Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Lokowanie zegarków Hamiltona takie subtelne D Można sobie kupić, jak ktoś ma nadmiar kasy.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 68,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, też trafiłem na realny czas gry, ale to akurat dobra nowina, a nie spojler Nie wchodzę na fejsa, YT odpalam tylko konkretne kanały bez przeglądania polecanych i zasubskrybowanych. No i trzeba

• Trzymaj ziomeczku, coś bardziej w Twoich klimatach. Kto wie, może nas Capcom zaskoczy i Grace zostanie tatą?

Opublikowano

No niestety "trochę" więcej od zwykłych Khaki, bo kurwa ładny jest.

btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/

Opublikowano
8 godzin temu, Rtooj napisał(a):

Fajne widziałem komentarze że gdyby to było Grace 100% to byłby najlepszy resident, i to prawda, szpital, podziemia, domek, ścieki, to dosłownie odpowiedź na RE2. I zrobiony po prostu jeszcze lepiej.

A Leon jak to Leon, dopasiony RE4 z budową leveli jak TLOU i pewnie lekkim szaleństwem re5/6. Trochę nie podobało mi się że od razu ma pełne komplety broni, ale w sumie dziwne gdyby miał tam jechać z nożem.

Zgadzam sie. Młoda dupeczka to jeszcze ma wiele przed sobą. Kto wie gdzie ja zaprowadzi następne śledztwo z działu FBI. Trzymam za nia kciuki bo może namieszać yes

11 minut temu, messer33 napisał(a):

btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/

ja ze 4 naliczylem.

Opublikowano

Dziś jeszcze posprawdzam ale wczoraj właśnie grałem etap tlou-like i z 3 kille jeden po drugim taka sama animacja.

Opublikowano

Podczas grania w tego residenta wzmaga się głód ogrania innych gier z serii. Nie tylko tych zaległych, ale też tych, które przeszedłem wielokrotnie. Już mi się zachciało RE1, RE2 i RE4, nawet bym wjechał jeszcze raz w RE wiocha i zagrał w TPP dla odmiany.

Opublikowano

Mnie do 7 i 8 kompletnie nie ciągnie, ale do reszty jak najbardziej. No i jeszcze 5 i 6 nigdy nie gralem ( slyszalem tylko ze to gorsze czesci i nie lubiane ).

Opublikowano

Ja na pewno do Revelations 1+2 musze wrócić. Mam tam niedokończone sprawy yes

Opublikowano
10 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Mnie do 7 i 8 kompletnie nie ciągnie, ale do reszty jak najbardziej. No i jeszcze 5 i 6 nigdy nie gralem ( slyszalem tylko ze to gorsze czesci i nie lubiane ).

6 zagraj tylko Leona, potem wyrzuć do śmieci i czymś jeszcze przykryj, żeby nie śmierdziało.

5 jest ok, szczególnie DLC w domu, strasznie mi podeszło to DLC takie bardziej klasyczne RE, niż reszta 5. Lost in Nightmares się nazywało - top.

Opublikowano

Też zagrałem w 6 bo "chociaż Leon" xD

No nie, tam wszystko jest złe.

Opublikowano

Czekam na to jaki tryb zaoferuje nam Capcom do Requiem. Tymczasem po 4 przejściach, odpoczynek i urlop można zacząć D
No i zaraz Fatal Frejmik, ależ fani horrorów ŻRĄ od kilku lat boski_miszcz

Opublikowano

Nie będziesz robił speedrunów?

Disappointed Hercules GIFs - Find & Share on GIPHY

Opublikowano

Chłopy nawet nie dały ocen ani żadnej marchewki za robienie speedrunów a nie jest to taki ideał do robienia runów jak w re2r, troszke ich nie rozumiem w tej kwestii

Opublikowano
3 godziny temu, messer33 napisał(a):

Trzy są.

Opublikowano
44 minuty temu, Josh napisał(a):

Nie będziesz robił speedrunów?

Disappointed Hercules GIFs - Find & Share on GIPHY

No niestetyk, za dużo gier do ogrania. Czekam na DLC cierpliwie i jakieś Merce może D

Opublikowano
36 minut temu, Pupcio napisał(a):

Chłopy nawet nie dały ocen ani żadnej marchewki za robienie speedrunów a nie jest to taki ideał do robienia runów jak w re2r, troszke ich nie rozumiem w tej kwestii

No niestety widać, że ludki z Capcom mały wywalone swoje żółte, nieogolone jajca na speedrunnerów przy tej części, co mnie trochę dziwi bo remaki 2, 3 i 4 były wręcz stworzone do takiej zabawy. Tym razem nawet nie dali timera pokazującego czas po zapauzowaniu, dopiero w zakładce "wyzwania" można sprawdzić jak nam idzie. Brak oceny na koniec gry to też zaskakująca decyzja.

Opublikowano

Wywalone, wiedzą, że streamerzy zaraz na modach i randomizerach będą content machać.

Opublikowano

Oj zagrałbym w taki tryb randomizer w każdego RE :O

Opublikowano
32 minuty temu, Josh napisał(a):

No niestety widać, że ludki z Capcom mały wywalone swoje żółte, nieogolone jajca na speedrunnerów przy tej części, co mnie trochę dziwi bo remaki 2, 3 i 4 były wręcz stworzone do takiej zabawy. Tym razem nawet nie dali timera pokazującego czas po zapauzowaniu, dopiero w zakładce "wyzwania" można sprawdzić jak nam idzie. Brak oceny na koniec gry to też zaskakująca decyzja.

3:30 wykrecilem ale zarypałem sie w dwóch miejscach i zbierałem tez sporo w sumie nie potrzebnie, teraz obłęd i platyna. ta część wymiata ale brakuje trochę merców i dodatkowych ścieżek

Opublikowano

Platynka wbita w trybie lamusa mevek

Spaniała gra, idę sobie teraz pograć w nintendo wersje

19caf09cdfe51-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Zawiodłem się, że nie było tej piosenki podczas napisów końcowych.

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

Podobno ten utwór odblokowuje się jak przejdziesz całą grę nie wypierdalając się o własne nogi jako Grace.

Opublikowano

Czyli w FPP bo w tym widoku się nie wywala, hehe.

Opublikowano
6 godzin temu, messer33 napisał(a):

Dziś jeszcze posprawdzam ale wczoraj właśnie grałem etap tlou-like i z 3 kille jeden po drugim taka sama animacja.

Ma minimum 3. :)

Opublikowano

Czy „gunplay” RE9 jest żywcem ściągnięty z Re4:Remake? (szczególnie jeśli chodzi o grę Leon’em).Nie to, ze jest zły, uważam jest bardzo miodny, ale gra robiona stricte pod nowe generacja powinna w tej kwestii iść bardziej do przodu. No chyba że tak jest. Na Youtube ciężko to ocenić, dlatego się pytam tych co mają przyjemność rozwalać zombiaki :)

Opublikowano

Gunplay jest świetny

Polecam

Edytowane przez Plackus