Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jaffe ma mega ból dupy o to że wszystko co stworzył po God of War 1 było porażką i bardzo ale to bardzo broni decyzji o tym że wspierał swoją nieletnią córkę w tranzycji.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mi tam gra się zajebiście. Chce się eksplorować poziomy na tyle, że za każdym razem gdy odkrywam zdolność to mam ochotę zaczynać mapę od początku w chęci odblokowania skrzyń i ukrytych ścieżek.Po niecałych 4 godzinach tak wygląda mapa u mnie, bo niestety na razie czasu mało na granieNiedawno odkryłem, że można ustawiać znaczniki na mapie. Szkoda, że tylko 3 jak skarb, boss czy znak zapytania. Przydałyby się takie odpowiadające co nam blokuje dostęp do ścieżki jak posąg, drzwi czy ciernie aby było wiadomo gdzie można się wrócić, a gdzie nie.Muzyka mi się mega podoba mimo swojej tak jakby prostoty. Przyjemna według mnie dla ucha.Z wad to jest jedna duża. Głos polskiego nordyckiego Kratosa nie pasuje do greckiego Kratosa. Brzmi zbyt staro. Głos nastoletniego Kratosa jest w porządku, bo tu podkłada jeszcze ktoś inny.Ja to wogóle jestem zachwycony, że mamy renesans takich gierek 2D. Niedawno młóciłem jak wściekły w Absolum czy Rivet City Girls 2. Teraz mam God of Wara, a tu zaraz Terminatora trzeba kupić (bo widziałem, że pudełka staniały), za rogiem Scott Pilgrim, a później jeszcze Castlevania Doskonałe czasy dla kogoś kto się wychowywał przy pegazusie i Sedze Mega Drive. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Patapon
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Grafa kojarzy mi się trochę z Herkulesem z psxa. Ale i tak mam już na wishliscie i czekam na promo
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, Patapon napisał(a):Ja to wogóle jestem zachwycony, że mamy renesans takich gierek 2D. Niedawno młóciłem jak wściekły w Absolum czy Rivet City Girls 2. Teraz mam God of Wara, a tu zaraz Terminatora trzeba kupić (bo widziałem, że pudełka staniały)Szkoda tylko, ze tyle sobie zycza za te niektore gry. Sorry, ale 130zl to za duzo jak na tak tani w produkcji tytul. Daliby 79zl to wraz z tym shadow dropem 3 razy wiecej ludzi by pewnie kupilo. Ja glosuje jednak swoim portfelem i czekam na obnizke
Opublikowano 16 minut temu16 min Jaffe to był ten typ co się obraził na Metroid Dread bo nie ogarnął, że niektóre ściany da się zniszczyć? To niezły z niego autorytet gierkowy.