Opublikowano czwartek o 13:112 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cześć i czołem, Pracuję od jakiegoś czasu w marketingu PSX Extreme i to na mnie spoczywa organizacja takich wydarzeń, z czego niesamowicie się cieszę. Zatem informuję, że w tym roku wraca Extreme Party! Impreza, podczas której będziemy świętować 28. urodziny pisma, napijemy się czegoś dobrego, wygłosimy kilka przemówień i zorganizujemy dla Was przeróżne atrakcje. Więcej szczegółów przekażę niebawem, jak tylko całość dopniemy na ostatni guzik! Impreza potrwa do późnych godzin nocnych. Kiedy? 6 września w sobotęGdzie? W Warszawie, w klubie Odessa (obok dw. Zachodniego) Impreza będzie biletowana, wstęp 18+, klimaty mocno ekstrimowe, tzn. żaden "fancy" lokal, tylko fajna speluna, gdzie można poczuć się niczym w piwnicy u najlepszego ziomka. Liczę, że spotkamy się na miejscu! W tym temacie będę co jakiś czas wracać z aktualizacjami :)
Opublikowano czwartek o 13:492 dni Zapisane w kalendarzu, trochę się opuściłem z forumkiem przez ostatnie 10 lat, także chętnie wpadnę żeby lepiej się zorientować kto jest kim, kto grypsuje, a kto się pucuje.
Opublikowano czwartek o 14:382 dni No ba! o ile świat się nie zawali, będę!I od razu zapowiadam, że już żadnego turnieju nie prowadzę XD
Opublikowano czwartek o 14:402 dni To ja nie biorę udziału w Mario Kart na N64, ewentualnie tylko do trzeciego piwa XD
Opublikowano czwartek o 17:522 dni Jak nic się nie wysra to ja również chętnie przyjadę.@Yano przenocujesz mnie kolejny raz?
Opublikowano piątek o 05:382 dni TAK JEEEEEESTTo będzie wydarzenie ROKU dla mnie. Jak ktoś jeszcze jedzie że Śląska (z aglomeracji) możemy się zabrać ekipą, zapraszam. Przyjemniej niż solo pociągiem.
Opublikowano piątek o 07:072 dni 16 hours ago, K.Adamus said:No ba! o ile świat się nie zawali, będę!I od razu zapowiadam, że już żadnego turnieju nie prowadzę XDJak Roger Cię poprosi 5 minut przed rozpoczęciem imprezy, mówiąc że inaczej skraca Twoje teksty o 1/3 oraz daje ci do recenzji crapy ze Switcha to nie poprowadzisz?
Opublikowano piątek o 07:282 dni Na turniej pesika6 lub ctr to chętnie. Tylko, żeby Square'a nie było bo tak to nie ma sensu się zapisywać nawet.W tym klubie się ludzię pomieszczą? Pamiętam, że w którymś z poprzednich extremów było mocne przeludnienie.
Opublikowano piątek o 07:432 dni 14 minut temu, oFi napisał(a):Na turniej pesika6 lub ctr to chętnie. Tylko, żeby Square'a nie było bo tak to nie ma sensu się zapisywać nawet.W tym klubie się ludzię pomieszczą? Pamiętam, że w którymś z poprzednich extremów było mocne przeludnienie.Klub jest na 600-700 osób, więc oczywiście jak już biletujemy to dostosujemy liczbę do możliwości.
Opublikowano piątek o 07:522 dni 22 minuty temu, oFi napisał(a):W tym klubie się ludzię pomieszczą? Pamiętam, że w którymś z poprzednich extremów było mocne przeludnienie.Na ostatnim ochrona przy wejściu się śmiała że limit 200 osób to już przekroczony i ciekawe jak się wszyscy pomieszczą : )
Opublikowano piątek o 20:101 dzień Ps: chętnie pomogę z wieszaniem dekoracji i ustawianiem i ogarnianiem wszystkiego jak na poprzednim EP, wiecie gdzie mnie szukać
Opublikowano piątek o 20:261 dzień Wolontariat? Dawajcie znać jak trzeba pomóc, impreza jest akurat mojego biura to wpadnę również jak trzeba poogarniac coś.