Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Tak, tła to jest peak co można było zrobić z pre renderowanymi tłami. Już w rimejku było dobrze, ale tutaj to już przeszli samych siebie
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ale te animacje twarzy przy DLSS5 przewidziano już w okolicach premiery RE2R.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 44 minuty temu, Figaro napisał(a):wygląda jak postać naprawiona przez josha i jego bandęNo tu akurat lekko chujowy przykład, bo po prawej wygląda o wiele lepiej niż ten świniak po lewej
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. toć napisałemwygląda jak postać naprawiona przez josha i jego bandęczyli prawy obrazek dla ludzi jak Ty.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zawsze mogłoby być gorzej, gdyby Figaro się zabrał za poprawianie ryja Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez Josh
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Taki Druckmann chyba pierdolca by dostał jakby włączył dlss i jego oczom ukazałaby się twarz łysej w Intergalactic bez bitch face, z paroma poprawkami upiększającymi i jeszcze z włosami dorobionymi przez AI.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):hahahahahwygląda jak postać naprawiona przez josha i jego bandęPrzecież ona tu w oryginale wygląda delikatniej i młodziej, a do tego ma gładszą cerę, więc coś ci nie wyszło z tym porównaniem.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Gdyby Neil Debilmann projektował postacie w Residentach Figaro: "nie wiem o co ci chodzi, dla mnie wyglądają normalnie"
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. This is actually pretty interesting just feeding the image to the AI produces a similar result to DLSS5:w przyszłości wszystko będzie wyglądało tak samo, ale super.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Przestańcie już z tymi porównaniami... Nie będę się rozpisywał – niemal wszystko zostało już w temacie napisane, więc nie widzę sensu się powtarzać. Świetna pozycja, która według mnie spokojnie zasługuje na ocenę 9/10. Oprawa audiowizualna – klasa. Rozgrywka też kozak. Grace jest urocza. Leon - mistrz. Jedyne, co bym zmienił, to NG+ powinien być bardziej hojny.Wspaniała przygoda. Za kilka miesięcy kupię sobie wersję na NS2/Xboxa i raz jeszcze ją ukończę. wpadła kilka dni temu. Capcom
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Tyle przejść a dopiero teraz zauważyłem te rzeczy xDBurmistrz rc wspominany często w notatkach już w oryginałach Kraftowe piwko z rodzinnych stron BakerówNajlepsza knajpa z raccon I ulica nazwana na cześć wybitnej persony
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Boże jak ja się cieszę że mam wyje.bane na techniczne pierdo.lolo Za chwile trzeba będzie robić osobne wątki dla "tylko fabuła i gameplay".
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. I see the president has equipped his agent with ballistics tooStrzelałbym
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Kurde w sumie ze strojami za skończenie gry i wyzwań też troche bez postaranka w tej części. Te płatne, sczególnie noire dla Grace goty no ale w podstawce to tylko dali stroje które przewijały sie w fabule. Lepszy rydz niż nic w tych czasach no ale kiedyś to było