Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Znowu mnie wyprzedził.Tym razem wszystkie okładki zajebiste, ciężko będzie wybrać, ale przy tej cenie to raczej nie wezmę trzech.@Perez mimo jasnych okładek grzbiet będzie czarny jak przy Silent hill? Skoro to ma być cykl, to fajnie, gdyby to jakoś się prezentowało sensownie, a nie każdy numer z innej parafii
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ale niespodzianka, liczyłem na Residenta, ale Metal bardziej teraz pasuje, bo wyszła Delta i prezes zarobi więcej złotówek :) Okładki genialne, wezmę drugą i trzecią. Niezły okres się szykuje dla maniaków czytania, bo jeszcze wielki leksykon PSX od Kosa/Rogera i oczywiście wyczekiwany z dawna Xbox Extreme. Jest dobrze!
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Okładki Będzie limitka z podpisami?SpoilerJak z Xboxem dla pierwszego kupującego
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Elegancko, biorę wersję z MGS 1 bo to kult sam w sobie. W przyszłym roku czekam na księgę o Resident Evil z uwagi na premierę Requiem
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 15 minut temu, Shen napisał(a):Tym razem wszystkie okładki zajebiste, ciężko będzie wybraćJak dla mnie to wszystkie średnie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 9 minut temu, aux napisał(a):Ale niespodzianka, liczyłem na ResidentaNo przeciez SH i MGS to sa koniki praktykanta KOMODO to jak moglo byc inaczej. Wiecie co bedzie nastepne? Metro.Chcialem wziac 3 ale wyglada jak go.wno wiec na ten moment 1, chociaz te puste biale przestrzenie to tez srednio.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Biorę oczywiście, fajne wszystkie okładki, ciężko wybrać. Następny będzie resident
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 3 minuty temu, Mejm napisał(a):Wiecie co bedzie nastepne? Metro.O nie! Ja liczę na młody narybek, Graba ma wystarczającą siłę przebicia, hehe
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ło kurcze, człowiek tu się nastawiał na RE, a tu taki strzał w morde :D Fantastico! day one
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja bym jednak tak z ciekawości poprosił o uzasadnienie szefa @KOMODO, dlaczego zdecydowaliście się na pierwsze 3 części. Skoro nie chcieliście robić 5 części, to chyba więcej sensu miałby wybór 1, 2 i 4, które opowiadają historię Solid Snake'a.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie no, mgs też luks i prędzej czy później musiało pojawić się w tej książkowej serii. Wpadnie okładka 1 albo 2 chociaż też się przyłączam do teamu że dość średnio a mając do dyspozycji arty Shinkawy to wręcz SŁABO
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 59 minut temu, Shen napisał(a):Znowu mnie wyprzedził.Tym razem wszystkie okładki zajebiste, ciężko będzie wybrać, ale przy tej cenie to raczej nie wezmę trzech.@Perez mimo jasnych okładek grzbiet będzie czarny jak przy Silent hill? Skoro to ma być cykl, to fajnie, gdyby to jakoś się prezentowało sensownie, a nie każdy numer z innej parafiiTak jest, grzbiety i plecy zawsze będą czarne, będą się fajnie komponować na półce.39 minut temu, Pix napisał(a):Ja bym jednak tak z ciekawości poprosił o uzasadnienie szefa @KOMODO, dlaczego zdecydowaliście się na pierwsze 3 części. Skoro nie chcieliście robić 5 części, to chyba więcej sensu miałby wybór 1, 2 i 4, które opowiadają historię Solid Snake'a.Podobnie jak przy Silent Hill, lecimy chronologią wydawniczą. Tak, wiadomo, że wcześniej były jeszcze dwa pikselkowe Metale (ale nie Solidy! ) i będzie gdzieś wzmianka, ale umówmy się, że to mimo wszystko ciekawostka, o której w Polsce nie mieliśmy w swoim czasie nawet pojęcia. Zgodnie z tą logiką, w skład opracowania wejdą także remastery/reedycje/remake'i trylogii a także wszelkie inne projekty, które wydarzyły się w tym samym "oknie czasowym", a zatem komiksy, nowele, słuchowisko, wreszcie "alternatywna jedynka" na GameBoya Colora. Identycznie jak przy SH. Gdybyśmy posunęli się choć trochę do przodu i objęli zasięgiem jeszcze Guns of the Patriots, to raz, że wpadlibyśmy w "zasięg" Portable Ops, Ac!da i Ac!da 2. A dwa, że mając już 4 na 5 "numerowanych" odcinków, grzechem byłoby olać "piątkę", która nie tylko składa się z dwóch odrębnych wydawnictw, ale także "zasięgiem" czasowym obejmuje jeszcze Peace Walkera i Rising. Nie starczyłoby miejsca na publicystyczne rozkminy, które uważam, że ostatnim razem wyszły nam fajnie i tutaj powtarzamy ten sam schemat. Z "MGS: Trylogia" będzie więc tak samo jak z SH. Czy jedno i drugie ma szanse na drugie tomy w przyszłości? Pewnie, niczego nie wykluczamy, choć wątpliwe, że wybierzemy je w najbliższym czasie, mając tyle kultowych cykli do wyboru A, i przy okazji, tym razem w teamie poza mną samym mamy Adamusa, Piechotę, Grabę, Dżuja, Soqa i Kochańca. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez KOMODO
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No imo też okładki słabe. Z mgs1 chyba najfajniejsza, ale znowu jakaś pusta się wydaje. Lepsze patenty można z Shinkawy poskładać imo.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. To teraz trzeba kupić MGSa, żeby dostać Residenta. No dobra, przekonałeś mnie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Piękna sprawa, na pewno zamawiam preorder, aczkolwiek podzielam zdanie, że okładki słabe... Jest tyle pięknych artów do wyboru, że na pewno dałoby się lepiej
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja wezme z jedynki. Piekna sprawa. Nastepny mam nadzieje ze bedzie Resident na 30 lecie serii.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Czekam na jakies rpgi albo lepiej jrpgi. Gdzie final czy nawet dragon quest. Caly album o chrono albo innych rpgach z squeru.Jedynie wybacze jak bedzie ksiazka o metroidzie przed nimi.Poki co lecicie z grami ktore srenio mnie.Jeszcze wybacze jak wpadnie o serii ace combat.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja w następnej kolejności poproszę Residenty 1-3, a potem Fajnale 7-9