Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Featured Replies

Opublikowano

Takie kubki w takich sklepach ala pepco w swoim miescie widziałem za 15-20zł, oryginalne nintendo.

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 6,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Za ile on wtedy wystawiał te 30 sztuk? 3 bomby?

Opublikowano

IMO tak, pamiętam że 300 było. Raczej.

Edytowane przez Amer

Opublikowano
55 minut temu, DarkStar napisał(a):

Nie lubię jak ktoś wstawia co chwilę ikonki w posty

A to akurat nie on tylko AI mu tak wstawiło.

Bez dopłat. Bez losowania. Po prostu od nich dla Ciebie usmiech

Opublikowano

Tak, tak, widziałem. Ale serio, dałbym sobie rękę uciąć (i być może skończył bez niej) że było 300. Czy jest tu jakiś szczęśliwiec który załapał się na te mocno limitowane 30 szt i mógłby rozwiać moje wątpliwości? Proszę o PM. Nie będziemy się śmiać, gwarantuje pełną anonimowość ;)

Edytowane przez Amer

Opublikowano

Również pamiętam, że było coś koło 270. Nawet na stronce dalej wisi ta cena, jednak ze względu na limit szybko się rozeszlo.

Opublikowano

Ja w to wchodzę na premierę, podoba mi się jak chłopek Elfik se biega po lesie, polu, zamku ale szczerze mówiąc to te twarze wywołują u mnie niepokój, trochę się boje i to nie jest post prześmiewczy tylko szczere wrażenia:
strach.jpg\

nosacz2 no ja się cykam

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał(a):

A to akurat nie on tylko AI mu tak wstawiło.

Bez dopłat. Bez losowania. Po prostu od nich dla Ciebie usmiech

Myślałem, że post otagowany jako AI ze względu na grafikę. Faktycznie tekst może pochodzić z ChataGPT na domyślnych ustawieniach.

Twarze rzeczywiście są troszkę creepy.

Opublikowano
2 hours ago, Kangus said:

Takie kubki w takich sklepach ala pepco w swoim miescie widziałem za 15-20zł, oryginalne nintendo.

Może jakieś konkrety? Jakie miasto, jaki sklep? Ala Pepco niewiele mi mówi.

Opublikowano
31 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ja kiedyś w Tedi kupiłem kubek Zelda taki jak tu w prawym górnym rogu

images.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a):

Ja w to wchodzę na premierę, podoba mi się jak chłopek Elfik se biega po lesie, polu, zamku ale szczerze mówiąc to te twarze wywołują u mnie niepokój, trochę się boje i to nie jest post prześmiewczy tylko szczere wrażenia:
strach.jpg\

nosacz2 no ja się cykam

Podoba mi sie określenie "detail slop" jakie dziś zobaczyłem na twycie w kierunku designu linka xD otoczenie dla mnie spoczko, ale do postaci średnio jestem przekonany na ten moment. W ogóle ta oprawa mi sie jakoś kojarzy z tym remakiem medievila. Szkoda że chinole z kyoto mają małe siurki i boją sie fanów więc znowu robią remake 1:1 zamiast troche bardziej namącić

Opublikowano

Na xie płaczą, ze Link ma za dużo detali. kekw

To wszystko sie chyba zaczyna od tego, ze ktoś pisze baita na engagement i potem kopiują.

Mogą mi taki detail slop wstrzykiwać analnie.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Galeria Big Andrychów, nie wiem dokładnie, ale jak chodziłem to było chyba Tedi albo Kik. Ja tam mało bywam i nawet nie wiem do końca czy dobre marki wymieniam :D. W zeszłym roku tam byłem, więc ... :). Tylko mówię że się zdarza i wcale niedrogo.

Opublikowano
25 minut temu, Sebas napisał(a):

ktoś pisze baita na engagement

Np. takiego? Koleś płacze, że za wcześnie na takie killerskie eksy i Nintendo ZMUSZA do zakupu konsoli przez to ) To nie może być na poważnie, odmawiam wiary w taką wersję wydarzeń.

r/switch2 - This has to be one of the dumbest anti-Nintendo tweets I have ever seen

Opublikowano

Wiadomo, że lepiej za 3500 zł 5700 zł z eksami kopiuj & wklej po sześciu latach, Nintendo to popierdoliło, że co roku jakieś exy wydają.

Opublikowano

Nic tylko napluć na takich. Powinni całować Pana Nintendo za stworzenie ostatniej prawdziwej konsoli przy tej kurwie sony.

Opublikowano

Zajebiście wygląda ten remake - postacie, otoczenie top.

Ale liczę, że jednak nie będzie to totalnie 1:1 i będzie coś nowego typu nowe mini gry czy jakiś dungeon.

Opublikowano
7 minut temu, devilbot napisał(a):

Zajebiście wygląda ten remake - postacie, otoczenie top.

Ale liczę, że jednak nie będzie to totalnie 1:1 i będzie coś nowego typu nowe mini gry czy jakiś dungeon.

Bedzie dmuchanie w mikrofon bella

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

strach.jpg\

nosacz2 no ja się cykam

bF3gv1.webp

Perfecto

Opublikowano
Godzinę temu, DarkStar napisał(a):

Wiadomo, że lepiej za 3500 zł 5700 zł z eksami kopiuj & wklej po sześciu latach, Nintendo to popierdoliło, że co MIESIĄC jakieś exy wydają.

Fixed