Opublikowano środa o 11:462 dni 11 minut temu, Emtebe napisał(a):Fajne te game cardy. Takie niepełne.no ale to nie jest wina Nintendo że Capcom oddzielnie DLC wydaje z postaciami xDDDodebrałem dzisiaj zamówienie z xcom i potwierdzam - 8 postaci z 2 sezonów jest za kodem Edytowane środa o 11:462 dni przez tlas
Opublikowano środa o 22:451 dzień Nintendo of Europe SEAbout Game-Key CardsFind out about game-key cards on Nintendo Switch 2.Game-Key Cardy to jest sperdolina naszych czasów.10. generacja gierek zaczyna się wręcz znakomicie (Tak dla przypomnienia - serwery 3DS i WiiU są już oficjalne zamknięte, więc gdyby game-key cardy były już wtedy w użytku, byłby dzisiaj nic nie warte/nieużyteczne) To chyba wszystko dąży pomału do abonamentozy/subskrybcji... "Nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy"... Czekamy już tylko na konsolę, którą nie kupujesz jako fizycznego sprzętu w posiadanie, a licencję na korzystanie z niego dopóki opłacasz comiesięczny abonament JPRDL Edytowane środa o 22:471 dzień przez Damk
Opublikowano wczoraj o 01:06 1 dzień Uważam, że game-key cardy są strasznie gówniane no ale akurat serwery 3DSa i WiiU nie są zamknięte - sklepy tak, już nie zakupisz gier ale to co kupiłeś to możesz ściągnąć bez problemu. Ba, nadal można pobierać zakupione gry z Wii.
Opublikowano wczoraj o 01:21 1 dzień 2 hours ago, Damk said:Nintendo of Europe SEAbout Game-Key CardsFind out about game-key cards on Nintendo Switch 2.Game-Key Cardy to jest sperdolina naszych czasów.10. generacja gierek zaczyna się wręcz znakomicie (Tak dla przypomnienia - serwery 3DS i WiiU są już oficjalne zamknięte, więc gdyby game-key cardy były już wtedy w użytku, byłby dzisiaj nic nie warte/nieużyteczne) To chyba wszystko dąży pomału do abonamentozy/subskrybcji... "Nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy"... Czekamy już tylko na konsolę, którą nie kupujesz jako fizycznego sprzętu w posiadanie, a licencję na korzystanie z niego dopóki opłacasz comiesięczny abonament JPRDLChyba kolega niedoinformowany. Płyty tylko z instalatorem są na konsolach od co najmniej dwóch generacji. Nintendo to tylko nazwało i sformalizowało. Po drugie taka "konsola" na licencję z abonamentem już też istnieje. Nazywa się xcloud, a ten abonament to gamepass. Pora się obudzić
Opublikowano wczoraj o 04:09 1 dzień 5 godzin temu, Damk napisał(a):Tak dla przypomnienia - serwery 3DS i WiiU są już oficjalne zamknięte, więc gdyby game-key cardy były już wtedy w użytku, byłby dzisiaj nic nie warte/nieużyteczneEch... Nadal możesz pobrać gierki, które kupiłeś na tych konsolach. Nie możesz kupić nowych.
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień Ciekaw jestem, ile osób tak niesamowicie ciągle się przejmujących wielkim priorytetem, że cyfrówki przestaną działać, w ogóle dożyje momentu, że przestaną działać lol.Na razie mamy za sobą 19 lat, bo właśnie w 2006 roku na Wii zaczęto sprzedawać cyfrówki, i nic nie słychać o tym, by zlikwidowano możliwość grania w nie.Jasne - to straszne, nie móc grać w gierkę, potworne. I może się stać jutro, jeśli Nintendo zechce. Ciekaw tylko jestem, ile osób po prostu nie dożyje tego momentu i wyjdzie. że zmarnowali tyle kasy i czasu nawalania o tym postów, żeby nawet nie móc się nacieszyć tym dniem, gdy w końcu powiedzą "ha! Mam was! Moja 50-letnia płytka daje mi możliwości, których wy nigdy nie będziecie mieć!".
Opublikowano wczoraj o 12:29 1 dzień Można już zamawiać Pokemony Z-A z Nintendo Store z różnymi dodatkami: figurkami, pinami itd. Cena zaporowa, nie wiem czy brać samo pudło czy jak.https://store.nintendo.ie/en/pokemon-legends-z-a?page=1