Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Pix napisał(a):Znaczy czasami fajnie nauczyć się jakiegoś nowego słowa, chociaż i z tym różnie bywa. Jak zacząłeś rzucać tym "holistycznie" na prawo i lewo to od razu wyguglowałem, żeby wiedzieć, o co chodzi i poczułem się mądrzejszy.No ale potem idę do roboty i rzeczywistość weryfikuje. Mówię do współpracowników"spróbujmy spojrzeć na ten problem holistycznie"A oni mi odpowiadają"co ty pierdolisz?"I tyle z moich prób bycia intelektualistą To zabawne dodatkowo, bo w robocie to dokładnie ja jestem tym „odpowiadającym” kolesiem :D wygląda na to, że intelektualizm jest jakimś… konstruktem.Ja mam teraz problem ze słowami „normalizujmy” i że coś jest „diablo” jakieś, bo się naczytałem „Wiedźmina” -.-
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja jestem teraz na etapie Kici Koci i Pucia, więc ten album o RE może być faktycznie diablo ciekawy :)