Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, Pupcio napisał(a):Czyli wygrała zelda drugie miejsce residencik bo obie nie jadą na tanim szumieNo Zelda tez miała reveal trochę później.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Te 13mln u Spyro oszukane, może jest jak Figaro napisał bo sumarycznie poza kanałem Spyro (32k subskrybentów, 13mln wyświetleń ) ma ~500k wyświetleń.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, łom napisał(a):Te 13mln u Spyro oszukane, może jest jak Figaro napisał bo sumarycznie poza kanałem Spyro (32k subskrybentów, 13mln wyświetleń ) ma ~500k wyświetleń.Analizowali się nad tym trailem tam :D? Widać wierne community, więcej razy oglądałem tylko trailer Part 2.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. "Community engagement" i wszystko jasne. Chyba żadna gra z tej listy nie była tak dyskutowana (jebana) na każdym forum jak nowy GoW.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kurde, im dłużej mija od pokazu tym coraz mniej mnie ta gra zaczyna obchodzić. Wiadomo, że wszyscy chcą zobaczyć co dalej z Kratosem, ja też więc obawiam się, że ta część prawie w ogóle nie posunie do przodu głównej historii. Stawiam, że może gdzieś na końcu da informację czego się spodziewać ale to tyle skoro gra zaczyna się w momencie odsłony z 2018. No i zrobili z tego troszkę tfu dmc więc kolejny minusik hehe
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 17 minut temu, suteq napisał(a):ja też więc obawiam się, że ta część prawie w ogóle nie posunie do przodu głównej historiiWłaśnie żeby nie było że teraz będą dwie części Laufey żeby nadrobić ciąg wydarzeń z dwóch gier z Kratosem i dopiero potem lecimy z dalszym ciągiem gier o Kratosie już w 2035.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 33 minuty temu, Observer napisał(a):Właśnie żeby nie było że teraz będą dwie części Laufey żeby nadrobić ciąg wydarzeń z dwóch gier z Kratosem i dopiero potem lecimy z dalszym ciągiem gier o Kratosie już w 2035.wypluj te słowa
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 400osób, nie wiem ile liczy sobie komplet z dwóch teamów SSM.Plus jeszcze część robi remake.53 minuty temu, suteq napisał(a):Kurde, im dłużej mija od pokazu tym coraz mniej mnie ta gra zaczyna obchodzić. Wiadomo, że wszyscy chcą zobaczyć co dalej z Kratosem, ja też więc obawiam się, że ta część prawie w ogóle nie posunie do przodu głównej historii. Stawiam, że może gdzieś na końcu da informację czego się spodziewać ale to tyle skoro gra zaczyna się w momencie odsłony z 2018. No i zrobili z tego troszkę tfu dmc więc kolejny minusik hehePosunąć do przodu może dużo nie, ale nada kontekstu przyszłemu gow i rozbuduje mocno lore - mi w to graj, ale ja jestem psychofanem serii Z reszta to też jest problem już serii bo moim zdaniem to tam naprawdę już będzie coraz ciężej pchać to do przodu - ta seria musi w pewnym momencie rozpaść się na podserie bo dla Kratosa to już chyba jedynym możliwym celem jest jakieś najwyższe bostwo typu Monada lub Demiurg
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, suteq napisał(a):Kurde, im dłużej mija od pokazu tym coraz mniej mnie ta gra zaczyna obchodzićA u mnie odwrotnie. Po tym jak odpaliłem drugi raz ten pokaz to nie tylko miałem ochotę zagrać już teraz, ale i myślałem o ponownym przejściu poprzedników.Także, fajnie jakby wydali na początku przyszłego roku.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 34 minuty temu, XM. napisał(a):Z reszta to też jest problem już serii bo moim zdaniem to tam naprawdę już będzie coraz ciężej pchać to do przodu - ta seria musi w pewnym momencie rozpaść się na podserie bo dla Kratosa to już chyba jedynym możliwym celem jest jakieś najwyższe bostwo typu Monada lub DemiurgJa to w ogóle się zastanawiam czy jest sens jeszcze ciągnąć tę serię. Wiadomo, dla kasy wszystko ma sens, ale poza tym to właśnie nawet nie za bardzo wiadomo w jakim to kierunku wszystko mogłoby iść poza rozwadnianiem serii kolejnymi spin-offami.
Opublikowano 54 minuty temu54 min No ja liczyłem na odsłonę z gówniakiem, więc trochę mnie wzięli z zaskoczenia tą babą.Zagrać zagram, ale tak jak moją główną platformą zawsze było PlayStation tak dużo bardziej niż w to czy Wolverine mam chęć zagrać w nowe Gearsy i FABLE - jakoś tak bez szału te wewnętrzne studia Sony dla mnie od dłuższego czasu (nie licząc SAROSa oczywiście).
Opublikowano 47 minut temu47 min 6 minut temu, Wredny napisał(a):No ja liczyłem na odsłonę z gówniakiem, więc trochę mnie wzięli z zaskoczenia tą babą.Zagrać zagram, ale tak jak moją główną platformą zawsze było PlayStation tak dużo bardziej niż w to czy Wolverine mam chęć zagrać w nowe Gearsy i FABLE - jakoś tak bez szału te wewnętrzne studia Sony dla mnie od dłuższego czasu (nie licząc SAROSa oczywiście).Czyli AstroBot też bez szału?
Opublikowano 37 minut temu37 min Wciąż jeszcze nie odpaliłem (ograłem tylko tę poprzednią darmówkę, zainstalowaną na PS5), ale nadal - nie ten kaliber - na pewno świetna platformówka, ale to nie mega hicior, który rozpala wyobraźnię i tzw "system seller".Ostatnie dwa takie "bangery" to GoW Ragnarok i Horizon Forbidden West - rok 2022, więc trochę czasu już minęło (ok, jeszcze ten Spiderman 2 z 2023 na upartego, ale to już trzecia taka sama gierka z pająkiem, więc jakoś nie potrafię się tym jarać).