Opublikowano wczoraj o 16:43 1 dzień Mój piechu zaczytuje się w poprzedni numer w oczekiwaniu na najnowszy.
Opublikowano wczoraj o 17:59 1 dzień Relewantny Adam, Rudymentarny Bartosz i Katartyczny Kacper - brzmi jak ekipa z produkcji SF Skurcz ;)
Opublikowano wczoraj o 18:24 1 dzień 4 godziny temu, Manor napisał(a):No i wjechał nowy numer day 1, nawet choroba mnie nie powstrzymała przed wycieczką do saloniku. Jeszcze czeka na swoją kolej, bo nadrabiam numer z 2018 roku z podsumowaniem pierwszego roku switcha, będzie dobry wstęp do artykułu o 40 latach Mario, recenzji Metroida i Kirbiego. Taką też kolejność widzę na ten moment.Wstępniak zwiastuje tłusty numer, nie powiem. Kupiliście mnie to i ja kupiłem was (a tak naprawdę to kupuję już od jakiegoś czasu bez względu czy numer lepiej czy gorzej się zapowiada, zawsze coś ciekawego się znajdzie).To był mój tekst, rany julu!25 minut temu, twilitekid napisał(a):Relewantny Adam, Rudymentarny Bartosz i Katartyczny Kacper - brzmi jak ekipa z produkcji SF Skurcz ;)Brzmi całkiem holistycznie :3
Opublikowano wczoraj o 19:21 1 dzień Widzę, że Piechota już się nie pierdzieli w tańcu ze swoim "przyjacielem" od P.T. i nie tylko.
Opublikowano wczoraj o 19:54 1 dzień Piechota szanuję za artystyczne zdjęcie w Hyde parku, ale Konsolite rozbił bank swoją wstawką influencerską. Uśmiechnąłem się pod wąsem bardziej niż zwykle zaglądając do tego działu
Opublikowano wczoraj o 20:29 1 dzień Szkoda, że nie zrobiliście samych zestawów z gadżetami @Perez , tak to obydwa wydania z tego zestawu człowiek już ma.
Opublikowano wczoraj o 20:41 1 dzień Autor 9 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Szkoda, że nie zrobiliście samych zestawów z gadżetami @Perez , tak to obydwa wydania z tego zestawu człowiek już ma.Ma to sens, z rozpędu skleiłem to, co mieliśmy na PGA, a tam było sporo osób, które niekoniecznie nas znały i książka (wtedy tylko SH) czy specjal miały wzięcie. Tutaj mamy więcej osób, które kupują nas na bieżąco. Zobaczymy jak się sprawa rozwinie, bo mamy tego niezbyt dużo - po ok. 10 zestawów w zależności od rozmiaru koszulki - jak pójdą no to fajnie, bo zejdzie trochę książek i specjali, jak nie to za tydzień odpalę zestaw tylko na kubek, koszulkę, otwieracz i przypinkę (i naklejkę gratis!).
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ja tylko napiszę, że zacząłem przeglądanie tego numeru od felietonu Marcellusa i nie zawiodłem się, bo tematyka była pewna : )W następnym numerze "Robert Owen a gry wideo" a w lutym "Czytajcie Bakunina, przewidział Half Life 3".
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Godzinę temu, Manor napisał(a):czy tekst o cyberpunku zawiera spojlery z gry?Jesteś bezpieczny, nie zawiera. Bardziej techniczna strona gry i co poprawiali w aktualizacjach.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 godzinę temu, oFi napisał(a):A.I znowu się zacieło.Wzorowy uzytkownik ppe, nie dość, że nabił wyświetlenia, to jeszcze podaje dalej.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Źle się na klawiaturce w telefonie klepnęło, każdemu się może zdarzyć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jest i niech napisze co jest dalej. Moim zdaniem, tam miało być Sekiro.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 3 godziny temu, Manor napisał(a):Czy tekst Konsolite w headshocie jest na końcu ucięty?Kurczę, no tego to już dawno nie było, żeby tekst ścięło. Faktycznie babol - ostatnie zdanie "Niech FromSoftware ożywi Otogi oraz zabierze się za kolejne Armored Core."
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 4.12.2025 o 20:54, oFi napisał(a):Piechota szanuję za artystyczne zdjęcie w Hyde parku, ale Konsolite rozbił bank swoją wstawką influencerską. Uśmiechnąłem się pod wąsem bardziej niż zwykle zaglądając do tego działu Polecam się na przyszłość ;)4 godziny temu, Manor napisał(a):Czy tekst Konsolite w headshocie jest na końcu ucięty?Tia, chyba korekta się obraziła, albo jakiś innych chochlik/fan soulsów przy edycji ;)bez dodatkowej dopłaty, DLC do tego numeru dla stałych czytelników ;)"Niech From Software ożywi Otogi, oraz zabierze się za kolejne Armored Core a nie następne soulsy. Niech ten gatunek w końcu zdechnie, i niech nie zakaża innych…"
Opublikowano 57 minut temu57 min Godzinę temu, Perez napisał(a):Kurczę, no tego to już dawno nie było, żeby tekst ścięło. Faktycznie babol - ostatnie zdanie "Niech FromSoftware ożywi Otogi oraz zabierze się za kolejne Armored Core."Oby wierszókwa się zgadzała ;)