Opublikowano 17 marca17 mar Ja tam rozumiem triboya, chętnie bym zobaczył na samym końcu Arty z każdej okładki. No ale to w ramach bonusowych stron gdyby była taka opcja bo przecież nie kosztem innych treści xD
Opublikowano 29 marca29 mar Autor Jutro 4 tygodnie od startu przedsprzedaży. Na dzisiaj dokładnie 1215 egz., ale 1200 ładniej wygląda na grafice :) Dzięki!
Opublikowano 29 marca29 mar Zamówiłem + Atari. Pierwsza książka jaką od was biorę, pierwsze dwie to tematyka totalnie poza moim kręgiem growym.
Opublikowano 29 marca29 mar Wziąłem najmniej popularną :) Ale to był mój pierwszy kupiony RE w wersji Directors cut.
Opublikowano 29 marca29 mar Mi się ta najmniej popularna akurat najbardziej podoba. Grafika mocny vibe lat 80.
Opublikowano 29 marca29 mar Tylko ja miałem niemiecką wersję.Tak czy siak innej wersji okładki nie mogłem wybrać
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Właśnie napisano ostatnią stronę "treści" tej książki. Zjedzcie tam, proszę, jajeczko lub dwa za to, że ostatnie poprawki pójdą sprawnie! :3
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 26 minut temu, Piechota napisał(a):Właśnie napisano ostatnią stronę "treści" tej książki. Zjedzcie tam, proszę, jajeczko lub dwa za to, że ostatnie poprawki pójdą sprawnie! :3No jest hajpik. Jestem ciekawy, co tam ugotowaliście. Biorąc pod uwagę różne wskazówki, które rozrzucaleś w ostatnim czasie, można wywnioskować, że to będzie zdecydowanie inny album od Silent Hill i Metal Gear Solid.
Opublikowano 7 minut temu7 min 9 godzin temu, Pix napisał(a):No jest hajpik. Jestem ciekawy, co tam ugotowaliście.Biorąc pod uwagę różne wskazówki, które rozrzucaleś w ostatnim czasie, można wywnioskować, że to będzie zdecydowanie inny album od Silent Hill i Metal Gear Solid.Tak. Idzie w innym kierunku, był czymś bardzo ekscytującym na każdym etapie procesu. No, może poza czytaniem całości od A do Z raz jeszcze :D Ale napiszę więcej, jak wyślemy plik do drukarni.