Opublikowano 26 maja26 maj 52 minuty temu, ASX napisał(a):ja myślałem że to może kwestia nostalgii, że soundtrack w takiej jedynce czy dwójce robił taką robotę. Ale odpaliłem wczoraj na Spotify Pulse radio z dwójki i jednak się myliłem, co utwór to bengier. Szóstka wypada przy tym bardzo blado.FH4 po odpaleniu:Dużo mam utworów które są ze mną do dzisiaj z 2/3/4.
Opublikowano 26 maja26 maj Jedyny utwór jaki zainteresował mnie w 6 i chciałem wyciągnąć tytuł z gry żeby później na spokojnie odsłuchać to ten:https://www.youtube.com/watch?v=2P8BhTh5h8s&list=RD2P8BhTh5h8s&start_radio=1
Opublikowano 26 maja26 maj Gacha Radio rządziW ogóle najbardziej wkurwiający drivatar już stał się celebrytą
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Czy w singlu odblokowują się później jakieś dłuższe wyścigi/turnieje/puchary czy cokolwiek innego poza 2-3 minutowymi gówno wyścigami?Jestem po akcji z robotem i nie wiem czy to dalej ciągnąć bo nic mnie nie motywuje do progresji.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 26.05.2026 o 07:44, ASX napisał(a):ja myślałem że to może kwestia nostalgii, że soundtrack w takiej jedynce czy dwójce robił taką robotę. Ale odpaliłem wczoraj na Spotify Pulse radio z dwójki i jednak się myliłem, co utwór to bengier. Szóstka wypada przy tym bardzo blado.Przy jedynce to się zgodzę (numer jeden pod każdym względem, nie tylko ścieżki dźwiękowej), ale dwójka miała dla mnie strasznie bezjajeczny soundtrack, z którego absolutnie nic nie utkwiło mi w pamięci (a godzin mam tam natrzaskane najwięcej), a w takiej FH6 już sporo utworów wpadło mi w ucho i świetnie się przy nich śmiga.
Opublikowano 44 minuty temu44 min 7 godzin temu, Rooofie napisał(a):Czy w singlu odblokowują się później jakieś dłuższe wyścigi/turnieje/puchary czy cokolwiek innego poza 2-3 minutowymi gówno wyścigami?No tak średnio bym powiedział hehWogóle po zdobyciu 7 opasek i pieczątek i nabraniu trochę dystansu mam podobne przemyślenia jak po części piątej. Z tym że tu Japonia naprawdę super wyszła, cała ta mapa. Wszyscy chcieli tą Japonię, dostaliśmy a teraz seria do lodówki albo do gruntownej przebudowy.Kampania tak średnio mi siadła, najbardziej chyba podobały mi się te rzeczy związane ze zwiedzaniem, słuchaniem jakichś ciekawostek o historii kraju i motoryzacji.Wyścigi specjalne słabe, tylko ten robot odjechany i spoko był.Cała reszta przeruchana już przez ostatnie części. Dalej się super jeździ i jest dużo funu ale po początkowej podniecie jest taki reality check że znów to samo.Ale co mają zmieniać jak sprzedali miliony kopii (zresztą sam kupiłem)
Opublikowano 23 minuty temu23 min Autor No właśnie jeśli coś nie jest zepsute to po co to naprawiać? Dlatego póki seria bije rekordy popularności nie zapowiada się by cokolwiek gruntownie się zmienilo w następnej odsłonie.Ja podobnie jak w każdym ostatnim Horizonie spędziłem bardzo miłe 25 godzin, odblokowałem opaskę legendy, dokończę jeszcze brakujące wyścigi, zbiorę brakujące naklejki i wracam na DLC. Japonia jest tak piękna że szkoda byłoby jeszcze tu nie wrócić. Podobały mi się zmiany w systemie progresji, bardziej restrykcyjne podejście do wyboru aut, kilkukrotnie zdarzyło mi się że musiałem trochę pozbierać pieniędzy żeby kupić auto do wyścigu. Co do wad to w zasadzie trudno mi się do czegoś przyczepić to produkt tak oszlifowany i bezpieczny z każdej strony. Może na siłę wymieniłbym tę muzykę w stacjach radiowych (ale i one zyskują po dłuższym osłuchaniu) albo poziom cutscenek, których jest tyle co kot napłakał ale ich reżyseria i animacje wołają o pomstę do nieba.
Opublikowano 12 minut temu12 min 8 minut temu, ASX napisał(a):No właśnie jeśli coś nie jest zepsute to po co to naprawiać?Bo zaczyna wiać stęchłą skarpetą. Naprawiać nie trzeba, ale wyprać by się przydało. Szóstka jest megadobra, ale jem po raz czwarty to samo i trochę mi się odechciewa, jak widać jest to uczucie które inni słusznie odczuwają. Nawet Asasyny poszły do lodówki na dwa lata żeby je jakoś przemodelować po Unity. Też popularna wśród mas marka, która jednak zaczęła te masy męczyć brakiem jakiegoś odświeżenia.
Opublikowano 9 minut temu9 min Autor No to jak ludzie zacznie śmierdzieć stęchłą skarpetą i seria przestanie bić te rekordy popularności to na pewno schowają serię do lodówki i przemodelują, na razie nie ma takiego sygnału