Opublikowano niedziela o 19:332 dni Abominacja. Futurystyczne Cody to najgorsze co przydarzyło się tej serii. Black Ops 2 zmasakrował genialną jedynkę, później było jeszcze gorzej, a podseria BO wróciła do formy dopiero gdy ponownie zaczęła opowiadać o Zimnej Wojnie (Cold War, BO6)Modern Warfare'y, Black Opsy w latach 70/80/90 i drugowojenne odsłony - to jest mięsko.Strach pomyśleć jak będzie wyglądać multi skoro nawet w tych 'lepszych' odsłonach biegają żółwie ninja.
Opublikowano niedziela o 20:042 dni No nieźle. Połączyli 3 najgorsze części serii, czyli Black ops 3, Infinite warfare oraz Advanced warfare i zrobili kolejne gówno dla debili Oni serio potrzebują kogoś kto trzymałby tą serię w ryzach. Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, ale to już dawno przestało być śmieszne
Opublikowano niedziela o 20:072 dni Może tak będzie prosciej wciskac kolorowe gówna nie pasujące do żadnego settingu?
Opublikowano niedziela o 20:342 dni Ale będzie grane w 2030 jak trafi to do plusa A tak na serio liczyłem, że powróci seria advanced warfare.Black opsy zwłaszcza te futurystyczne to crapy okropne.
Opublikowano niedziela o 20:362 dni Słychać wycie? Znakomicie! Jak co roku! Jak co roku nie kupicie! Słychac wycie? Znakomicie!
Opublikowano niedziela o 22:532 dni 3 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a):i ten blue and orange w thumbnailu <3 branżo, nie zmieniaj się2 godziny temu, McDrive napisał(a):Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, alepo "ale" nie ma nic już znaczenia.
Opublikowano poniedziałek o 08:442 dni sequel do absolutnie najgorszego black osa w historii (BO3) xD tym razem kampania zrobiona będzie przez ludzi po fentanylu
Opublikowano poniedziałek o 08:572 dni Dozylismy czasow gdzie po "one more think" na pokazie widzimy teaser do call of duty
Opublikowano poniedziałek o 12:171 dzień Nie wiem jak sprzedaż ale według tego co zawsze czyta się w sieci czym bardziej futurystyczne COD-y robią tym gorzej i ludzie wolą jednak klimaty teraźniejsze. Przecież mogli by pójść nawet bardziej do tyłu w czasy pierwszej wojny pokazując brutalną walkę w okopach (World at War był świetny). Dziwne też że dostajemy kolejne Black opsy a nie MW czy inną odsłonę bo zawsze szło to wymiennie, no ale BO6 siadło mi super więc teraz pora na jakiegoś potworka.
Opublikowano poniedziałek o 12:201 dzień Na mnie właśnie ten futurystyczny klimat trailera zrobił olbrzymie wrażenie. Mam potężny niedosyt po wyśmienitym TytanowymJanuszu2.
Opublikowano poniedziałek o 12:491 dzień Podobno na etapie czwórki na wstępnym etapie prototypowania rozważali grę w trakcie IIWŚ z niemieckiej perspektywy, ale doszli do wniosku, że to zbyt kontrowersyjne. Mogliby do tego wrócić, chciałbym śledzić inbę
Opublikowano poniedziałek o 14:561 dzień 2 godziny temu, Jukka Sarasti napisał(a):Podobno na etapie czwórki na wstępnym etapie prototypowania rozważali grę w trakcie IIWŚ z niemieckiej perspektywy, ale doszli do wniosku, że to zbyt kontrowersyjne. Mogliby do tego wrócić, chciałbym śledzić inbę Dobrze że strzelanie do cywili na lotnisku nie było kontrowersyjne
Opublikowano poniedziałek o 15:071 dzień 10 minut temu, McDrive napisał(a):Dobrze że strzelanie do cywili na lotnisku nie było kontrowersyjne Piękne czasy giereczkowa to były gdy blockbuster mógł sobie na coś takiego pozwolić
Opublikowano poniedziałek o 15:331 dzień 36 minut temu, McDrive napisał(a):Dobrze że strzelanie do cywili na lotnisku nie było kontrowersyjne Owszem, chłopakom odpięcie wrotek zajęło ledwie dwie gry, kiedyś to było.
Opublikowano poniedziałek o 15:501 dzień Ludzie, przecież ta seria dawno temu stała się memem i gównem. O czym tu dyskutować.
Opublikowano poniedziałek o 20:341 dzień W sumie można tylko ubolewać, że to jedyna na rynku konsolowym seria militarnych action shooterów z kampanią. Edytowane poniedziałek o 20:351 dzień przez ProstyHeker
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Takie info dla osób jeszcze patrzących na potencjalne kupowanie gier z tej serii od weterana - jeśli ktoś na codzień nie gra w CODa i nie robi jakiś dobrych wyników, to tego nie odczuje, ale Activision robi wszystko, aby obrzydzić grę dla graczy z lepszymi umiejętnościami. Otóż, gdy idzie wam za dobrze, to nie dość, że wskakuje wszystkim znany Skill Based Matchmaking, to ostatnio w plikach gry odkryto Skill Based Damage. Im więcej killów robicie, tym zadajecie mniejsze obrażenia innym graczom (poza trybem rankedów). Niby wpisali to w kodzie gry jako "bots" jednak jest dziesiątki klipów zaprzeczających śpiewce o botach. W dodatku odkryto "Advertisement Lobbies", w których specjalnie dobiera nam graczy z drogimi skinami, którzy masakrują nas, aby zachęcić do kupna skinów, które de facto dają łatwiejsze lobby przez sporą ilość meczów. Oczywiście owe advertisement lobbies nie istnieje wprost po zakupie gry i odpaleniu pierwszego meczu w trybie MP, a dopiero po kilkunastu, żeby dać szansę nowym wyszaleć się.Piszę to w temacie BO7 z jednego powodu - ostrzeżeniem, jeśli chcecie się skupić na trybie MP. Ta gra nie jest grą, to algorytm zachęcający do wydawania kosmicznych pieniędzy, a streamerzy często są posądzani o cheatowanie, granie na VPN aby mieć łatwiejsze lobby oraz tzw. "reverse boosting" czyli po prostu granie fatalnie przez 2-3 mecze, aby mieć najprostsze lobby jakie się da w następnych meczach.Prosta metoda na w miarę przyjemne granie? Game Pass + kampania + zombie bez dotykania MP/Warzone.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. MP jest super do pierwszego sezonu, świetnie się bawiłem w Blops6 multi właśnie do wejścia pierwszego sezonu. Potem można sobie odpuścić.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 godzin temu, KrossOver napisał(a):Takie info dla osób jeszcze patrzących na potencjalne kupowanie gier z tej serii od weterana - jeśli ktoś na codzień nie gra w CODa i nie robi jakiś dobrych wyników, to tego nie odczuje, ale Activision robi wszystko, aby obrzydzić grę dla graczy z lepszymi umiejętnościami. Otóż, gdy idzie wam za dobrze, to nie dość, że wskakuje wszystkim znany Skill Based Matchmaking, to ostatnio w plikach gry odkryto Skill Based Damage. Im więcej killów robicie, tym zadajecie mniejsze obrażenia innym graczom (poza trybem rankedów). Niby wpisali to w kodzie gry jako "bots" jednak jest dziesiątki klipów zaprzeczających śpiewce o botach. W dodatku odkryto "Advertisement Lobbies", w których specjalnie dobiera nam graczy z drogimi skinami, którzy masakrują nas, aby zachęcić do kupna skinów, które de facto dają łatwiejsze lobby przez sporą ilość meczów. Oczywiście owe advertisement lobbies nie istnieje wprost po zakupie gry i odpaleniu pierwszego meczu w trybie MP, a dopiero po kilkunastu, żeby dać szansę nowym wyszaleć się.Piszę to w temacie BO7 z jednego powodu - ostrzeżeniem, jeśli chcecie się skupić na trybie MP. Ta gra nie jest grą, to algorytm zachęcający do wydawania kosmicznych pieniędzy, a streamerzy często są posądzani o cheatowanie, granie na VPN aby mieć łatwiejsze lobby oraz tzw. "reverse boosting" czyli po prostu granie fatalnie przez 2-3 mecze, aby mieć najprostsze lobby jakie się da w następnych meczach.Prosta metoda na w miarę przyjemne granie? Game Pass + kampania + zombie bez dotykania MP/Warzone.Pojebana akcja, podobne zagrywki robią chyba w Fifie, od lat był krzyk o tzw. "momentum". Do piachu z nimi.