Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Moze o cenzure i gore chodzi ?! Ale to nie to bo tam mozna nawet 100 lat ustawic
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak dla mnie to ten główny segment Grace zjada 7 i 8 część, o re3make nie wspominając.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Przypomina RE7 ale feelingiem go przewysza i to grubo. Niby Ethan byl zoltodziobem i swietnie oddawal swoja nieporadnosc, jednak to emocje Grace buduja tutaj swietna atmosfere. Juz wiem ze to wlasnie jej scenariusz przyniesie mi najwiecej radochy. Leon juz dawno stracil swoj przydomek "rookie" a razem z nim poczucie zaszczucia i horroru. U mnie to wlasnie Grace gra pierwsze skrzypce
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie ma Chrisa i Power Rangers to i klimat wrócił.Jest tyle wspaniałych zapożyczeń z najlepszych części i do tego dołożone nowe świetne elementy. Te zbieranie krwi też super, normalnie wylizuje ją z podłóg jak ogórkową chlebem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeszcze kilka godzin i koło 18 zasiadam do uczty. Do pracy dopiero w czwartek 5 marca hihi Jak dobrze być graczem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Plus ewolucja jaką przeszły umarlaki i nowe patenty podczas starć z nimi. Rewelacyjna gierka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Kolos28 napisał(a): 2 godziny temu, jar3czek napisał(a):włączasz HGiG na tv i dopiero wtedy ustawiasz suwaki. Grać się powinno w HGiG bądź jeśli tv wspiera opcje profesional na wyłączonym DTM. Przy wyłączonym DTM z tą opcją włączoną, dajemy 3 suwaki na 100. Jest to odpowiednik HGiG ale nie psuje odcieni np. ognia tak jak HGiG w LG OLED.Jeśli tv nie wspiera tej zakładki profesional, to zawsze powinno używać się HGiG.No mam profesional. Dałem na 100 i zero różnicy imo. Tylko wtedy co z kalibracją? W PS5 i konsoli. Robić na tym pro?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 52 minuty temu, MEVEK napisał(a):Moze o cenzure i gore chodzi ?! Ale to nie to bo tam mozna nawet 100 lat ustawic Dałem 100 lat, dekapitacje już zweryfikowałem, jest ok :D.Odbicia twarzy Grace klasa, imo na tym filmiku od DF to gorzej wyglądało, ciekawe. A to zwykłe RT High, a nie PT.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Btw o co chodzi z tą weryfikacją wieku na starcie?Wydaje mi się że capcoma bada rynek (np. ankiety jakie tytuły chcą grać ludzie z tamtego albo poprzedniego roku. Oraz teraz w pragmacie i monster Hunter stories również jest wiek do podania w demkach ) pewnie prowadzą jakieś statystyki i na tym skupia dalsze portfolio 18 minut temu, Basior napisał(a):No mam profesional. Dałem na 100 i zero różnicy imo. Tylko wtedy co z kalibracją? W PS5 i konsoli. Robić na tym pro?Niektóre gry nie korzystają z kalibracji wewnątrz systemu ps5. Tylko opierają się na suwakach w samej grze. Coś kojarzę że jakieś spece z jutuba tłumaczyli że wcześniejsze residenty nie korzystały z kalibracji właśnie w menu systemu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kurde, że człowiek potrzebuje jeść xD Trzeba szybką przerwę na obiad machnąć.ZA KRÓTKA
Opublikowano 57 minut temu57 min Dźwięk 3d na słuchawkach miażdży, niesamowite udźwiękowienie, ta muzyczka jak Leon rozkręca akcje <3Drugi raz przejdę bez słuchawek żeby posłuchać co dual sense z siebie wydaje. DS to jedyna rewolucja w tej generacji. Odrzut od Requiem!
Opublikowano 56 minut temu56 min 19 minut temu, Plackus napisał(a):Wydaje mi się że capcoma bada rynek (np. ankiety jakie tytuły chcą grać ludzie z tamtego albo poprzedniego roku. Oraz teraz w pragmacie i monster Hunter stories również jest wiek do podania w demkach ) pewnie prowadzą jakieś statystyki i na tym skupia dalsze portfolioNiektóre gry nie korzystają z kalibracji wewnątrz systemu ps5. Tylko opierają się na suwakach w samej grze. Coś kojarzę że jakieś spece z jutuba tłumaczyli że wcześniejsze residenty nie korzystały z kalibracji właśnie w menu systemuNo to fajnie, że większość userów wrzuca 100 lat.
Opublikowano 47 minut temu47 min No mam profesional. Dałem na 100 i zero różnicy imo. Tylko wtedy co z kalibracją? W PS5 i konsoli. Robić na tym pro?Różnica jest np. w odcieniach ognia.Najlepiej w trybie gry zmienić na Filmmaker.Tak kalibrujesz z poziomu konsoli zgodnie z zaleceniami na tych planszach. Myślę, że będzie to dokładnie tyle samo kliknięć co w HGiG.
Opublikowano 34 minuty temu34 min Najlepsze i dobre ustawianie HDR zawsze podaje youtuber GamingTech, ale widzę, że jeszcze nie wrzucił i czy w ogóle wrzuci, bo ostatni klip wrzucony został 2 m-ce temu. Tak jak ustawiałem dzięki niemu Cronosa czy RE8, wtedy gierka dobrze wyglądała.
Opublikowano 27 minut temu27 min Nowy PSSR wraz z premierą Requiem. Jeszcze jakieś 4h i siadam do mesjasza, eksajt mam poza skalą kurva https://blog.playstation.com/2026/02/27/upgraded-pssr-upscaler-is-coming-to-ps5-pro/?fbclid=IwdGRjcAQOdyRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeSlIszBKSF81pxKs2vjigssRNJ6UTD6S8zQdehkzzhzzZozuZVjnsqc4QlWU_aem_K7h8QDO1wdvvN_BnsSwkDQ
Opublikowano 24 minuty temu24 min 2 minuty temu, Tralalala napisał(a):Nowy PSSR wraz z premierą Requiem.Jeszcze jakieś 4h i siadam do mesjasza, eksajt mam poza skalą kurva https://blog.playstation.com/2026/02/27/upgraded-pssr-upscaler-is-coming-to-ps5-pro/?fbclid=IwdGRjcAQOdyRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeSlIszBKSF81pxKs2vjigssRNJ6UTD6S8zQdehkzzhzzZozuZVjnsqc4QlWU_aem_K7h8QDO1wdvvN_BnsSwkDQThe algorithm and neural network used in the new PSSR stem from our Project Amethyst partnership with AMD. Through AMD’s FSR 4 upscaling technology Toggle sprzętowe w marcu, console gaming is back baby xD
Opublikowano 22 minuty temu22 min Jeśli pierwsze godziny z grą były 9/10 tak teraz, po powrocie na stare śmieci to jest pierdolone 11/10 Fani serii nie mają prawa wystawić nic mniej. CIARECZKI
Opublikowano 19 minut temu19 min Te pitolenie o mleku i ustawieniach gorsze niż tego typa od betonowych firanek. Może osobny temat.
Opublikowano 9 minut temu9 min 17 minut temu, Tralalala napisał(a):Nowy PSSR wraz z premierą Requiem.Update PSSR w marcu ;)
Opublikowano 1 minutę temu1 min Jaki banger. jestem po etapie z demka Grace, no niesamowita gerka a przecież chuya jeszcze widziałem. Od razu widać że gra robiona pod granie fpp Grace ale ide pod prąd i jadę tpp