Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Znowu mnie wyprzedził.Tym razem wszystkie okładki zajebiste, ciężko będzie wybrać, ale przy tej cenie to raczej nie wezmę trzech.@Perez mimo jasnych okładek grzbiet będzie czarny jak przy Silent hill? Skoro to ma być cykl, to fajnie, gdyby to jakoś się prezentowało sensownie, a nie każdy numer z innej parafii
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale niespodzianka, liczyłem na Residenta, ale Metal bardziej teraz pasuje, bo wyszła Delta i prezes zarobi więcej złotówek :) Okładki genialne, wezmę drugą i trzecią. Niezły okres się szykuje dla maniaków czytania, bo jeszcze wielki leksykon PSX od Kosa/Rogera i oczywiście wyczekiwany z dawna Xbox Extreme. Jest dobrze!
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Okładki Będzie limitka z podpisami?SpoilerJak z Xboxem dla pierwszego kupującego
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Elegancko, biorę wersję z MGS 1 bo to kult sam w sobie. W przyszłym roku czekam na księgę o Resident Evil z uwagi na premierę Requiem
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 15 minut temu, Shen napisał(a):Tym razem wszystkie okładki zajebiste, ciężko będzie wybraćJak dla mnie to wszystkie średnie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 9 minut temu, aux napisał(a):Ale niespodzianka, liczyłem na ResidentaNo przeciez SH i MGS to sa koniki praktykanta KOMODO to jak moglo byc inaczej. Wiecie co bedzie nastepne? Metro.Chcialem wziac 3 ale wyglada jak go.wno wiec na ten moment 1, chociaz te puste biale przestrzenie to tez srednio.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Biorę oczywiście, fajne wszystkie okładki, ciężko wybrać. Następny będzie resident
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 minuty temu, Mejm napisał(a):Wiecie co bedzie nastepne? Metro.O nie! Ja liczę na młody narybek, Graba ma wystarczającą siłę przebicia, hehe
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ło kurcze, człowiek tu się nastawiał na RE, a tu taki strzał w morde :D Fantastico! day one
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja bym jednak tak z ciekawości poprosił o uzasadnienie szefa @KOMODO, dlaczego zdecydowaliście się na pierwsze 3 części. Skoro nie chcieliście robić 5 części, to chyba więcej sensu miałby wybór 1, 2 i 4, które opowiadają historię Solid Snake'a.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie no, mgs też luks i prędzej czy później musiało pojawić się w tej książkowej serii. Wpadnie okładka 1 albo 2 chociaż też się przyłączam do teamu że dość średnio a mając do dyspozycji arty Shinkawy to wręcz SŁABO
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 59 minut temu, Shen napisał(a):Znowu mnie wyprzedził.Tym razem wszystkie okładki zajebiste, ciężko będzie wybrać, ale przy tej cenie to raczej nie wezmę trzech.@Perez mimo jasnych okładek grzbiet będzie czarny jak przy Silent hill? Skoro to ma być cykl, to fajnie, gdyby to jakoś się prezentowało sensownie, a nie każdy numer z innej parafiiTak jest, grzbiety i plecy zawsze będą czarne, będą się fajnie komponować na półce.39 minut temu, Pix napisał(a):Ja bym jednak tak z ciekawości poprosił o uzasadnienie szefa @KOMODO, dlaczego zdecydowaliście się na pierwsze 3 części. Skoro nie chcieliście robić 5 części, to chyba więcej sensu miałby wybór 1, 2 i 4, które opowiadają historię Solid Snake'a.Podobnie jak przy Silent Hill, lecimy chronologią wydawniczą. Tak, wiadomo, że wcześniej były jeszcze dwa pikselkowe Metale (ale nie Solidy! ) i będzie gdzieś wzmianka, ale umówmy się, że to mimo wszystko ciekawostka, o której w Polsce nie mieliśmy w swoim czasie nawet pojęcia. Zgodnie z tą logiką, w skład opracowania wejdą także remastery/reedycje/remake'i trylogii a także wszelkie inne projekty, które wydarzyły się w tym samym "oknie czasowym", a zatem komiksy, nowele, słuchowisko, wreszcie "alternatywna jedynka" na GameBoya Colora. Identycznie jak przy SH. Gdybyśmy posunęli się choć trochę do przodu i objęli zasięgiem jeszcze Guns of the Patriots, to raz, że wpadlibyśmy w "zasięg" Portable Ops, Ac!da i Ac!da 2. A dwa, że mając już 4 na 5 "numerowanych" odcinków, grzechem byłoby olać "piątkę", która nie tylko składa się z dwóch odrębnych wydawnictw, ale także "zasięgiem" czasowym obejmuje jeszcze Peace Walkera i Rising. Nie starczyłoby miejsca na publicystyczne rozkminy, które uważam, że ostatnim razem wyszły nam fajnie i tutaj powtarzamy ten sam schemat. Z "MGS: Trylogia" będzie więc tak samo jak z SH. Czy jedno i drugie ma szanse na drugie tomy w przyszłości? Pewnie, niczego nie wykluczamy, choć wątpliwe, że wybierzemy je w najbliższym czasie, mając tyle kultowych cykli do wyboru A, i przy okazji, tym razem w teamie poza mną samym mamy Adamusa, Piechotę, Grabę, Dżuja, Soqa i Kochańca. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez KOMODO
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No imo też okładki słabe. Z mgs1 chyba najfajniejsza, ale znowu jakaś pusta się wydaje. Lepsze patenty można z Shinkawy poskładać imo.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To teraz trzeba kupić MGSa, żeby dostać Residenta. No dobra, przekonałeś mnie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Piękna sprawa, na pewno zamawiam preorder, aczkolwiek podzielam zdanie, że okładki słabe... Jest tyle pięknych artów do wyboru, że na pewno dałoby się lepiej
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja wezme z jedynki. Piekna sprawa. Nastepny mam nadzieje ze bedzie Resident na 30 lecie serii.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czekam na jakies rpgi albo lepiej jrpgi. Gdzie final czy nawet dragon quest. Caly album o chrono albo innych rpgach z squeru.Jedynie wybacze jak bedzie ksiazka o metroidzie przed nimi.Poki co lecicie z grami ktore srenio mnie.Jeszcze wybacze jak wpadnie o serii ace combat.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja w następnej kolejności poproszę Residenty 1-3, a potem Fajnale 7-9