Opublikowano środa o 13:041 dzień Takie głośne tytuły powinni dostawać kompetentni recenzenci, no i te dwie strony dla takiego molocha to mało.Zax to się nadaje do recenzowania szrotów na 1/3 strony i gównowpisów na PPE.
Opublikowano środa o 13:131 dzień Extreme Plus porusza temat który aż prosi się o jakiś materiał na YouTube w języku angielskim dla zachodniego odbiorcy, bo chyba nic takowego jeszcze nie powstało.Rewolucja elektroniczna napływającą z mitycznego zachodu do krajów postkomunistycznych to temat, który został muśnięty chyba jedynie przez kanał Noclip w rozmowie z Iwińskim.Jestem pewien, że wielu amerykańskim czy nawet zachodnioeuropejskim graczom, rozwali mózg zestawienie ich wspomnień z wypadów do gamestopu i nintendo pod choinką, do tego jak wyglądały te czasy tutaj.
Opublikowano środa o 14:371 dzień Racja, bardzo ciekawy temat w Extreme Plusie tym razem.Super by bylo kiedyś zobaczyc w druku wybór najlepszych artykułów z EP. Za Lapusza chyba sie kroiło cos w tym stylu. Edytowane środa o 14:371 dzień przez LeifErikson
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor Dzień dobry! Kwietniowy numer od dzisiaj w sprzedaży :) prenumeraty pocztowe wyszły w poniedziałekprenumeraty InPost we wtorekPatronite rozesłany na raty wtorek i środae-wydanie dostępne od wtorkuŻyczymy przyjemnej lektury!
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nie do końca jarze o to całe zamieszanie. Chodzi o to że CD dostało zbyt wysoką czy zbyt niska ocenę wersji PS5?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 3 minuty temu, Enepsignos napisał(a):Nie do końca jarze o to całe zamieszanie. Chodzi o to że CD dostało zbyt wysoką czy zbyt niska ocenę wersji PS5?Zax akurat CD ogrywał na pececie, bo potężni Koreańczycy nie udostępnili konsolowych wersji do recenzji.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 56 minut temu, Enepsignos napisał(a):Nie do końca jarze o to całe zamieszanie. Chodzi o to że CD dostało zbyt wysoką czy zbyt niska ocenę wersji PS5?Dosyć nisko, ale też chętnie przeczytam. To gra ciekawa i wywołuje dosyć sprzeczne emocje.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Z rana podjechałem i kupiłem. Jeszcze na światłach przeczytałem recke o której głośno Czuję, że ta ocena pociągnie jak słynna ocena za MGS2.Recenzja mimo wszystko ciut za krótka na taki tytuł i gre numeru z okładką. Nie popisał się redaktor, ocena jest jego i ok.Ja bym stawiał jak Roger- 7 albo jakieś 8. To nie jest gra dla każdego i nie jest to gra dla Zaxa. Nie widać żeby łykał ten świat i klimat, a to wszystko przytłoczone problemami które wymienia.Nic odkrywczego ani sensacyjnego nie napisał żeby się szło doczepić. Zgadzam się z większością tych irytujących mechanik i rzezy które wymienia. Ale nadal chce mi się łazić po tym molochu. W podobnym czasie takiego Assasina odstawiłem i zwymiotowałem od znaczników.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Przed chwilą odebrałem swój egzemplarz. Akurat wczoraj dokończyłem czytać poprzedni numer.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Gazetka jakas taka swieza sie wydaje.Fajna „grafika” w artykulach o czarnobylu i o wrozeniu z pada.Brak reklamy Nintendo? Nie dali Mario Wonder?A Perez to rasowy „dostawca towaru”; dwie strony na komiksy na probe i zabiera z powrotem, dwie strony na filmy na probie i tez zabierze nawet toSzkoda, bo np. z zeszlego miesiaca az trzy filmy sobie obejrzalem i byly super kazdy jedenApeluje o przywrocenie dodatkowych kartek na kulture obrazu
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W empiku nie bylo a pobliski sklepik co prawda ma, ale na kasie jest chlop, który wchodzi zawszę ze mna w dialog, którego nie chcę prowadzić na zasadzie "czy gral pan w grę z okładki?".Jutro znowu poszukam w innym sklepie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W dniu 31.03.2026 o 20:30, LeifErikson napisał(a):Artykułu o wróżbiarstwie to się nie spodziewałem. :D Na razie tylko szybkie scrollowanko PDFa w oczekiwaniu na listonosza, wiec przeczytam pewnie za jakieś 2-3 tygodnie, ale zapowiada sie dobrze.Ja jako autor również... ;)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Prenumerata wpadła do skrzynki, poczta Polska szokuje drugi miesiąc z rzędu.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ale tempo tym razem, numer juz dzisiaj leżał w skrzynce. Miła odmiana.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 12 godzin temu, Enepsignos napisał(a):Nie do końca jarze o to całe zamieszanie. Chodzi o to że CD dostało zbyt wysoką czy zbyt niska ocenę wersji PS5?„Wersji ps5” xd równie dobrze można by prawie każdej grze ujmować oczko bo przecież istnieje ładniejsza wersja na PC.Chyba że masz na myśli za niską ocenę, bo przecież jest jeszcze mydło xss
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 godziny temu, Ken Adams napisał(a):A Perez to rasowy „dostawca towaru”; dwie strony na komiksy na probe i zabiera z powrotem, dwie strony na filmy na probie i tez zabierze nawet toczyli niebawem powinny być dwie strony na Anime ;)