Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Fajnie, że będzie kolejna część, zobaczymy, jak rzeczywiście będzie z tym prowadzeniem historii i wpływem decyzji na losy bohaterów. Inna sprawa, że w ostatnim czasie wyszło i wychodzi tyle gier "untilopodobnych", że ta dwójka jakoś wielkiego wow nie robi na mnie.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Fajnie, że znów zatrudnili Stormare do roli doktorka. Za to reszta aktorów jakaś niepodobna do nikogo. Graficznie tak trochę komiksowo to wygląda, jednak Supermassive swoim realistycznym stylem lepiej mi pasował. No ale zobaczymy.
Opublikowano 50 minut temu50 min No też zwróciłem uwagę, że graficznie to słabiutko. Jak na wewnętrzne studio sony to nie ma się czym chwalić. Ale ogra się, te gry (filmy) to trochę taki guilty pleasure.
Opublikowano 10 minut temu10 min Widać śmietnik w zarządzie Sony, zamiast dogadać się z Supermassive które robi takie gry hurtowo to wpakowali na projekt Firesprite. Grafika ogólnie wygląda bardzo dobrze, problemem jest 'gumowa' mimika twarzy i gryzie się to z całą resztą.