Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor Godzinę temu, lukasz638 napisał(a):W takim razie daje znać. U mnie dalej wisi na statusie "przesyłka utworzona" w apce inpostu. Na allegro "oczekuje na nadanie"Daj znać plis na priv, gdzie zamawiane i na jakie konto/nick.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Właśnie sprawdzałem i w końcu coś się ruszyło - aktualnie została przyjęta w centrum logistycznym. Widać problem się rozwiązał😁 Pozdro
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Graficzka na okładce elegancko siedzi, nie jest rozciapana, przynajmniej ta z potężnym Ninja Gardenem Czuć, że inna drukarnia, raz, że zapach. No gorszy (zapodaje jak w starej altance na działce) niż z tamtej poprzedniej od specjalek. Dwa, że jest taka mocniejsza, gęściejsza w budowie, fajny papier. Jednak wolę wydania z tamtej drukarni ;) Zaraz będzie przeglądane do herbatki. Dzięki
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zapach? Pany to nie ma zapachu, te wcześniejsze to dopiero miały zapach! Papier ogólnie fajny więc dla mnie zmiana na plus. Trochę mi allegro boxy uszkodziło grzbiet limitki ale chyba przeżyje
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Do mnie numer też dziś (wtorek) dotarł, pierwsze wrażenie ok (okładka limitki prezentuje się elegancko), natomiast zapach...cóż, liczyłem na inny. Ten jest tożsamy z aromatem Saturn Extreme, zakładam, że ta sama drukarnia, choć papier zdecydowanie inny (jakby bardziej matowy, w dotyku spoko, ale grafiki lepiej prezentują się na "lśniącym").Na temat treści dodam pewnie coś więcej po dokładniejszym sprawdzeniu, jak na razie rzuciło mi się w oczy, że sporo tu NRGeeka, co nie wróży zbyt dobrze, choć jeden jego tekst już zaliczyłem (o gadżetach do Xa) i nie był taki zły. Za to artykuł otwierający pismo niezbyt mi przypasował. Straszny chaos (skakanie po wątkach bez jakiejś płynności i większego planu narracji) i wyjątkowo dużo potocznych wtrętów. No i gdzie tradycyjna dla numerów specjalnych prezentacja autorów, najlepiej z fotkami "z epoki"? Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez kotlet_schabowy
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 hours ago, kotlet_schabowy said: No i gdzie tradycyjna dla numerów specjalnych prezentacja autorów, najlepiej z fotkami "z epoki"?Pewnie żaden z nich nie miał Xboxa
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Pewnie żaden z nich nie miał Xboxa Gwarantuje, że każdy kto się udzielał - to posiadał lub posiada Classica. Brak wspominek wynika z tego, że nikt nie posiadał ciekawych, więc nie chcieliśmy wciskać takowych na siłę. Wspominki wrócą przy Gameboyu. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Majk
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minutes ago, Shen said:Konsola bez duszy, to i fajnych wspomnień nie ma.Widzę, że Ty na pewno nie posiadałeś Xboxa :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Numer wczoraj wylądował. Papier jak dla mnie na duży plus. Przyjemnie się czyta, czuć że jest to czasopismo premium. Teraz pozostaje mi podłączyć klocka i powrócić do kilku sztosów
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 8 minut temu, Postal napisał(a):Numer wczoraj wylądował. Papier jak dla mnie na duży plus. Przyjemnie się czyta, czuć że jest to czasopismo premium. Teraz pozostaje mi podłączyć klocka i powrócić do kilku sztosów O, kradnę do Głosu Ludu, idealnie pasuje!
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 13 minutes ago, Postal said:Numer wczoraj wylądował. Papier jak dla mnie na duży plus. Przyjemnie się czyta, czuć że jest to czasopismo premium. Teraz pozostaje mi podłączyć klocka i powrócić do kilku sztosów Tylko sprawdź czy Ci kondensator nie wylał! W sobotę będę miał okazję odpakować mojego po latach, sprawdzić czy działa (usunąć kondensator jeśli będzie potrzeba) i coś pograć.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W wersji 1.6 już były mniej podatne, sam mam crystala 1.6 i kondek trzyma bez problemu czas.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 19 minutes ago, czapa said:W wersji 1.6 już były mniej podatne, sam mam crystala 1.6 i kondek trzyma bez problemu czas.W 1.6 nawet go nie można usunąć bo się konsola nie włączy, trzeba wymienić na nowy. Nie pamiętam jaki ja mam model, będę sprawdzał.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 31 minut temu, Czoperrr napisał(a):Tylko sprawdź czy Ci kondensor nie wylał!Na szczęście nie wylał, działa bez problemu. Jest to ostatnia rewizja. Tylko dioda wokół przycisku przestała świecić i będę musiał się temu przyjrzeć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minute ago, Postal said:Na szczęście nie wylał, działa bez problemu. Jest to ostatnia rewizja. Tylko dioda wokół przycisku przestała świecić i będę musiał się temu przyjrzeć.Jaki masz numer seryjny i datę produkcji?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mój błąd. Mam 1.4. Nie wiem co mi się ubzdurało przez lata że to ostatnia. SN: 1224113 33505; data produkcji: 30.08.2003.