Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Lokowanie zegarków Hamiltona takie subtelne Można sobie kupić, jak ktoś ma nadmiar kasy.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No niestety "trochę" więcej od zwykłych Khaki, bo kurwa ładny jest.btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 8 godzin temu, Rtooj napisał(a):Fajne widziałem komentarze że gdyby to było Grace 100% to byłby najlepszy resident, i to prawda, szpital, podziemia, domek, ścieki, to dosłownie odpowiedź na RE2. I zrobiony po prostu jeszcze lepiej.A Leon jak to Leon, dopasiony RE4 z budową leveli jak TLOU i pewnie lekkim szaleństwem re5/6. Trochę nie podobało mi się że od razu ma pełne komplety broni, ale w sumie dziwne gdyby miał tam jechać z nożem.Zgadzam sie. Młoda dupeczka to jeszcze ma wiele przed sobą. Kto wie gdzie ja zaprowadzi następne śledztwo z działu FBI. Trzymam za nia kciuki bo może namieszać 11 minut temu, messer33 napisał(a):No niestety "trochę" więcej od zwykłych Khaki, bo kurwa ładny jest.btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/ja ze 4 naliczylem.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dziś jeszcze posprawdzam ale wczoraj właśnie grałem etap tlou-like i z 3 kille jeden po drugim taka sama animacja.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Podczas grania w tego residenta wzmaga się głód ogrania innych gier z serii. Nie tylko tych zaległych, ale też tych, które przeszedłem wielokrotnie. Już mi się zachciało RE1, RE2 i RE4, nawet bym wjechał jeszcze raz w RE wiocha i zagrał w TPP dla odmiany.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mnie do 7 i 8 kompletnie nie ciągnie, ale do reszty jak najbardziej. No i jeszcze 5 i 6 nigdy nie gralem ( slyszalem tylko ze to gorsze czesci i nie lubiane ).
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja na pewno do Revelations 1+2 musze wrócić. Mam tam niedokończone sprawy
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Mnie do 7 i 8 kompletnie nie ciągnie, ale do reszty jak najbardziej. No i jeszcze 5 i 6 nigdy nie gralem ( slyszalem tylko ze to gorsze czesci i nie lubiane ).6 zagraj tylko Leona, potem wyrzuć do śmieci i czymś jeszcze przykryj, żeby nie śmierdziało. 5 jest ok, szczególnie DLC w domu, strasznie mi podeszło to DLC takie bardziej klasyczne RE, niż reszta 5. Lost in Nightmares się nazywało - top.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Też zagrałem w 6 bo "chociaż Leon" xDNo nie, tam wszystko jest złe.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czekam na to jaki tryb zaoferuje nam Capcom do Requiem. Tymczasem po 4 przejściach, odpoczynek i urlop można zacząć No i zaraz Fatal Frejmik, ależ fani horrorów ŻRĄ od kilku lat
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Chłopy nawet nie dały ocen ani żadnej marchewki za robienie speedrunów a nie jest to taki ideał do robienia runów jak w re2r, troszke ich nie rozumiem w tej kwestii
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, messer33 napisał(a):No niestety "trochę" więcej od zwykłych Khaki, bo kurwa ładny jest.btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/Trzy są.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 44 minuty temu, Josh napisał(a):Nie będziesz robił speedrunów?No niestetyk, za dużo gier do ogrania. Czekam na DLC cierpliwie i jakieś Merce może
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 36 minut temu, Pupcio napisał(a):Chłopy nawet nie dały ocen ani żadnej marchewki za robienie speedrunów a nie jest to taki ideał do robienia runów jak w re2r, troszke ich nie rozumiem w tej kwestiiNo niestety widać, że ludki z Capcom mały wywalone swoje żółte, nieogolone jajca na speedrunnerów przy tej części, co mnie trochę dziwi bo remaki 2, 3 i 4 były wręcz stworzone do takiej zabawy. Tym razem nawet nie dali timera pokazującego czas po zapauzowaniu, dopiero w zakładce "wyzwania" można sprawdzić jak nam idzie. Brak oceny na koniec gry to też zaskakująca decyzja.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wywalone, wiedzą, że streamerzy zaraz na modach i randomizerach będą content machać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 32 minuty temu, Josh napisał(a):No niestety widać, że ludki z Capcom mały wywalone swoje żółte, nieogolone jajca na speedrunnerów przy tej części, co mnie trochę dziwi bo remaki 2, 3 i 4 były wręcz stworzone do takiej zabawy. Tym razem nawet nie dali timera pokazującego czas po zapauzowaniu, dopiero w zakładce "wyzwania" można sprawdzić jak nam idzie. Brak oceny na koniec gry to też zaskakująca decyzja.3:30 wykrecilem ale zarypałem sie w dwóch miejscach i zbierałem tez sporo w sumie nie potrzebnie, teraz obłęd i platyna. ta część wymiata ale brakuje trochę merców i dodatkowych ścieżek
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Platynka wbita w trybie lamusa Spaniała gra, idę sobie teraz pograć w nintendo wersje
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zawiodłem się, że nie było tej piosenki podczas napisów końcowych. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Patapon
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Podobno ten utwór odblokowuje się jak przejdziesz całą grę nie wypierdalając się o własne nogi jako Grace.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 godzin temu, messer33 napisał(a):Dziś jeszcze posprawdzam ale wczoraj właśnie grałem etap tlou-like i z 3 kille jeden po drugim taka sama animacja.Ma minimum 3. :)
Opublikowano 47 minut temu47 min Czy „gunplay” RE9 jest żywcem ściągnięty z Re4:Remake? (szczególnie jeśli chodzi o grę Leon’em).Nie to, ze jest zły, uważam jest bardzo miodny, ale gra robiona stricte pod nowe generacja powinna w tej kwestii iść bardziej do przodu. No chyba że tak jest. Na Youtube ciężko to ocenić, dlatego się pytam tych co mają przyjemność rozwalać zombiaki :)