Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Szkoda tylko, że opisywane przez redaktorów, którzy nie tworzyli historii PSX'a w naszym kraju (poza wyjątkami). Niektórzy obecni jeszcze wtedy w pieluchach byli. To powinna zrobić stara ekipa z Sokolskiej w Kato, najwięksi wariaci tamtego czasu...dzisiejszy szmatławiec to też już kompletnie nie ten klimat.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 38 minut temu, NiteOwl napisał(a):Niektórzy obecni jeszcze wtedy w pieluchach byli.Niby którzy? Dosłownie czwarta strona i większość dorwała PS1 w latach 96-98, Adamus to też rocznik koło 1990.44 minuty temu, NiteOwl napisał(a):To powinna zrobić stara ekipa z Sokolskiej w Kato, najwięksi wariaci tamtego czasu...dzisiejszy szmatławiec to też już kompletnie nie ten klimat.Nawet jeśli od dawna nie współpracują z PSX Extreme? Większość autorów siedzi w PE od ponad 200 numerów, więc tworzą pismo dłużej niż stara ekipa z Sokolskiej.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ale ta okładka psm 4/99 z tym charakterystycznym przecięciem w poziomie, to chyba wiem skąd
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie no Panowie, nie to żebym w Was nie wierzył ale jakość tego wydania przeszła wszelkie moje wyobrażenia. Wspaniała robota i prawdziwy powód do dumy dla Was wszystkich zaangażowanych w ten projekt. Dziękuję. Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Gregorius
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Właśnie dostałem powiadomienie o tajemniczej paczce w DPD pick up daleko ode mnie z firmy Imker z Zamościa, która zajmuje się magazynowaniem. Teraz nie wiem czy to kompendium czy wezwanie do wojska czy co
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dotarło,.pani Magdalena z DPD dostarczyła na adres.Jest moc w tym kompendium. Dzięki. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez vip77
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 14 minutes ago, vip77 said:Dotarło,.pani Magdalena z DPD dostarczyła na adres.Jest moc w tym kompendium. Dzięki.Dzięki za info
Opublikowano 58 minut temu58 min Nigdy nie miałem do czynienia z tak potężnym almanachem, a nawet jeszcze nie rozpakowałem.