Opublikowano wczoraj o 19:22 1 dzień Co prawda ten tekst przyjął w większej części formę takiej zapowiedzi "formatu" (bo dopiero ostatni akapit to mięso, czyli coś o Feniksie), ale i tak czytało się dobrze i fajnie by było, jakby HIV pisał częściej. Ale jak on już przy pierwszym felietonie asekuracyjnie pisze, że może będzie cyklicznie, a jak się uda, to może nawet co miesiąc, to znając jego różne wcześniejsze inicjatywy, można mieć pewne obawy xD
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Po mailach, prywatnych wiadomościach czy forum widać jednak, że Hiv wciąż cieszy się w PE popularnością mimo iż równie często był krytykowany za oceny czy recenzje. Ale chyba żaden felieton czy artykuł, nawet ten najbardziej ambitny, nie cieszył się za mojej kadencji takim zainteresowaniem, szumem i odzewem jak powrót HIva do felietonów. Chociaż drugi felieton już spóźnił, więc ten "cykliczny" to bym jednak dał w nawias :)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Bo co by nie mówić HIV jest jednak prominentną postacią w historii magazynu i faktycznie jednym z niewielu ludzi, którzy towarzyszyli mu niemal od samego początku. W listach od dawna jest raczej zblazowany i wypalony, a jak widać wystarczyło dać mu tylko wolne pióro i dwie strony żeby podpalił społeczność
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tylko Adamusa szkoda. Chłop od lat co miesiąc ambitne sześciostronicowe potwory tworzy, a tu Roger przychodzi i mówi no sorry młody, ale jeden felieton hiva raz na pięć lat większy szum robi
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 5 minut temu, SlimShady napisał(a):Najstarszy stażem i tak już zostanie. Chyba.Kali dłużej siedzi.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Adamus musisz wiecej poddymiac ;)btw. tekst dotyczacy Sekiro jest kompletny i podejrzewam, ze Adamus to wie, czytajac akapit za akapitem po prostu czuc mocna zajawke i pewnosc siebie autora
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Oj tam, różnorodność treści i stylów jest ważna, dobrze, że piszemy różnie, dzięki temu każdy znajduje coś dla siebie. Zresztą to ja za miękki na dymy jestem a jak mam konkurować literacko, to wolę z samym sobą i próbować się przeskoczyć każdym kolejnym tekstem, niż z kimś ;) Jedna drużyna, jedna bramka.A kolega Roger docenia mnie w najlepszy możliwy sposób, czyli nie ingeruje mi w teksty i dobierane tematy, ewentualnie czasami pokręci nosem nad ilością znaków czy będzie się krygował o dzień dłużej niż zwykle, gdy podrzucam mu "kolejny genialny pomysł, który zrób z nas drugiego New Yorkera" czy innego "Guardiana" XD
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 9 minut temu, K.Adamus napisał(a):a jak mam konkurować literacko, to wolę z samym sobą i próbować się przeskoczyć każdym kolejnym tekstem, niż z kimś ;)Yup. O to chodzi
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 8 minut temu, K.Adamus napisał(a):A kolega Roger docenia mnie w najlepszy możliwy sposób, czyli nie ingeruje mi w teksty i dobierane tematyMożesz mu jeszcze podpowiedzieć, że jakiś bonus finansowy to też dobry sposób, w który szef może docenić pracownika
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 5 minut temu, Pix napisał(a):Możesz mu jeszcze podpowiedzieć, że jakiś bonus finansowy to też dobry sposób, w który szef może docenić pracownikaZawsze powtarzam, że wiem, co podpisywałem ;) jest git, panowie
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 7 minut temu, Pix napisał(a):Możesz mu jeszcze podpowiedzieć, że jakiś bonus finansowy to też dobry sposób, w który szef może docenić pracownikaŹle Ci na forum? :P
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 godzinę temu, SlimShady napisał(a):Najstarszy stażem i tak już zostanie. Chyba.Kali chyba od drugiego numeru jest*. A hiv później dołączył.W pierwszym numerze nie ma ani jednego jego tekstu.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 18 godzin temu, Michu_M napisał(a):GW Atlantyda to chyba mój ulubiony serial ever, nawet dzisiaj japa mi się cieszy jak oglądam niektóre odcinki. Lepiej żeby Roger dał te strony nawet jeśli oznaczałoby to wywalenie z przyszłych numerów recenzji GTA 6 czy innych indyków na które nikt nie czeka.Sporo znajomych preferuje SGA od SG1, dla oba, nieco inne serie, choć by ze względu na Meredith oraz Tod`a, którego chciało by się więcej ;)