Skocz do zawartości

Extreme Party 2025 - impreza Ekstrima w starym stylu

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cześć i czołem,

Pracuję od jakiegoś czasu w marketingu PSX Extreme i to na mnie spoczywa organizacja takich wydarzeń, z czego niesamowicie się cieszę. Zatem informuję, że w tym roku wraca Extreme Party! Impreza, podczas której będziemy świętować 28. urodziny pisma, napijemy się czegoś dobrego, wygłosimy kilka przemówień i zorganizujemy dla Was przeróżne atrakcje. Więcej szczegółów przekażę niebawem, jak tylko całość dopniemy na ostatni guzik! Impreza potrwa do późnych godzin nocnych.

Kiedy? 6 września w sobotę

Gdzie? W Warszawie, w klubie Odessa (obok dw. Zachodniego)

Impreza będzie biletowana, wstęp 18+, klimaty mocno ekstrimowe, tzn. żaden "fancy" lokal, tylko fajna speluna, gdzie można poczuć się niczym w piwnicy u najlepszego ziomka. Liczę, że spotkamy się na miejscu! W tym temacie będę co jakiś czas wracać z aktualizacjami :)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 554
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę się cykam zapytać czy będzie Gamera.

• No ba! o ile świat się nie zawali, będę! I od razu zapowiadam, że już żadnego turnieju nie prowadzę XD

• Na turniej pesika6 lub ctr to chętnie. Tylko, żeby Square'a nie było bo tak to nie ma sensu się zapisywać nawet. W tym klubie się ludzię pomieszczą? Pamiętam, że w którymś z poprzednich extremów było

Opublikowano

Trochę się cykam zapytać czy będzie Gamera.

Opublikowano

Zapisane w kalendarzu, trochę się opuściłem z forumkiem przez ostatnie 10 lat, także chętnie wpadnę żeby lepiej się zorientować kto jest kim, kto grypsuje, a kto się pucuje.

Opublikowano

No ba! o ile świat się nie zawali, będę!

I od razu zapowiadam, że już żadnego turnieju nie prowadzę XD

Opublikowano

To ja nie biorę udziału w Mario Kart na N64, ewentualnie tylko do trzeciego piwa XD

Opublikowano

Jak nic się nie wysra to ja również chętnie przyjadę.

@Yano przenocujesz mnie kolejny raz?

Opublikowano

TAK JEEEEEEST

To będzie wydarzenie ROKU dla mnie.

Jak ktoś jeszcze jedzie że Śląska (z aglomeracji) możemy się zabrać ekipą, zapraszam. Przyjemniej niż solo pociągiem.

Opublikowano
16 hours ago, K.Adamus said:

No ba! o ile świat się nie zawali, będę!

I od razu zapowiadam, że już żadnego turnieju nie prowadzę XD

Jak Roger Cię poprosi 5 minut przed rozpoczęciem imprezy, mówiąc że inaczej skraca Twoje teksty o 1/3 oraz daje ci do recenzji crapy ze Switcha to nie poprowadzisz? laugh

Opublikowano

Na turniej pesika6 lub ctr to chętnie. Tylko, żeby Square'a nie było bo tak to nie ma sensu się zapisywać nawet.

W tym klubie się ludzię pomieszczą? Pamiętam, że w którymś z poprzednich extremów było mocne przeludnienie.

Opublikowano
14 minut temu, oFi napisał(a):

Na turniej pesika6 lub ctr to chętnie. Tylko, żeby Square'a nie było bo tak to nie ma sensu się zapisywać nawet.

W tym klubie się ludzię pomieszczą? Pamiętam, że w którymś z poprzednich extremów było mocne przeludnienie.

Klub jest na 600-700 osób, więc oczywiście jak już biletujemy to dostosujemy liczbę do możliwości.

Opublikowano
22 minuty temu, oFi napisał(a):

Na ostatnim ochrona przy wejściu się śmiała że limit 200 osób to już przekroczony i ciekawe jak się wszyscy pomieszczą : )

Opublikowano

Ale grilla można będzie rozpalić?