Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Tak sobie czasami czytam te tematy z grami, gdzie gramy kobietą i nie dowierzam w skalę pierdolnięcia niektórych graczy, to musi być jakaś prowokacja z tą aktywacją buractwa. Cope.O tyle dobrze, że jeszcze nie ma gróźb dla aktorki, a przynajmniej nie słyszałem 16 minut temu, Wredny napisał(a):O k#rwa, faktycznie - w jednej była w worku na ziemniaki, a później w wersji instant, przytroczona do pasa gówniaka, a w drugiej wystąpiła we śnie Kratosa - no w chooy "BYŁA W DWÓCH GRACH"cala pierwsza gra sie kręciła wokół niej i odkrywaniu powoli kim tak naprawdę była. To chyba się zalicza jako obecność, tak myślę, ale może się mylę. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez agst
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wystarczylo nie umieszczac w tym fragmencie (a pewnie okaze sie ze najlepiej w ogole) zelka i miecza. Ton chociaz bylby powazniejszy i pewnie ludziom latwiej by bylo zaakceptowac koncept gry.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Może i tak. Z drugiej strony doceniam odwagę by dać coś tak dziwnego. Doceniam jak gry AAA zrobią coś dziwnego.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, Figaro napisał(a):Może i tak. Z drugiej strony doceniam odwagę by dać coś tak dziwnego. Doceniam jak gry AAA zrobią coś dziwnego.W dniu 3.06.2026 o 00:20, Figaro napisał(a):Cóż można rzec?Mimowolnie boli, że to nad tym tyle pracował Barlog. Gra wydaje się być reskinem.Czemu znowu tyle fioletu? Co jest z tym fioletem i tą generacją?Ta kostka jako kompan, który pewnie będzie ci pierdolił całą grę? Ja rozumiem, że w połowie gry kostka zmieni się na kogoś ciekawego, ale to już nudny motyw.System walki wygląda bardzo miodnie.Główna bohaterka wygląda fajnie, ładnie, walecznie. Nie mam do niej problemów.Dialogi znowu napisane przez millenialsów jak w Ragnaroku.Ogółem jestem rozczarowany. Doceniam jakość grafiki, spektakl, ale ilość "kliknij R2" i wtórność całości powstrzymuje mnie od podjarki. Barlog powinien robić nowe IP, z czymś naprawdę świeżym. Co sie zmienilo przed dwa dni? Poszedl nowy przekaz z resetery?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 17 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Tak sobie czasami czytam te tematy z grami, gdzie gramy kobietą i nie dowierzam w skalę pierdolnięcia niektórych graczy, to musi być jakaś prowokacja z tą aktywacją buractwa. Cope.W temacie o Heavenly sword, Tomb Raider czy Stellar Blade spotykasz się z tym samym? Jestem mocno anty-woke i nie spotkałem się z żadną opinią że źle bo baba, jest źle bo w serii nastawionej na granie silnym chamem gramy babeczką. Jakbyśmy nagle w Tomb Raider dostali 120kg chłopa też byłyby takie komentarze. Dorabiacie sobie jakieś dziwne teorie nie rozumiejąc problemu, jako naprawdę zatwardziały antywoke nawet nie widziałem problemu w Yotei którego na premierę kończyłem. Tutaj po prostu to nie ma sensu, w ten sam sposób zepsuto markę Gears of War, gdzie po świetnej trylogii dalej jakiś gnojków do 4 części a seria jest kojarzona z nawalonymi towarem gośćmi co żartują w trakcie krojenia szarańczy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Żelek mi się zajebiscie podoba, ale wiem, że być może jestem inny. Motyw dla mnie znany i imo pasuje do nieprzewidywalności uniwersum God of War, które jak wiadomo jest magiczne i od dawna wykracza poza jedną "mitologię".D&D BeyondGelatinous CubeOoze Cube. The cube takes up its entire space. Other creatures can enter the space, but a creature that does so is subjected to the cube'...Tak w ogóle lubię żelki Haribo.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minuty temu, Mejm napisał(a):Co sie zmienilo przed dwa dni? Poszedl nowy przekaz z resetery?A co się zmieniło? Motyw że w połowie gry ktoś się zmieni w prawidziwą postać jest nudny.A teraz piszę o samym dizajnie, który był i jest dziwny.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):W temacie o Heavenly sword, Tomb Raider czy Stellar Blade spotykasz się z tym samym? Jestem mocno anty-woke i nie spotkałem się z żadną opinią że źle bo baba, jest źle bo w serii nastawionej na granie silnym chamem gramy babeczką. Jakbyśmy nagle w Tomb Raider dostali 120kg chłopa też byłyby takie komentarze. Dorabiacie sobie jakieś dziwne teorie nie rozumiejąc problemu, jako naprawdę zatwardziały antywoke nawet nie widziałem problemu w Yotei którego na premierę kończyłem. Tutaj po prostu to nie ma sensu, w ten sam sposób zepsuto markę Gears of War, gdzie po świetnej trylogii dalej jakiś gnojków do 4 części a seria jest kojarzona z nawalonymi towarem gośćmi co żartują w trakcie krojenia szarańczy.A weź przeczytaj dokładnie, bo już widziałem info o męskiej Larze i za starej aktorce.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):A weź przeczytaj dokładnie, bo już widziałem info o męskiej Larze i za starej aktorce.Ale co ma subiektywna ocena urody do woke?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie no bez jaj, ten żelokloc pasuje jak pięść do nosa i jeszcze pojawia się między dwoma eleganckimi scenami. Design jest durny i czekam na powiązanie z jakąś mitologią a nie D&D. Wywalić kostkę i trailer cieszył by się o wiele lepszym przyjęciem bo interakcja i walka z mongolskim diabłem wygląda bardzo dobrze.
Opublikowano 32 minuty temu32 min 8 godzin temu, RoL napisał(a):fr aż się cofnąłemTu od 1:25Tu od jakiejś 16 minuty:"Możesz przepisać ale trochę pozmieniaj" Edytowane 30 minut temu30 min przez Observer
Opublikowano 18 minut temu18 min Jakie dialogi ma pisać millenialsowa scenarzystka, która nie zadaje sobie trudu choćby czytania różnego rodzaju literatury, tylko doomscrolluje social media?Tutaj George Lucas dla porównania
Opublikowano 12 minut temu12 min Na pewno przeczytał te wszystkie książki tak jak forumowicze grają w te gry które kupują na wage
Opublikowano 9 minut temu9 min Hahaha George Lucas xd co on napisał? New hope i nową trylogię?Edit: prequele, więc jeszcze gorzej