Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz, Pupcio napisał(a):Czyli wygrała zelda drugie miejsce residencik bo obie nie jadą na tanim szumieNo Zelda tez miała reveal trochę później.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Te 13mln u Spyro oszukane, może jest jak Figaro napisał bo sumarycznie poza kanałem Spyro (32k subskrybentów, 13mln wyświetleń ) ma ~500k wyświetleń.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz, łom napisał(a):Te 13mln u Spyro oszukane, może jest jak Figaro napisał bo sumarycznie poza kanałem Spyro (32k subskrybentów, 13mln wyświetleń ) ma ~500k wyświetleń.Analizowali się nad tym trailem tam :D? Widać wierne community, więcej razy oglądałem tylko trailer Part 2.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. "Community engagement" i wszystko jasne. Chyba żadna gra z tej listy nie była tak dyskutowana (jebana) na każdym forum jak nowy GoW.
Opublikowano 38 minut temu38 min Kurde, im dłużej mija od pokazu tym coraz mniej mnie ta gra zaczyna obchodzić. Wiadomo, że wszyscy chcą zobaczyć co dalej z Kratosem, ja też więc obawiam się, że ta część prawie w ogóle nie posunie do przodu głównej historii. Stawiam, że może gdzieś na końcu da informację czego się spodziewać ale to tyle skoro gra zaczyna się w momencie odsłony z 2018. No i zrobili z tego troszkę tfu dmc więc kolejny minusik hehe
Opublikowano 20 minut temu20 min 17 minut temu, suteq napisał(a):ja też więc obawiam się, że ta część prawie w ogóle nie posunie do przodu głównej historiiWłaśnie żeby nie było że teraz będą dwie części Laufey żeby nadrobić ciąg wydarzeń z dwóch gier z Kratosem i dopiero potem lecimy z dalszym ciągiem gier o Kratosie już w 2035.