Opublikowano czwartek o 20:221 dzień No, to już można założyć temat. Wiadomo tyle, co nic oprócz tego, że będzie.
Opublikowano czwartek o 21:091 dzień 46 minut temu, Bzduras napisał(a):Wiadomo tyle, co nic oprócz tego, że będzie.A tylu pisało że nie będzie
Opublikowano czwartek o 21:141 dzień Chuja tam będzie przecież forumowi fachowcy pisali że Xbox idzie śladami segi.
Opublikowano czwartek o 21:531 dzień Są już pierwsze informacje, gry będą cały czas wychodzić nowe i będzie można zagrać we wszystkie części Final Fantasy. Nie wiadomo co już z kupionymi grami, zabrać może nie zabiorą ale wiecie jak to jest.
Opublikowano czwartek o 21:551 dzień W sumie naszła mnie myśl. Sony na pewno wiedziało o tym, że nowy Xbox będzie odpalał gierki z PC. Może to jest jeden z powodów, dla którego wycofują się z blaszaków, żebyśmy nie mogli ogrywać Last of Us 3 na Xboxie :)
Opublikowano czwartek o 22:081 dzień Ma być potezny wiec pewnie i drogi. Fajnie że coś się dzieje. Czekam na więcej informacji.
Opublikowano czwartek o 22:301 dzień 8 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Konsola odpalająca gry z Xboxa i PC. Niezła konsola.a co w tym złego.....?
Opublikowano czwartek o 22:331 dzień No nic o ile nie zrobią jej w taki sam sposób jak Xbox Rog Allay X, a patrzac na to co się dzieje w MS pewnie zrobią z exelem, teamsami i COPILOTEM!
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Brandowy PC z wsteczna xboxowa. Ponoć mody mają działać nawet Niech będzie. Zawsze jakiś nowy pomysł w branży,after all.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 5 godzin temu, easye napisał(a):No nic o ile nie zrobią jej w taki sam sposób jak Xbox Rog AllayWszystko rozbije się o działanie, czy to będzie ta niedojebana nakładka czy faktycznie jakis dashboard i odrębny zupełnie tryb.Trochę kłóci mi się to z tym hasłem Powrotu Xboxa gdzie wypuszcza sprzęt głównie do Steama hehCzyli raczej plan pozostał niezmieniony pomimo pięknych zapowiedzi
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 7 godzin temu, pawelgr5 napisał(a):Ma być potezny wiec pewnie i drogi. Fajnie że coś się dzieje. Czekam na więcej informacji.Każda nowa konsola w zapowiedziach jest niczym technologiczny cud a później zawsze okazuje się w czasie premiery, że to poziom PCta ze średniej półki.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 minut temu, UberAdi napisał(a):Każda nowa konsola w zapowiedziach jest niczym technologiczny cud a później zawsze okazuje się w czasie premiery, że to poziom PCta ze średniej półki.Ale teraz to PC z jakims trybem konsolowym. Plotki od zawsze w tym temacie wskazywaly ze komponenty maja byc dobre.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Moje pierwsze skojarzenie to mocny ROG Ally w innej formie z tym samym Windowsem, meh. Nie kręci mnie taki koncept.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 17 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Ale teraz to PC z jakims trybem konsolowym. Plotki od zawsze w tym temacie wskazywaly ze komponenty maja byc dobre.Jak MS będzie do tego dopłacał albo sprzedawał po kosztach to będzie wzięcie wśród graczy PC.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 7 godzin temu, Figaro napisał(a):a co w tym złego.....?Ja wole bardziej zamkniętą strukturę, jak będę chciał pograć w gry z PC to sobie kupie PC.Druga sprawa to hardware pewnie będzie spoko jak to Xbox od wydania One X, ale software? Natywny dash jest tragiczny, a co dopiero jaka mają nakładkę robić na PC, którym będzie ten Project Helix.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):Czyli raczej plan pozostał niezmieniony pomimo pięknych zapowiedziKlasyczna konsola nie ma sensu bez exow. Hybryda to jedyne wyjście
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Najważniejsze, że Copilot będzie sam przechodził gierki, to ma być główny ficzer tego czegoś.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 29 minut temu, Ukukuki napisał(a):Jak MS będzie do tego dopłacał albo sprzedawał po kosztach to będzie wzięcie wśród graczy PC.Pytanie czy beda chcieli to robic wiedzac ile wylozyli na CoDa ktory sie sprzedaje mocno ponizej oczekiwan i transakcja daleka jest od tego zeby sie splacac tak jak im sie wydawalo ze bedzie. No nic, czekamna pierwszy powazny pokaz gdzie opowiedza duzo wiecej o Helixie. Mam nadzieje ze cos wiecej bedzie na czerwcowym pokazie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Wychodzi na to że sprzęt dla wąskiego grona odbiorców, sprzeda się jak Steam deck, cena też pewnie będzie z kosmosu porównując standardy konsolwe.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nadal nie czaję jak to ma działać. Ma być dostęp tylko do sklepu MSu (z grami wydanymi i na PC i na konsole) bez Steam/Epica/GoGa to muszą dać mocno konkurencyjną cenę. Będzie też dostęp do Steama/Epica/GoGa to MS z automatu rezygnuje z 30% prowizji z każdej sprzedaży na swoim sklepie. I jak już reklamują że będzie można odpalić gry PC to też granie online powinno być bez opłat.