Opublikowano sobota o 21:121 dzień W sumie to nie wiadomo co się z nią dzieje od czasu RE6 (o ile on jest w ogóle jeszcze w canonie), równie dobrze mogła nawet zginąć (byłby wątek do kolejnej gry z nim).Ale jeżeli to faktycznie wedding ring, to nie widzę opcji żeby był to ktokolwiek inny (chyba że jakaś zupełnie nowa postać), bo shippowanie go z Claire ma tyle samo sensu co Barrego z Jill.
Opublikowano sobota o 21:191 dzień Nie no wiadomo, z Claire to by miało zero sensu, tyle razy co występowali razem (RE2, Degeneration, Infinite Darkness, Death Island) i nigdy nie było między nimi żadnej chemii, ani jeden fan RE by nie kupił tego bullshitu. Serce mówi, że najbardziej by pasował do Ady, no ale z jej historią ciężko byłoby o oficjalny związek, poza tym jakoś nie potrafię sobie wyobrazić takiej femme fatale na ślubnym kobiercu, raczej nie jej styl. Za to Hunnigan Leon podrywał w of RE4, więc kto wie, może wyszło z tego coś więcej.
Opublikowano sobota o 21:241 dzień Obecnie na Twitterze popularny jest trend z wymyślaniem jednolinijkowców gdyby Leon był bohaterem innych gier.
Opublikowano sobota o 23:171 dzień 2 godziny temu, Josh napisał(a):Agent pracujący dla rządu USA z związku małżeńskim z terrorystką, która zbierała wirusy i pasożyty dla Weskera, żeby ten mógł rozpierdolić cały świat? Kurcze, ciężko mi to sobie wyobrazić.Bo logika zawsze była mocną stroną fabuły tej serii
Opublikowano wczoraj o 01:43 1 dzień Autor Drugie przejście na easy zaliczone ze wszystkimi znajdzkami, wystarczyło na nieskonczone ammo i jakies bronie. Chyba sprobuje zrobic teraz to przejscie ponizej 4h, jak sie uda, to potem insanity i pierwsza platyna w serii.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie wiem jak z grywalnością przy czymś takim, ale wygląda fantastycznieNiech te chuye zrobią w końcu jakiś spinoff z taką kamerą
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Do wyzwania największa zagadka, można za to dostać 20k. Są poradniki na youtubie jak to zrobić, bo sam tego nie dasz rady i w życiu byś się nie domyślił, jak to zrobić.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ktoś już przeszedł ileś tam razy i może stwierdzić, że to najlepsza odsłona? Nie ukrywam, że w gierkach poza grywalnością dla mnie narracja też musi robić, a tutaj ilość przerywników i ich jakość powala. Świetnie jest to wyreżyserowane, bardzo filmowo.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nie jest to najlepsza odsłona, a co do narracyjnych głupot jest najlepiej w historii więc powinieneś być zadowolony
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Pytam ogólnie jak to u was wygląda w kwestii miejsca na podium, ja już trzecie przejście robię, więc zadowolony to mało powiedziane.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. U mnie musi poleżeć w mózgu z rok ta gra i wtedy moge ją gdzieś ustawiać w rankingu. Na ten moment dalej podtrzymuje że to najlepsza NOWA odsłona od czasu og re4. Remake dwójki i 4ki stawiam wyżej, tak samo kilka starszych odsłon no ale i tak petarda
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. No ja dałbym RE9 do top 3. Pierwsze miejsce RE2R, drugie RE4R i na trzecim RE9. Wcześniej miałem RE7 na trzeciej pozycji, ale RE9 to dużo lepsza gra pod każdym względem, więc musiało dojść do podmianki.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor U mnie RE9 na drugim miejscu za RE2R, ale jeszcze nie grałem w takie sztosy jak RE0, RE6 i Code Veronica. To insanity może być ciężkie nawet z nieskończoną amunicją, już się boję walki z komandosami i Hunkiem
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Easy ale w paru miejscach będą inne niespodzianki na które się złapiesz.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 12 godzin temu, Pupcio napisał(a):Nie wiem jak z grywalnością przy czymś takim, ale wygląda fantastycznieNiech te chuye zrobią w końcu jakiś spinoff z taką kamerąSerio, co by im szkodziło wypuścić chociaż jakiś mały spinoff ze śmiesznym budżetem w takim stylu, skoro co kilka lat i tak wywalają hajs na jakieś kiepskie multiplayerówki? Nazwaliby to Revelations 3 albo Gaiden 2, mieliby okazję w końcu wcisnąć do gry jakąś zaniedbywaną postać (Jill? Claire? Rebekę?) i pewnie zarobiliby niewiele mniej niż na Requiem. Może kiedyś się doczekamy...8 godzin temu, Uzytnik30 napisał(a):Ktoś już przeszedł ileś tam razy i może stwierdzić, że to najlepsza odsłona? Nie ukrywam, że w gierkach poza grywalnością dla mnie narracja też musi robić, a tutaj ilość przerywników i ich jakość powala. Świetnie jest to wyreżyserowane, bardzo filmowo.Skończone około 30 razy i pewnie jeszcze na tym nie koniec. Tak jak większość, stawiam zaraz za RE2 i RE4 i chyba na równi z remakiem pierwszej części. Tym razem Capcomowi udało się zrobić to na czym polegli przy okazji RE6: zrobili Residenta dla każdego. Sekcje Grace to najlepsze co miał do zaoferowania RE2R, a Leon to wypisz-wymaluj RE4R, tylko zamiast stukniętych wsioków mamy zombie, a więc najlepsza konfiguracja z możliwych. Klimat, różnorodnośc gameplayu, walki z bossami (tak, mi się bardzo podobały), fabuła która dla fanów serii jest spełnieniem marzeń, konkretny - ale nie przegięty - czas gry, cliffhanger zapowiadający kolejne wydarzenia, chyba tylko seksownego dupska Ady zabrakło do pełni szczęścia. Dla mnie GOTY i absolutnie kompletne Residentowe doznanie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 godzin temu, Shen napisał(a):To insanity może być ciężkie nawet z nieskończoną amunicją, już się boję walki z komandosami iHunkiemJest ciężko kurna, nie wiem czy faktycznie nie pójść w nieskończoną amunicję, albo odłożyć pada i na spokojnie jutro podejść. Po segmentach z Grace liczyłem już na spacerek…Obóz BSAA i hangar (zestrzeliwanie kontenerów).Gnoją mnie tak okrutnie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 13 godzin temu, Pupcio napisał(a):Nie wiem jak z grywalnością przy czymś takim, ale wygląda fantastycznieNiech te chuye zrobią w końcu jakiś spinoff z taką kamerąJa jestem zdziwiony że te animacje wyglądają tak pokracznie z tej kamery :). Myślałem że jak jest TPP to będzie lepiej.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor 41 minut temu, Uzytnik30 napisał(a):Jest ciężko kurna, nie wiem czy faktycznie nie pójść w nieskończoną amunicję, albo odłożyć pada i na spokojnie jutro podejść. Po segmentach z Grace liczyłem już na spacerek…Obóz BSAA i hangar (zestrzeliwanie kontenerów).Gnoją mnie tak okrutnie Z nieskończoną amunicją spacerek, właśnie skończyłem. Myślałem, że Grace będzie ciężej, ale to Leonem padłem więcej razy, szczególnie na tych jebanych lickerach. Grace zjebałem, że poszedłem w upgrade życia, ginąłem na hita od wszystkiego i tak, mogłem wzmocnić broń. Kupiłem jej ten pistolet maszynowy i zbierałem butelki całą grę, żeby mieć na ostatnią lokacje kwas i mołotowy. Leonowi kupiłem Ghost grudge na sekcje, gdzie nie ma requiem, fajny gnat, szybszy a kopa też ma potęznego.Mam nadzieje, że kolejny resident nie będzie miał sierocińca.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor Próbowałem kilka razy ten numer z 50 sekundy zrobić, za każdym razem odgryzała mi łeb