Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie wiem co ci ludzie w komentach na YT się tak prują o mało NPC na ulicach, co oni chcą w korku stać? To nie GTA tylko gra o wyścigach, a chyba pusta droga to jest to co każdy kierowca najbardziej lubi, tłoku to ja mam dość na co dzień.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mi się bardziej rzuciło w oczy dorysowywanie się lamp Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez funditto
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 godzinę temu, Observer napisał(a):Nie wiem co ci ludzie w komentach na YT się tak prują o mało NPC na ulicach, co oni chcą w korku stać? To nie GTA tylko gra o wyścigach, a chyba pusta droga to jest to co każdy kierowca najbardziej lubi, tłoku to ja mam dość na co dzień.W czasie wyścigów by przeszkadzało, ale we free roamie na takich drogach jak tu były pokazane, czyli 3 pasy w jedną stronę większy ruch to jest bardzo fajna rzecz, można sobie pośmigać pomiędzy autami jak w filmach albo filmikach pojebów z netu, mijać na blisko, zmiana pasa na centymetry itd. Jedne z najbardziej popularnych modów do Asseto Corsy to właśnie japońskie autostrady i ściganie się pomiędzy ruchem ulicznym. Coś w ten deseń Mogliby sie pokusić o taką opcje, że w czasie wyścigów ruch jest o wiele mniejszy, a we freeroamie dużo większy, albo odwalić jakieś zawody np. 1 na 1 między samochodami, ale to pewnie AI by sobie z tym nie poradziło.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 godzin temu, Figuś napisał(a):No na razie to po tej prezentacji wygląda GRAFICZNIE gorzej niż Crew Motorfest po paczykach od Ubi.Kto im pozwolił coś takiego wypuścić do ludzi, masakra.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Akurat w poprzednich Forzach też był bardzo mały ruch uliczny jak się grało na otwartym serwerze z innymi graczami, więc i tak zobaczymy jak to będzie w finalnej wersji. Strasznie kłuje w oczy doczytywanie się cieni. Tokio faktycznie wydaje się całkiem spore tak jak zapowiadali. Ogólnie chciałbym się jarać tą Forzą, ale jakoś nie potrafię patrząc po tych materiałach, aczkolwiek i tak preorder raczej wjedzie u mnie, na żywo na pewno będą dużo inne wrażenia niż z tych filmów. Natomiast dla mnie najważniejsza zmiana w 6 to kariera.A jak wcześniej pisałem o braku klimatu festiwalu to nadal go nie czuję. Ale to też kwestia trailerów, te z poprzednich części to były pierdolone majstersztyki, gdzie połączenie muzyki, motoryzacji i montażu zwiastuna dawało mega odczucia wolności i czystej zabawy. I to samo dostawałem w grze, no może poza już 5, bo tam dla mnie było zmęczenie materiału. Ale najbardziej pod tym kątem czułem to w 3 (1 niestety tylko liznąłem, więc nie mam za bardzo porównania). A ten zwiastun szóstki wypada blado przy poniższych dziełach. Z nich aż ciężko wybrać jeden ulubiony. Ogólnie często wracam sobie do oglądania tych zwiastunów