Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Mój piechu zaczytuje się w poprzedni numer w oczekiwaniu na najnowszy.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Relewantny Adam, Rudymentarny Bartosz i Katartyczny Kacper - brzmi jak ekipa z produkcji SF Skurcz ;)
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 4 godziny temu, Manor napisał(a):No i wjechał nowy numer day 1, nawet choroba mnie nie powstrzymała przed wycieczką do saloniku. Jeszcze czeka na swoją kolej, bo nadrabiam numer z 2018 roku z podsumowaniem pierwszego roku switcha, będzie dobry wstęp do artykułu o 40 latach Mario, recenzji Metroida i Kirbiego. Taką też kolejność widzę na ten moment.Wstępniak zwiastuje tłusty numer, nie powiem. Kupiliście mnie to i ja kupiłem was (a tak naprawdę to kupuję już od jakiegoś czasu bez względu czy numer lepiej czy gorzej się zapowiada, zawsze coś ciekawego się znajdzie).To był mój tekst, rany julu!25 minut temu, twilitekid napisał(a):Relewantny Adam, Rudymentarny Bartosz i Katartyczny Kacper - brzmi jak ekipa z produkcji SF Skurcz ;)Brzmi całkiem holistycznie :3
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Widzę, że Piechota już się nie pierdzieli w tańcu ze swoim "przyjacielem" od P.T. i nie tylko.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Piechota szanuję za artystyczne zdjęcie w Hyde parku, ale Konsolite rozbił bank swoją wstawką influencerską. Uśmiechnąłem się pod wąsem bardziej niż zwykle zaglądając do tego działu
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Szkoda, że nie zrobiliście samych zestawów z gadżetami @Perez , tak to obydwa wydania z tego zestawu człowiek już ma.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor 9 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Szkoda, że nie zrobiliście samych zestawów z gadżetami @Perez , tak to obydwa wydania z tego zestawu człowiek już ma.Ma to sens, z rozpędu skleiłem to, co mieliśmy na PGA, a tam było sporo osób, które niekoniecznie nas znały i książka (wtedy tylko SH) czy specjal miały wzięcie. Tutaj mamy więcej osób, które kupują nas na bieżąco. Zobaczymy jak się sprawa rozwinie, bo mamy tego niezbyt dużo - po ok. 10 zestawów w zależności od rozmiaru koszulki - jak pójdą no to fajnie, bo zejdzie trochę książek i specjali, jak nie to za tydzień odpalę zestaw tylko na kubek, koszulkę, otwieracz i przypinkę (i naklejkę gratis!).
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja tylko napiszę, że zacząłem przeglądanie tego numeru od felietonu Marcellusa i nie zawiodłem się, bo tematyka była pewna : )W następnym numerze "Robert Owen a gry wideo" a w lutym "Czytajcie Bakunina, przewidział Half Life 3".
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Manor napisał(a):czy tekst o cyberpunku zawiera spojlery z gry?Jesteś bezpieczny, nie zawiera. Bardziej techniczna strona gry i co poprawiali w aktualizacjach.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, oFi napisał(a):A.I znowu się zacieło.Wzorowy uzytkownik ppe, nie dość, że nabił wyświetlenia, to jeszcze podaje dalej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Źle się na klawiaturce w telefonie klepnęło, każdemu się może zdarzyć.