Opublikowano wczoraj o 11:46 1 dzień 11 minut temu, Emtebe napisał(a):Fajne te game cardy. Takie niepełne.no ale to nie jest wina Nintendo że Capcom oddzielnie DLC wydaje z postaciami xDDDodebrałem dzisiaj zamówienie z xcom i potwierdzam - 8 postaci z 2 sezonów jest za kodem Edytowane wczoraj o 11:46 1 dzień przez tlas
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Nintendo of Europe SEAbout Game-Key CardsFind out about game-key cards on Nintendo Switch 2.Game-Key Cardy to jest sperdolina naszych czasów.10. generacja gierek zaczyna się wręcz znakomicie (Tak dla przypomnienia - serwery 3DS i WiiU są już oficjalne zamknięte, więc gdyby game-key cardy były już wtedy w użytku, byłby dzisiaj nic nie warte/nieużyteczne) To chyba wszystko dąży pomału do abonamentozy/subskrybcji... "Nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy"... Czekamy już tylko na konsolę, którą nie kupujesz jako fizycznego sprzętu w posiadanie, a licencję na korzystanie z niego dopóki opłacasz comiesięczny abonament JPRDL Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Damk
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Uważam, że game-key cardy są strasznie gówniane no ale akurat serwery 3DSa i WiiU nie są zamknięte - sklepy tak, już nie zakupisz gier ale to co kupiłeś to możesz ściągnąć bez problemu. Ba, nadal można pobierać zakupione gry z Wii.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 2 hours ago, Damk said:Nintendo of Europe SEAbout Game-Key CardsFind out about game-key cards on Nintendo Switch 2.Game-Key Cardy to jest sperdolina naszych czasów.10. generacja gierek zaczyna się wręcz znakomicie (Tak dla przypomnienia - serwery 3DS i WiiU są już oficjalne zamknięte, więc gdyby game-key cardy były już wtedy w użytku, byłby dzisiaj nic nie warte/nieużyteczne) To chyba wszystko dąży pomału do abonamentozy/subskrybcji... "Nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy"... Czekamy już tylko na konsolę, którą nie kupujesz jako fizycznego sprzętu w posiadanie, a licencję na korzystanie z niego dopóki opłacasz comiesięczny abonament JPRDLChyba kolega niedoinformowany. Płyty tylko z instalatorem są na konsolach od co najmniej dwóch generacji. Nintendo to tylko nazwało i sformalizowało. Po drugie taka "konsola" na licencję z abonamentem już też istnieje. Nazywa się xcloud, a ten abonament to gamepass. Pora się obudzić
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 5 godzin temu, Damk napisał(a):Tak dla przypomnienia - serwery 3DS i WiiU są już oficjalne zamknięte, więc gdyby game-key cardy były już wtedy w użytku, byłby dzisiaj nic nie warte/nieużyteczneEch... Nadal możesz pobrać gierki, które kupiłeś na tych konsolach. Nie możesz kupić nowych.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ciekaw jestem, ile osób tak niesamowicie ciągle się przejmujących wielkim priorytetem, że cyfrówki przestaną działać, w ogóle dożyje momentu, że przestaną działać lol.Na razie mamy za sobą 19 lat, bo właśnie w 2006 roku na Wii zaczęto sprzedawać cyfrówki, i nic nie słychać o tym, by zlikwidowano możliwość grania w nie.Jasne - to straszne, nie móc grać w gierkę, potworne. I może się stać jutro, jeśli Nintendo zechce. Ciekaw tylko jestem, ile osób po prostu nie dożyje tego momentu i wyjdzie. że zmarnowali tyle kasy i czasu nawalania o tym postów, żeby nawet nie móc się nacieszyć tym dniem, gdy w końcu powiedzą "ha! Mam was! Moja 50-letnia płytka daje mi możliwości, których wy nigdy nie będziecie mieć!".
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Można już zamawiać Pokemony Z-A z Nintendo Store z różnymi dodatkami: figurkami, pinami itd. Cena zaporowa, nie wiem czy brać samo pudło czy jak.https://store.nintendo.ie/en/pokemon-legends-z-a?page=1