Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 340 + KALENDARZ GRACZA 2026

Featured Replies

Opublikowano

Dotarł, pachnący.

Podsumowanie na plus, czcionka na plus. Minus brak wzmianki o śmieci Zampelli. Pewnie po deadline. Jakkolwiek to brzmi

Edytowane przez Tokugawa1982

• Odpowiedzi 94
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak najlepiej rozpocząć niedzielę? Dostawą nowego numer! ;) Biorę się za pakowanie, tak że jutro powinny wyjechać wszystkie paczki z Patronite i prenumeraty do paczkomatów.

• Najlepszego z nowym rokiem :) Styczniowy PSX Extreme od dzisiaj w sprzedaży. Niezmiennie jesteśmy online (aczkolwiek zapas szybko topnieje), a teraz dodatkowo zapraszamy do stacjonarnych punktów z pra

• A rzeczywiście, to Pani Asia z Bez Dyskusji. Też jestem na tak, dobrze się jej słucha i brzmi na ogarniętą zagrajmerkę, więc chętnie widywałbym ją częściej w tym przepełnionym testosteronem ikstrimie

Opublikowano
48 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Ale przez kryzys pismo przeciągnął. Albo to bardziej zasługa wydawcy, nie wiem, nie znam się.

Kryzys to miał Roger za covida z wydawca Łapuszem.

Opublikowano
22 minuty temu, Pix napisał(a):

Buczer chujowy naczelny --> nie kupowałem pisma jak rednaczował --> był jaki był, ale przynajmniej pismo przez trudne czasy przeciągnął --> a pamiętacie jaką ocenę dał rimejkowi TLoU?

Uwielbiam te forumkowe pętle czasowe, które powracają co jakiś czas :p

Forumkowe legendy, lubię do nich wracać kojima

Opublikowano
1 godzinę temu, LeifErikson napisał(a):

Nie dotarł niestety. Moze w poniedziałek. )

Kwestia staminy ;)

image.gif

Opublikowano
16 godzin temu, Tokugawa1982 napisał(a):

Dotarł, pachnący.

Podsumowanie na plus, czcionka na plus. Minus brak wzmianki o śmieci Zampelli. Pewnie po deadline. Jakkolwiek to brzmi

A w czeskim piśmie Score, odpowiedniku PSX EXTREME Vince Zampella pojawia się na okładce... Nie jest to Madonna czy Beyonce, więc mało kto oglądając okładkę zdawał sobie sprawę, że on już nie żyje. Przynajmniej Zampella odszedł jak był w szczycie kariery i na okładkach, zostanie zapamiętany jako zdolny developer "génius ve víru korporátní kontroverzí". Szczególnie czescy gracze muszą być wstrząśnięci czytając 4 stronicową biografię, pod którą można by już od razu zrobić epilog.

Opublikowano

Nowy numer zakupiony i nowy kalendarz zawieszony ) Zawsze tak mam że po zakupie numeru z kalendarzem odpalam YouTube i oglądam cały film PSX EXTREME THE MOVIE Nie ważne że już wiele razy widziałem ten film. Zawsze minimum raz w roku obejrzę po raz kolejny aby naładować się pozytywną energią na cały rok ) Dla mnie PSX EXTREME to nie tylko czasopismo ale w pewnym sensie już styl życia ) Pozdrawiam całą redakcję i WSZYSTKICH czytelników ) PSX EXTREME FOREVER !!! drinks

Opublikowano

Numer kupiony i dobrze wyszedł już na samym początku roku, bo już mnie ludzie z pracy pytali kiedy wieszamy nowy.

Opublikowano

Nowa recenzentka na pokladzie bez zapowiedzi? Czy to A.I jak wokólska z ppe?

IMG20260103235347.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał(a):

Nowa recenzentka na pokladzie bez zapowiedzi? Czy to A.I jak wokólska z ppe?

Ranafe to wieloletnia recenzentka CD-Action i od roku aktywna dyskutantka na podcaście redaktora Piechoty (Bez Dyskusji). Znają się chyba od czasów Polygamii.

Ogólnie tyle co ją słuchałem, to brzmi całkiem sensownie i daję kredyt zaufania.

Opublikowano

A rzeczywiście, to Pani Asia z Bez Dyskusji.

Też jestem na tak, dobrze się jej słucha i brzmi na ogarniętą zagrajmerkę, więc chętnie widywałbym ją częściej w tym przepełnionym testosteronem ikstrimie.

Opublikowano
10 godzin temu, Kmiot napisał(a):

Ranafe to wieloletnia recenzentka CD-Action i od roku aktywna dyskutantka na podcaście redaktora Piechoty (Bez Dyskusji). Znają się chyba od czasów Polygamii.

Ogólnie tyle co ją słuchałem, to brzmi całkiem sensownie i daję kredyt zaufania.

Ogladam na bieżąco Bez Dyskusji ale zapamiętałem Panią Asie z imienia.

Dobrze jej się słucha i jak widać również czyta.

Opublikowano

Czyli nie bedzie tematu Czy Ranafe musi pisać?

Opublikowano

Nie, mamy okazję pokazać, że społeczność PE to nie banda inceli i piwniczaków i akceptujemy kobiety-graczy gigabeta

Poza tym, Ranafe gra w jrpgi, lubi fajnale i yakuzę, więc ma mój miecz

Opublikowano
14 godzin temu, oFi napisał(a):

Nowa recenzentka na pokladzie bez zapowiedzi?

Kiedyś nawet zapowiadali sekretarkę Anetę :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał(a):

Nie, mamy okazję pokazać, że społeczność PE to nie banda inceli i piwniczaków i akceptujemy kobiety-graczy gigabeta

Poza tym, Ranafe gra w jrpgi, lubi fajnale i yakuzę, więc ma mój miecz

Myślę, że jak ktoś słuchał jej wypowiedzi w ramach podcastu to tutaj nie będzie casualizacji tematów zagrajmerskich z jej strony, bo kobieta ma bardzo ciekawe rozkminy nt. gier.

Opublikowano
4 minuty temu, oFi napisał(a):

Piechota z gamoniem by nie rozmawiał na wizji.

To proponuję obejrzeć odcinek "Walka z wiatrakami. O polityce w grach wideo (feat. Tomasz Pstrągowski)" xd

Opublikowano

Ten jaki szybki cytat wrzucił w 30sekund przed korektą moją xd

Pamietam to dlatego edit dalem xd

Opublikowano
W dniu 4.01.2026 o 01:34, Kmiot napisał(a):

Tak jest, pracowałem z Joanną jeszcze w Polygamii jakieś siedem-osiem lat temu i robiliśmy wtedy sporo fajnych rzeczy (podobnie zresztą z Ottonem). Dlatego potem ją zapraszałem do podcastu. A że nadal mamy dobre flow, to jest dziś współhostką programu. Cieszę się, że zdecydowała się coś napisać do pisma. Przez ostatnie lata pisała dużo także na Filmwebie, jeśli "wydaje się jeszcze skądś znajoma" D

20 godzin temu, łom napisał(a):

To proponuję obejrzeć odcinek "Walka z wiatrakami. O polityce w grach wideo (feat. Tomasz Pstrągowski)" xd

Tomek jeszcze później dwukrotnie był. Dosłownie kilka tygodni temu przy okazji Silksonga <3

Edytowane przez Piechota

Opublikowano
29 minut temu, Piechota napisał(a):

Tomek jeszcze później dwukrotnie był. Dosłownie kilka tygodni temu przy okazji Silksonga <3

Tak, słuchałem ten o grach życia i nie było tam takich kwiatków i zakrzywiania rzeczywistości jak w "Walka z wiatrakami. O polityce w grach wideo (feat. Tomasz Pstrągowski)" gdzie jako przykład gry 'woke' która odniosła gigantyczny sukces dał Hogwarts Legacy. Tylko przypomnę że przed premierą było nawoływanie do bojkotu Hogwarts Legacy przez właśnie środowisko 'woke' ze względu na powiązanie gry z Rowling. Krzykacze nawet wyzywali wszystkich którzy kupią/zrecenzują ten tytuł od nazioli xd