Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Abominacja. Futurystyczne Cody to najgorsze co przydarzyło się tej serii. Black Ops 2 zmasakrował genialną jedynkę, później było jeszcze gorzej, a podseria BO wróciła do formy dopiero gdy ponownie zaczęła opowiadać o Zimnej Wojnie (Cold War, BO6)Modern Warfare'y, Black Opsy w latach 70/80/90 i drugowojenne odsłony - to jest mięsko.Strach pomyśleć jak będzie wyglądać multi skoro nawet w tych 'lepszych' odsłonach biegają żółwie ninja.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No nieźle. Połączyli 3 najgorsze części serii, czyli Black ops 3, Infinite warfare oraz Advanced warfare i zrobili kolejne gówno dla debili Oni serio potrzebują kogoś kto trzymałby tą serię w ryzach. Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, ale to już dawno przestało być śmieszne
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Może tak będzie prosciej wciskac kolorowe gówna nie pasujące do żadnego settingu?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ale będzie grane w 2030 jak trafi to do plusa A tak na serio liczyłem, że powróci seria advanced warfare.Black opsy zwłaszcza te futurystyczne to crapy okropne.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Słychać wycie? Znakomicie! Jak co roku! Jak co roku nie kupicie! Słychac wycie? Znakomicie!
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 3 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a):i ten blue and orange w thumbnailu <3 branżo, nie zmieniaj się2 godziny temu, McDrive napisał(a):Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, alepo "ale" nie ma nic już znaczenia.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. sequel do absolutnie najgorszego black osa w historii (BO3) xD tym razem kampania zrobiona będzie przez ludzi po fentanylu
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dozylismy czasow gdzie po "one more think" na pokazie widzimy teaser do call of duty
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie wiem jak sprzedaż ale według tego co zawsze czyta się w sieci czym bardziej futurystyczne COD-y robią tym gorzej i ludzie wolą jednak klimaty teraźniejsze. Przecież mogli by pójść nawet bardziej do tyłu w czasy pierwszej wojny pokazując brutalną walkę w okopach (World at War był świetny). Dziwne też że dostajemy kolejne Black opsy a nie MW czy inną odsłonę bo zawsze szło to wymiennie, no ale BO6 siadło mi super więc teraz pora na jakiegoś potworka.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Na mnie właśnie ten futurystyczny klimat trailera zrobił olbrzymie wrażenie. Mam potężny niedosyt po wyśmienitym TytanowymJanuszu2.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Podobno na etapie czwórki na wstępnym etapie prototypowania rozważali grę w trakcie IIWŚ z niemieckiej perspektywy, ale doszli do wniosku, że to zbyt kontrowersyjne. Mogliby do tego wrócić, chciałbym śledzić inbę
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, Jukka Sarasti napisał(a):Podobno na etapie czwórki na wstępnym etapie prototypowania rozważali grę w trakcie IIWŚ z niemieckiej perspektywy, ale doszli do wniosku, że to zbyt kontrowersyjne. Mogliby do tego wrócić, chciałbym śledzić inbę Dobrze że strzelanie do cywili na lotnisku nie było kontrowersyjne
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 10 minut temu, McDrive napisał(a):Dobrze że strzelanie do cywili na lotnisku nie było kontrowersyjne Piękne czasy giereczkowa to były gdy blockbuster mógł sobie na coś takiego pozwolić
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 36 minut temu, McDrive napisał(a):Dobrze że strzelanie do cywili na lotnisku nie było kontrowersyjne Owszem, chłopakom odpięcie wrotek zajęło ledwie dwie gry, kiedyś to było.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ludzie, przecież ta seria dawno temu stała się memem i gównem. O czym tu dyskutować.