Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 7

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Abominacja. Futurystyczne Cody to najgorsze co przydarzyło się tej serii. Black Ops 2 zmasakrował genialną jedynkę, później było jeszcze gorzej, a podseria BO wróciła do formy dopiero gdy ponownie zac

• Słychać wycie? Znakomicie! Jak co roku! Jak co roku nie kupicie! Słychac wycie? Znakomicie!

• Może tak będzie prosciej wciskac kolorowe gówna nie pasujące do żadnego settingu?

Opublikowano

Abominacja. Futurystyczne Cody to najgorsze co przydarzyło się tej serii. Black Ops 2 zmasakrował genialną jedynkę, później było jeszcze gorzej, a podseria BO wróciła do formy dopiero gdy ponownie zaczęła opowiadać o Zimnej Wojnie (Cold War, BO6)

Modern Warfare'y, Black Opsy w latach 70/80/90 i drugowojenne odsłony - to jest mięsko.

Strach pomyśleć jak będzie wyglądać multi skoro nawet w tych 'lepszych' odsłonach biegają żółwie ninja.

Opublikowano

No nieźle. Połączyli 3 najgorsze części serii, czyli Black ops 3, Infinite warfare oraz Advanced warfare i zrobili kolejne gówno dla debilifacepalm Oni serio potrzebują kogoś kto trzymałby tą serię w ryzach. Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, ale to już dawno przestało być śmiesznedry

Opublikowano

Może tak będzie prosciej wciskac kolorowe gówna nie pasujące do żadnego settingu?

Opublikowano
3 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a):

i ten blue and orange w thumbnailu <3 branżo, nie zmieniaj się

2 godziny temu, McDrive napisał(a):

Ja wiem, że zarabiają na skórkach dla imbecyli, ale

po "ale" nie ma nic już znaczenia.

Opublikowano

Nie wiem jak sprzedaż ale według tego co zawsze czyta się w sieci czym bardziej futurystyczne COD-y robią tym gorzej i ludzie wolą jednak klimaty teraźniejsze. Przecież mogli by pójść nawet bardziej do tyłu w czasy pierwszej wojny pokazując brutalną walkę w okopach (World at War był świetny). Dziwne też że dostajemy kolejne Black opsy a nie MW czy inną odsłonę bo zawsze szło to wymiennie, no ale BO6 siadło mi super więc teraz pora na jakiegoś potworka.

Opublikowano

Podobno na etapie czwórki na wstępnym etapie prototypowania rozważali grę w trakcie IIWŚ z niemieckiej perspektywy, ale doszli do wniosku, że to zbyt kontrowersyjne. Mogliby do tego wrócić, chciałbym śledzić inbę boomer

Opublikowano
2 godziny temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Podobno na etapie czwórki na wstępnym etapie prototypowania rozważali grę w trakcie IIWŚ z niemieckiej perspektywy, ale doszli do wniosku, że to zbyt kontrowersyjne. Mogliby do tego wrócić, chciałbym śledzić inbę boomer

Dobrze że strzelanie do cywili na lotnisku nie było kontrowersyjne pawel

Opublikowano
10 minut temu, McDrive napisał(a):

Piękne czasy giereczkowa to były gdy blockbuster mógł sobie na coś takiego pozwolić

Opublikowano
36 minut temu, McDrive napisał(a):

Owszem, chłopakom odpięcie wrotek zajęło ledwie dwie gry, kiedyś to było.

Opublikowano

Ludzie, przecież ta seria dawno temu stała się memem i gównem. O czym tu dyskutować.