Opublikowano wczoraj o 15:05 1 dzień Szkoda tylko, że opisywane przez redaktorów, którzy nie tworzyli historii PSX'a w naszym kraju (poza wyjątkami). Niektórzy obecni jeszcze wtedy w pieluchach byli. To powinna zrobić stara ekipa z Sokolskiej w Kato, najwięksi wariaci tamtego czasu...dzisiejszy szmatławiec to też już kompletnie nie ten klimat.
Opublikowano wczoraj o 15:56 1 dzień 38 minut temu, NiteOwl napisał(a):Niektórzy obecni jeszcze wtedy w pieluchach byli.Niby którzy? Dosłownie czwarta strona i większość dorwała PS1 w latach 96-98, Adamus to też rocznik koło 1990.44 minuty temu, NiteOwl napisał(a):To powinna zrobić stara ekipa z Sokolskiej w Kato, najwięksi wariaci tamtego czasu...dzisiejszy szmatławiec to też już kompletnie nie ten klimat.Nawet jeśli od dawna nie współpracują z PSX Extreme? Większość autorów siedzi w PE od ponad 200 numerów, więc tworzą pismo dłużej niż stara ekipa z Sokolskiej.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ale ta okładka psm 4/99 z tym charakterystycznym przecięciem w poziomie, to chyba wiem skąd
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Nie no Panowie, nie to żebym w Was nie wierzył ale jakość tego wydania przeszła wszelkie moje wyobrażenia. Wspaniała robota i prawdziwy powód do dumy dla Was wszystkich zaangażowanych w ten projekt. Dziękuję. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Gregorius
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Właśnie dostałem powiadomienie o tajemniczej paczce w DPD pick up daleko ode mnie z firmy Imker z Zamościa, która zajmuje się magazynowaniem. Teraz nie wiem czy to kompendium czy wezwanie do wojska czy co
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dotarło,.pani Magdalena z DPD dostarczyła na adres.Jest moc w tym kompendium. Dzięki. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez vip77
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 14 minutes ago, vip77 said:Dotarło,.pani Magdalena z DPD dostarczyła na adres.Jest moc w tym kompendium. Dzięki.Dzięki za info
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nigdy nie miałem do czynienia z tak potężnym almanachem, a nawet jeszcze nie rozpakowałem.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Książka właśnie dotarła. Cóż za wielkie bydle! Jestem pod wrażeniem mocarności tego wydania za tak niską kwotę. Ale niestety mój egzemplarz przyszedł uszkodzony ;/ Wygięty i wgnieciony róg, jakby paczka była czymś przygnieciona a plakat tak źle włożony, że jest pogięty...