Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W sumie to nie wiadomo co się z nią dzieje od czasu RE6 (o ile on jest w ogóle jeszcze w canonie), równie dobrze mogła nawet zginąć (byłby wątek do kolejnej gry z nim).Ale jeżeli to faktycznie wedding ring, to nie widzę opcji żeby był to ktokolwiek inny (chyba że jakaś zupełnie nowa postać), bo shippowanie go z Claire ma tyle samo sensu co Barrego z Jill.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nie no wiadomo, z Claire to by miało zero sensu, tyle razy co występowali razem (RE2, Degeneration, Infinite Darkness, Death Island) i nigdy nie było między nimi żadnej chemii, ani jeden fan RE by nie kupił tego bullshitu. Serce mówi, że najbardziej by pasował do Ady, no ale z jej historią ciężko byłoby o oficjalny związek, poza tym jakoś nie potrafię sobie wyobrazić takiej femme fatale na ślubnym kobiercu, raczej nie jej styl. Za to Hunnigan Leon podrywał w of RE4, więc kto wie, może wyszło z tego coś więcej.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Obecnie na Twitterze popularny jest trend z wymyślaniem jednolinijkowców gdyby Leon był bohaterem innych gier.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):Agent pracujący dla rządu USA z związku małżeńskim z terrorystką, która zbierała wirusy i pasożyty dla Weskera, żeby ten mógł rozpierdolić cały świat? Kurcze, ciężko mi to sobie wyobrazić.Bo logika zawsze była mocną stroną fabuły tej serii
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor Drugie przejście na easy zaliczone ze wszystkimi znajdzkami, wystarczyło na nieskonczone ammo i jakies bronie. Chyba sprobuje zrobic teraz to przejscie ponizej 4h, jak sie uda, to potem insanity i pierwsza platyna w serii.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie wiem jak z grywalnością przy czymś takim, ale wygląda fantastycznieNiech te chuye zrobią w końcu jakiś spinoff z taką kamerą
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Do wyzwania największa zagadka, można za to dostać 20k. Są poradniki na youtubie jak to zrobić, bo sam tego nie dasz rady i w życiu byś się nie domyślił, jak to zrobić.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ktoś już przeszedł ileś tam razy i może stwierdzić, że to najlepsza odsłona? Nie ukrywam, że w gierkach poza grywalnością dla mnie narracja też musi robić, a tutaj ilość przerywników i ich jakość powala. Świetnie jest to wyreżyserowane, bardzo filmowo.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie jest to najlepsza odsłona, a co do narracyjnych głupot jest najlepiej w historii więc powinieneś być zadowolony
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pytam ogólnie jak to u was wygląda w kwestii miejsca na podium, ja już trzecie przejście robię, więc zadowolony to mało powiedziane.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. U mnie musi poleżeć w mózgu z rok ta gra i wtedy moge ją gdzieś ustawiać w rankingu. Na ten moment dalej podtrzymuje że to najlepsza NOWA odsłona od czasu og re4. Remake dwójki i 4ki stawiam wyżej, tak samo kilka starszych odsłon no ale i tak petarda
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No ja dałbym RE9 do top 3. Pierwsze miejsce RE2R, drugie RE4R i na trzecim RE9. Wcześniej miałem RE7 na trzeciej pozycji, ale RE9 to dużo lepsza gra pod każdym względem, więc musiało dojść do podmianki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor U mnie RE9 na drugim miejscu za RE2R, ale jeszcze nie grałem w takie sztosy jak RE0, RE6 i Code Veronica. To insanity może być ciężkie nawet z nieskończoną amunicją, już się boję walki z komandosami i Hunkiem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Easy ale w paru miejscach będą inne niespodzianki na które się złapiesz.