Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Abominacja. Futurystyczne Cody to najgorsze co przydarzyło się tej serii. Black Ops 2 zmasakrował genialną jedynkę, później było jeszcze gorzej, a podseria BO wróciła do formy dopiero gdy ponownie zaczęła opowiadać o Zimnej Wojnie (Cold War, BO6)Modern Warfare'y, Black Opsy w latach 70/80/90 i drugowojenne odsłony - to jest mięsko.Strach pomyśleć jak będzie wyglądać multi skoro nawet w tych 'lepszych' odsłonach biegają żółwie ninja.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No nieźle. Połączyli 3 najgorsze części serii, czyli Black ops 3, Infinite warfare oraz Advanced warfare i zrobili kolejne gówno dla debili Oni serio potrzebują kogoś kto trzymałby tą serię w ryzach. Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, ale to już dawno przestało być śmieszne
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Może tak będzie prosciej wciskac kolorowe gówna nie pasujące do żadnego settingu?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ale będzie grane w 2030 jak trafi to do plusa A tak na serio liczyłem, że powróci seria advanced warfare.Black opsy zwłaszcza te futurystyczne to crapy okropne.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Słychać wycie? Znakomicie! Jak co roku! Jak co roku nie kupicie! Słychac wycie? Znakomicie!
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dobrze, że to będzie w gamepassie, to nikt kupować za pełną cenę nie musi, oprócz niebieskich frajerów, co pewnie wyjebią na deluxe XD
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a):i ten blue and orange w thumbnailu <3 branżo, nie zmieniaj się2 godziny temu, McDrive napisał(a):Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, alepo "ale" nie ma nic już znaczenia.