Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 7

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Abominacja. Futurystyczne Cody to najgorsze co przydarzyło się tej serii. Black Ops 2 zmasakrował genialną jedynkę, później było jeszcze gorzej, a podseria BO wróciła do formy dopiero gdy ponownie zac

• Może tak będzie prosciej wciskac kolorowe gówna nie pasujące do żadnego settingu?

• Słychać wycie? Znakomicie! Jak co roku! Jak co roku nie kupicie! Słychac wycie? Znakomicie!

Opublikowano

Abominacja. Futurystyczne Cody to najgorsze co przydarzyło się tej serii. Black Ops 2 zmasakrował genialną jedynkę, później było jeszcze gorzej, a podseria BO wróciła do formy dopiero gdy ponownie zaczęła opowiadać o Zimnej Wojnie (Cold War, BO6)

Modern Warfare'y, Black Opsy w latach 70/80/90 i drugowojenne odsłony - to jest mięsko.

Strach pomyśleć jak będzie wyglądać multi skoro nawet w tych 'lepszych' odsłonach biegają żółwie ninja.

Opublikowano

No nieźle. Połączyli 3 najgorsze części serii, czyli Black ops 3, Infinite warfare oraz Advanced warfare i zrobili kolejne gówno dla debilifacepalm Oni serio potrzebują kogoś kto trzymałby tą serię w ryzach. Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, ale to już dawno przestało być śmiesznedry

Opublikowano

Może tak będzie prosciej wciskac kolorowe gówna nie pasujące do żadnego settingu?

Opublikowano

Dobrze, że to będzie w gamepassie, to nikt kupować za pełną cenę nie musi, oprócz niebieskich frajerów, co pewnie wyjebią na deluxe XD

Opublikowano
3 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a):

i ten blue and orange w thumbnailu <3 branżo, nie zmieniaj się

2 godziny temu, McDrive napisał(a):

Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, ale

po "ale" nie ma nic już znaczenia.