% to byłby najlepszy resident, i to prawda, szpital, podziemia, domek, ścieki, to dosłownie odpowiedź na RE2. I zrobiony po prostu jeszcze lepiej.A Leon jak to Leon, dopasiony RE4 z budową leveli jak TLOU i pewnie lekkim szaleństwem re5/6. Trochę nie podobało mi się że od razu ma pełne komplety broni, ale w sumie dziwne gdyby miał tam jechać z nożem.Zgadzam sie. Młoda dupeczka to jeszcze ma wiele przed sobą. Kto wie gdzie ja zaprowadzi następne śledztwo z działu FBI. Trzymam za nia kciuki bo może namieszać 11 minut temu, messer33 napisał(a):No niestety "trochę" więcej od zwykłych Khaki, bo kurwa ładny jest.btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/ja ze 4 naliczylem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dziś jeszcze posprawdzam ale wczoraj właśnie grałem etap tlou-like i z 3 kille jeden po drugim taka sama animacja.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Podczas grania w tego residenta wzmaga się głód ogrania innych gier z serii. Nie tylko tych zaległych, ale też tych, które przeszedłem wielokrotnie. Już mi się zachciało RE1, RE2 i RE4, nawet bym wjechał jeszcze raz w RE wiocha i zagrał w TPP dla odmiany.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mnie do 7 i 8 kompletnie nie ciągnie, ale do reszty jak najbardziej. No i jeszcze 5 i 6 nigdy nie gralem ( slyszalem tylko ze to gorsze czesci i nie lubiane ).
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja na pewno do Revelations 1+2 musze wrócić. Mam tam niedokończone sprawy
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 10 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Mnie do 7 i 8 kompletnie nie ciągnie, ale do reszty jak najbardziej. No i jeszcze 5 i 6 nigdy nie gralem ( slyszalem tylko ze to gorsze czesci i nie lubiane ).6 zagraj tylko Leona, potem wyrzuć do śmieci i czymś jeszcze przykryj, żeby nie śmierdziało. 5 jest ok, szczególnie DLC w domu, strasznie mi podeszło to DLC takie bardziej klasyczne RE, niż reszta 5. Lost in Nightmares się nazywało - top.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Też zagrałem w 6 bo "chociaż Leon" xDNo nie, tam wszystko jest złe.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czekam na to jaki tryb zaoferuje nam Capcom do Requiem. Tymczasem po 4 przejściach, odpoczynek i urlop można zacząć No i zaraz Fatal Frejmik, ależ fani horrorów ŻRĄ od kilku lat
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Chłopy nawet nie dały ocen ani żadnej marchewki za robienie speedrunów a nie jest to taki ideał do robienia runów jak w re2r, troszke ich nie rozumiem w tej kwestii
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, messer33 napisał(a):No niestety "trochę" więcej od zwykłych Khaki, bo kurwa ładny jest.btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/Trzy są.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 44 minuty temu, Josh napisał(a):Nie będziesz robił speedrunów?No niestetyk, za dużo gier do ogrania. Czekam na DLC cierpliwie i jakieś Merce może
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 36 minut temu, Pupcio napisał(a):Chłopy nawet nie dały ocen ani żadnej marchewki za robienie speedrunów a nie jest to taki ideał do robienia runów jak w re2r, troszke ich nie rozumiem w tej kwestiiNo niestety widać, że ludki z Capcom mały wywalone swoje żółte, nieogolone jajca na speedrunnerów przy tej części, co mnie trochę dziwi bo remaki 2, 3 i 4 były wręcz stworzone do takiej zabawy. Tym razem nawet nie dali timera pokazującego czas po zapauzowaniu, dopiero w zakładce "wyzwania" można sprawdzić jak nam idzie. Brak oceny na koniec gry to też zaskakująca decyzja.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wywalone, wiedzą, że streamerzy zaraz na modach i randomizerach będą content machać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 32 minuty temu, Josh napisał(a):No niestety widać, że ludki z Capcom mały wywalone swoje żółte, nieogolone jajca na speedrunnerów przy tej części, co mnie trochę dziwi bo remaki 2, 3 i 4 były wręcz stworzone do takiej zabawy. Tym razem nawet nie dali timera pokazującego czas po zapauzowaniu, dopiero w zakładce "wyzwania" można sprawdzić jak nam idzie. Brak oceny na koniec gry to też zaskakująca decyzja.3:30 wykrecilem ale zarypałem sie w dwóch miejscach i zbierałem tez sporo w sumie nie potrzebnie, teraz obłęd i platyna. ta część wymiata ale brakuje trochę merców i dodatkowych ścieżek
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Platynka wbita w trybie lamusa Spaniała gra, idę sobie teraz pograć w nintendo wersje
Opublikowano 31 minut temu31 min Zawiodłem się, że nie było tej piosenki podczas napisów końcowych. Edytowane 29 minut temu29 min przez Patapon
Opublikowano 26 minut temu26 min Podobno ten utwór odblokowuje się jak przejdziesz całą grę nie wypierdalając się o własne nogi jako Grace.