June 9, 2025Jun 9 Trochę lipa że nie poszli w klimaty z zakończenia requiem. Jeszcze ta Sofia. Ale będę obserwował bo w tym trailerze za dużo nie pokazali
June 9, 2025Jun 9 W sumie to nic tam specjalnego nie pokazali. Też liczyłem na pociągnięcie wątków z zakończenia dwójki.
7 hours ago7 hr Sophia to fajna postać, więc super, że dostała swoją odsłonę, no i fajnie, że mamy normalną walkę wręcz, co mocno pasuje do zawadiackiej królowej piratów - już dwójka została mocno rozbudowana pod względem gameplayowym w porównaniu do słabiutkiej jedynki, więc cieszy mnie, że dalej próbują to rozwijać.
7 hours ago7 hr Gameplayowo widzę tutaj zmiany jakiś miks asasyna i nowych TR. Ale spoko, ciekawe jak fabularnie będzie.
7 hours ago7 hr A plague historią stoi, mi mega siadła jedynka i dwójka, świetne gry z klimatem cieszy, że powstaje kolejna część.
7 hours ago7 hr Kolejna gra na listę, bo poprzednie mi się w sumie podobały (zwłaszcza dwójka). Na premierę pewnie nie wleci, bo tegoroczny backlog już rośnie.
4 hours ago4 hr Jedynka mi się średnio podobała, w dwójkę jeszcze nie grałem, natomiast trójka... No muszę przyznać, że jestem zainteresowany tym nowym gameplayem i świeżym spojrzeniem na serię.
4 hours ago4 hr Jeśli masz możliwość to sugeruję nadrobić 2kę koniecznie. Między 1 i 2 jest przepaść, na korzyść kontynuacji oczywiście. Pod każdym względem praktycznie.
4 hours ago4 hr Oczywiście, że nadrobię. U mnie jest niestety taka schiza, że jak jest seria gier to zanim zagram w najnowszą część, muszę ograć pozostałe. Także do dwójki się zabiorę, ale kiedy... Tego nie wiem.
1 hour ago1 hr 2 godziny temu, lukas_k96 napisał(a):Oczywiście, że nadrobię. U mnie jest niestety taka schiza, że jak jest seria gier to zanim zagram w najnowszą część, muszę ograć pozostałe.