Opublikowano 24 lipca24 lip Gram dalej i Zombie call od duty i pościg na motorzeCapcom, na Boga, myślałem że już z tego wyrośliście, mam flashbacki z okropnego RE6
Opublikowano 25 lipca25 lip 6 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Gram dalej iZombie call od duty i pościg na motorzeCapcom, na Boga, myślałem że już z tego wyrośliście, mam flashbacki z okropnego RE6 To tylko odrobina, dasz radę.
Opublikowano 25 lipca25 lip Piękna sekcja aż sie zachciało akcyjniakowego residencika tylko tym razem dobrego a nie re6
Opublikowano 26 lipca26 lip Co w nim beznadziejnego? Trwa krócej niż niejedna cutscenka, jest widowiskowa i ogólnie spoko. Chcecie złą sekcje na motorku to jak zwykle polecam wybitne re6
Opublikowano 26 lipca26 lip Też na to narzekałem. Jakoś w RE4R dało się zrobić podobną sekwencję (wagonik), ale z gameplayem zamiast full cinematic i wciskania ci kitu, że musisz w ogóle trzymać pada i dusić jakieś guziczki. Edytowane 26 lipca26 lip przez Josh
Opublikowano 26 lipca26 lip Wagonik jest niepotrzebnie utrudniony sprowadzając się tylko do użycia jednej broni. Na pro ten etap jest wkurwiający.
Opublikowano 26 lipca26 lip Nigdy takiego nie było, społeczność residenta to mili ludzie i zawsze można dyskutować o prawdziwych uczuciach wobec gry. No i motor przy sierocińcu to segment życia
Opublikowano 26 lipca26 lip 28 minut temu, Josh napisał(a):Też na to narzekałem. Jakoś w RE4R dało się zrobić podobną sekwencję (wagonik), ale z gameplayem zamiast full cinematic i wciskania ci kitu, że musisz w ogóle trzymać pada i dusić jakieś guziczki.Wyrocznia przemówiła. Motorek chujowy jednak.
Opublikowano 26 lipca26 lip Może w RE5 remake zafundują podobną scenę i zobaczymy Chrisa szarżującego na nosorożcu. Edytowane 26 lipca26 lip przez Czokosz
Opublikowano 26 lipca26 lip Przechodzę teraz kolejny raz Uncharted 4 i to jak tam jest zrealizowana scena pościgu to jest przepaść w porównaniu z tym w Requiem. A ta gra ma ponad 10 lat. Dlatego obawiam się, że w Veronice wrzucą zbędne jeżdżenie motorkiem.
Opublikowano 26 lipca26 lip Nieprawdopodobne, dywagacje nad 3 minutową sceną przerywnikową od łażenia.Mogłaby nawet być najgorsza na świecie, jakie to ma znaczenie?Mi się nie podobało pływanie łódką w re4, nie mówiac o walce z rybą, całe 10 minut z 20 godzin.
Opublikowano 26 lipca26 lip ten motorek to beka wnusiu, w 2010 moze bym stwierdzil ze spoko fragmentogolnie niby nieszkodliwe ale niesmak pozostal, tym bardziej ze reszta gry po tym wcale nie jest duzo lepsza Edytowane 26 lipca26 lip przez Dahaka
Opublikowano 26 lipca26 lip Nie chodzi o to ile to trwa, ale jest zbędne. Cały rozdział gry wycięli przed premierą bo niby zaburzał tempo, a zostawili coś takiego. Oczywiście wycięty rozdział wróci, ale to już w DLC za $.
Opublikowano 27 lipca27 lip Jeden z najgorszych residentowGorsza tylko szóstka ale mimo wszystko dający fun na kanapowym coopieCzy tam z ziomeczkiem przez neta.Kompletnie nie chce mi się tego przechodzić drugi razTaki miszung że chcieli zadowolić wszystkich narazNawet speedrunow na YT za dużo z tej części nie maZnaczy że replayability zeroweVillage sto razy lepsze
Opublikowano 27 lipca27 lip Jeden z najlepszych RE.6-tka nadal zdecydowanie najgorsza.Śmignąłem raz na premierę i od jakiegoś czasu znów mnie nosi by pograć.Spore zróżnicowanie, sporo pomysłów - nie wszystkie trafione, jednak duża ich część jest naprawdę spoko.Village zdecydowanie gorsze (jestem z serią od jedynki na PSXie, jednak Village zmęczył mnie do tego stopnia, że do dziś nie ubiłem ostatniego bossa). Edytowane 27 lipca27 lip przez Amer
Opublikowano 27 lipca27 lip Capcom pewnie po sprzedaży Requiem będzie tak teraz mieszał trochę grania w starym stylu, trochę akcji. Ale ja zdecydowanie wolę bardziej spójne RE2 czy RE4. Ewentualnie niech zrobią z tego dwa oddzielne scenariusze.
Opublikowano 27 lipca27 lip Już pisałem wcześniej: najlepszy nowy (w sensie nie remake) RE od czasu oryginalnego RE4 (mimo że Requiem i RE4 jednak dzieli przepaść). Leon boski jak jeszcze nigdy wcześniej, zombiaki, lickery i tyranty, sekwencje z Grace wciągające dupą wszystko co było w RE7 i Village, fanservice jakiego w tej serii jeszcze nie było. Wybaczam nawet ten motorek i sierociniec.
Opublikowano 27 lipca27 lip 26 minut temu, Josh napisał(a):sekwencje z Grace wciągające dupą wszystko co było w RE7 i VillageAkurat dom Bakerów w RE7 był kozacki, więc się nie zgadzam, że wszystko. No ale jako całokształt RE9 to inna liga w porównaniu do dwóch wspomnianych odsłon.
Opublikowano 27 lipca27 lip Najlepsza rzecz w Re9uiem to właśnie dualistyczny gameplay. Dzięki temu nie było takiego uczucia znużenia/zmęczenia formuły w trakcie grania. Jak robiło się za bardzo horrorowo to wjeżdżała akcja, jak było za dużo akcji to tempo zwalniało. Świetny pacing.