Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wszystko mi sie podoba, ale najbardziej animacja postaci: bieganie, poruszanie, plywanie. Zajebiscie satysfakcjonujaca.Hit conifirmation z lekkim zwolnieniem - uwielbiam. Te drobne rzeczy skladaja sie na odbior calosci.Ten lekko creepy design, tzw. dolina niesamowitosci, idealnie pasuje do tej odrealnionej, basniowej przygody. Niby podobne, ale jakby z innego swiata.No jaram sie, pamietam jak gralem w '98 i wczorajszy gameplay wywolal u mnie prawdziwe ciareczki. Nigdy wczesniej tego nie mialem w doroslym zyciu.Devilbot powie, ze zaczalem kampanie reklamowa, hehe!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wiadomo, zabiore go na zaplecze.Ale co bedziemy robic, to juz pozostanie tajemnica!
Opublikowano 58 minut temu58 min Teraz, Kierownik Chad napisał(a):Wiadomo, zabiore go na zaplecze.Ale co bedziemy robic, to juz pozostanie tajemnica!Pytanie kto komu zagra careless whispher na "okarynie" pozostanie bez odpowiedzi.
Opublikowano 52 minuty temu52 min 1 godzinę temu, devilbot napisał(a):Zajebiście wygląda ten remake - postacie, otoczenie top.Ale liczę, że jednak nie będzie to totalnie 1:1 i będzie coś nowego typu nowe mini gry czy jakiś dungeon.Ja się cieszę, że będzie prawie 1:1, nie grałem nigdy w to, więc niech trzyma się jak najbliżej legendarnego oryginału w lepszej graficzce.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Seria gier wideo the Legand of Zelda jest tak bogata w tytuly o odrebnych, unikalnych mechanikach rozgrywki, ze to bylby wielki grzech gdyby probowali w na sile cos kombinowac w Ocarina of Time, najlepszej odslonie przygod z zielonym ludkiem.Team 1:1 100%Po zakonczeniu directa wyjatkowo widowiskowym a zarazem przejmujacym trailerem na nic juz nie chce patrzec, to wyglada po prostu rewelacyjnie tip top
Opublikowano 33 minuty temu33 min A to nie będzie jak w StarFox remake, że core gry jest 1:1, ale i tak jest jakaś dodatkowa zawartość? W sensie te aktywności powiązane z Zelda Notes, itp.
Opublikowano 23 minuty temu23 min 9 minut temu, bountyhunter napisał(a):A to nie będzie jak w StarFox remake, że core gry jest 1:1, ale i tak jest jakaś dodatkowa zawartość? W sensie te aktywności powiązane z Zelda Notes, itp. Zelda Notes i trochę więcej kwestii dialogowych (dzięki brakowi VO można bez limitu tego napisać, Nintendo to ma łeb).
Opublikowano 23 minuty temu23 min Wszystkie znaki na to wskazuja, ze glowna zawartosc zostanie nienaruszona; tam pan cos mowil gdy pokazywali rynek miasta, ze beda dodatkowe mini gierki u straganiarzy i tym podobne. Pewnie takie duperele dodadza co chyba kazdego zadowoli, jak najwiecej. Dla mnie najwazniejsze by lsniace skulltulle pozostawili do kolekcjonowania, niekoniecznie w tych samych lokacjach chociaz i tak juz niewiele pamietam wiec jeden wujek gdzie je wrzuca Edytowane 22 minuty temu22 min przez Ken Adams
Opublikowano 12 minut temu12 min Dla mnie juz sama konstrukcja tego remake'u sprawia, ze to nie jest 1:1.Cos jak Remake RE2 - czyli PEAK. Idealne polaczenie starego z nowym.
Opublikowano 4 minuty temu4 min Jak dla mnie wygląda wszystko super. Ogrywałem z 20 lat temu na emu jak zwierzę i dobrze wspominam (chociaż oczywiście chooja już pamiętam). Teraz ogra się normalnie jak człowiek na konsolce pod kołderką. Wersja na S2 na też zawierać Master Questa, którego pewnie trochę zmodyfikują, także bedzie dobrze.