Opublikowano niedziela o 15:051 dzień Szkoda tylko, że opisywane przez redaktorów, którzy nie tworzyli historii PSX'a w naszym kraju (poza wyjątkami). Niektórzy obecni jeszcze wtedy w pieluchach byli. To powinna zrobić stara ekipa z Sokolskiej w Kato, najwięksi wariaci tamtego czasu...dzisiejszy szmatławiec to też już kompletnie nie ten klimat.
Opublikowano niedziela o 15:561 dzień 38 minut temu, NiteOwl napisał(a):Niektórzy obecni jeszcze wtedy w pieluchach byli.Niby którzy? Dosłownie czwarta strona i większość dorwała PS1 w latach 96-98, Adamus to też rocznik koło 1990.44 minuty temu, NiteOwl napisał(a):To powinna zrobić stara ekipa z Sokolskiej w Kato, najwięksi wariaci tamtego czasu...dzisiejszy szmatławiec to też już kompletnie nie ten klimat.Nawet jeśli od dawna nie współpracują z PSX Extreme? Większość autorów siedzi w PE od ponad 200 numerów, więc tworzą pismo dłużej niż stara ekipa z Sokolskiej.
Opublikowano niedziela o 16:311 dzień Ale ta okładka psm 4/99 z tym charakterystycznym przecięciem w poziomie, to chyba wiem skąd
Opublikowano niedziela o 23:101 dzień Nie no Panowie, nie to żebym w Was nie wierzył ale jakość tego wydania przeszła wszelkie moje wyobrażenia. Wspaniała robota i prawdziwy powód do dumy dla Was wszystkich zaangażowanych w ten projekt. Dziękuję. Edytowane niedziela o 23:111 dzień przez Gregorius
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Właśnie dostałem powiadomienie o tajemniczej paczce w DPD pick up daleko ode mnie z firmy Imker z Zamościa, która zajmuje się magazynowaniem. Teraz nie wiem czy to kompendium czy wezwanie do wojska czy co
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Dotarło,.pani Magdalena z DPD dostarczyła na adres.Jest moc w tym kompendium. Dzięki. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez vip77
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 14 minutes ago, vip77 said:Dotarło,.pani Magdalena z DPD dostarczyła na adres.Jest moc w tym kompendium. Dzięki.Dzięki za info
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nigdy nie miałem do czynienia z tak potężnym almanachem, a nawet jeszcze nie rozpakowałem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Książka właśnie dotarła. Cóż za wielkie bydle! Jestem pod wrażeniem mocarności tego wydania za tak niską kwotę. Ale niestety mój egzemplarz przyszedł uszkodzony ;/ Wygięty i wgnieciony róg, jakby paczka była czymś przygnieciona a plakat tak źle włożony, że jest pogięty...
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Pakowanie chujowe niedostosowane do rozmiarów książki, na profilu wydawnictwa widziałem fotki od ludzi co dostali poobijanie fest egzemplarze. Moja na szczęście wygląda nieźle, ale folii bąbelkowej było co kot napłakał, a książka latała po za dużym kartonie. Na szczęście można zwrócić albo wymienić.Wzorem do naśladowania w kwestii wysyłania publikacji jest bitmap books, tak zapakowany dostałem album o Gameboyu.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie jestem zwolennikiem papierowych obwolut, ale tak myślę, że w tym przypadku takowa mogłaby się sprawdzić jako alternatywna okładka dla grzbietu. Bo jak wszyscy piszą, wydanie jest bardzo fajne, ale ten grzbiet to taki trochę przerost formy nad treścią. Fajnie wygląda, jak książka leży, albo jest wyeksponowana, ale na półce z innymi książkami już średnio. A taka papierowa obwoluta z innym grzbietem mogłaby być fajną alternatywą.Ale jak na tę cenę to bardzo ładne wydanie. Lektura później, ale spis treści zachęcający.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Mam i ja :) Nie było mnie w domu więc kuier (DPD) zostawił za bramą (ogródek). Dobrze że nie było ulewy. Na szczęście kompendium jest w stanie idealnym :) Pierwsze wrażenie; "Jakie to ciężkie" :D Szybki rzut okiem. Jest bardzo dobrze :)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ciężkie, ładne, wykonanie i papier- premium.Przeczytałem na szybko wywiad z Gulashem. Mogę się również doczepić do grzbietu. Nijaki, ale wyróżni się na półce- bo nie ma tytułu ani nic.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Rzuciłem okiem na tekst o serii MK. Autor nie wspomniał o MK2 które wyszło tylko w Japonii. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Alastor84